PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Korbinian Vinter

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Charon
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Korbinian Vinter   To Marras 24, 2011 4:19 am

Pelaaja: Charon [kharon]

Nimi: Korbinian Everette Vinter [korbiinian ehvuret vinther]
Syntymäpäivä ja ikä: 17.9. (33-vuotias)
Sukupuoli: Mies
Rotu: Ihminen
Puoli: Orderia
Järjestö: Knights of Raphael (perusjäsen)

Veriryhmä: A-
Näkö: Likitaittoinen (ei näe kaukana olevia kohteita hyvin), silmälasit vahvuuksilla OD -4,75 SD -4,55
(Lapsuuden)perhe: Äiti, isä, kaksi isoveljeä ja pikkusisko
Ammatti ja koulutus: Bioanalytiikan ammattitutkinto(bioanalyytikko/laboratoriohoitaja), oikeuslääketieteen lisensiaatin tutkinto (oikeuslääkäri, opiskellut myös patologiaa ja kliinistä hematologiaa)
Seksuaalinen orientaatio: Määrittelemätön (ainakin toistaiseksi)
Elämänkatsomus: Agnostikko

Ulkonäkö ja pukeutuminen: Ulkoisesti Korbinian ei ole mitenkään erityisen erottuva persoona. Hän on ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen nuorimies; ei liian laiha, lihava tai silminnähden kovin lihaksikaskaan. Opiskelu ja työ ovat kuitenkin vetäneet hänen ryhtiään hieman kumaraksi, mikä antaa hänestä varsin nöyrän tai ujon vaikutelman. Kävellessään miehen katse on suunnattu yleensä maahan tai kirjoihin, joita tuo kantaa käsissään paljon. Pituudeltaan Korbinian on n. 171 cm, ja hänen ihonsa on melko kalpean sävyinen johtuen lähinnä sisätiloissa vietetystä ajasta. Kesäisin iho päivettyy jonkin verran, mutta palaa myös herkästi. Mies pitää kyntensä yleensä lyhyinä työnsä vuoksi, ja hänen sormensa ovat pitkät ja otteiltaan vakaat.

Korbinianin kasvot ovat jokseenkin neliskanttisen malliset ja selväpiirteiset; hänellä on korkeat poskipäät ja hieman lommollaan olevat posket. Alas sijoittuneet, suorat kulmat ja raskasluomiset silmät saavat aikaan hieman surullisen tai alakuloisen perusilmeen. Hänen silmänympäryksensä ovat hieman tummuneet(yleensä liian vähistä yöunista johtuen) ja silmät ovat väriltään haalean siniset, vähän harmaaseen taittuvat. Korbinianilla on pienehkö suu, ja perusilmeessäänkin hänen huulensa ovat aina hieman mietteliäästi supussa. Miehen hiukset ovat tumman ruskeat, miltei mustat, ja luonnostaan hieman lainehtivat. Lävistyksiä tai tatuointeja ei ole.

Jonkinasteisen hygieniaobsessionsa vuoksi Korbinian pyrkii pukeutumaan aina siististi ja puhtaisiin vaatteisiin. Hän myös silittää vaatteensa alusvaatteista lähtien. Useimmiten mies pukeutuu työvaatteisiinsa, mutta töidenkin ulkopuolella hänellä on yhä asiallinen, hillitty ja siisti vaatemaku. Se koostuu mm. suorista housuista, pikkutakeista, kauluspaidoista ja liiveistä, ja hieman rennommin pukeutuessaan neulepaidoista, slipovereistä ja ruutukuvioisista vaatteista. Kaulassaan hänellä on useimmiten jonkinlainen solmio. Korbinian on likitaittoinen, joten hänellä on lähes aina silmälasit.

Luonne ja käyttäytyminen: Korbinian on jokseenkin sisäänpäinkääntynyt persoona, jolla on hyvin vahva oikeudentaju. Yleisesti hän hyvin kiltti ja herkkä ihminen, joka ottaa muut ihmiset huomioon parhaan kykynsä mukaan, eikä halua kenellekään mitään pahaa. Hän voi vaikuttaa hiljaiselta, jopa näkymättömältä henkilöltä, mutta työnsä suhteen hän on hyvin päättäväinen ja intohimoinen omistautuessaan täysin tekemisilleen.

Korbinianilla ei ole juurikaan ystäviä tai muitakaan sosiaalisia suhteita työnsä ulkopuolella, koska työ vie niin suuren osan hänen elämästään ja ajastaan. Hän on hyvin kokematon, ehkä hieman eksyksissäkin romantiikan ja jopa oman seksuaalisuutensa suhteen, sillä ne eivät ole hänelle niin tärkeitä osa-alueita elämässään. Mies kuitenkin on auttavainen ja varsin uhrautuvainenkin, jos joku tarvitsee hänen apuaan tai neuvojaan ja se on myös osasyy, miksi hän on suuntautunut muita ihmisiä auttavalle alalle työssään.

Töissä ollessaan Korbinian on kuuliainen ja kiinnostunut ympäristöstään sekä asiakkaistaan, mutta on selvästi parempi tutkimus- ja kehittämispuolen töissä kuin asiakaspalvelussa. Miehellä on sammumaton tiedonjano, ja useat tieteenalat kiinnostavat häntä suuresti, vaikka hän onkin pyrkinyt rajaamaan keskittymisensä lääketieteeseen. Tutkimusta tehdessään Korbinian uppoutuu työhönsä, ja pyrkii ottamaan kaikki vaihtoehdot ja pienimmätkin yksityiskohdat huomioon pohtien pitkään päätöksiä tehdessään; minkä vuoksi hän ei oikein soveltuisi johtajan asemaan tiimityössä. Hän on päättäväinen ja tekee työnsä tarkasti ja aikataulussa, mutta jonkinlainen kunnianhimon ja rohkeuden puute jättää Korbinianin lopulta kuitenkin seinäruusuksi. Jos mies korostaisi itseään enemmän ja nauttisi huomiosta sen sijaan, että alistuisi niin helposti, voisi hän lahjojensa puolesta olla hyvinkin tunnettu ja korkeammassa asemassa työssään.

Myös työnsä ulkopuolella Korbinian kunnioittaa auktoriteettejä ja sääntöjä, vaikka onkin valmis kiertämään jopa lakia, jos kokee sen olevan moraalisesti tai eettisesti ”oikein”, mutta ei pelkästään omaa etua tavoitellakseen. Hän osaa ottaa kritiikkiä vastaan, mutta suoranaiseen kiusaamiseen tai minkäänsortin väkivaltaan mies ei suhtaudu suopeasti, eikä tiedä mitä tehdä joutuessaan kyseisten ilmiöiden uhriksi. Korbinian ei ole erityisen vahva ihminen, vaan turvautuukin kinkkisissä tilanteissa mieluummin pakenemiseen tai asian selvittämiseen rauhallisin keinoin. Herkkyydestään huolimatta mies pyrkii kuitenkin olemaan luotettava, ystävällinen ja asiallinen aika lailla kaikkia tapaamiaan ihmisiä kohtaan, mikä tuleekin jo automaattisesti hänen työnkuvansa kautta.

Menneisyys: Korbinian Everette Vinter syntyi Isossa-Britanniassa, Birminghamissa keskiluokkaiseen perheeseen kolmantena lapsena. Hänen äitinsä oli kotoisin Slovakiasta(silloisesta Tšekkoslovakiasta), ja pienestä asti perhe kävi matkoilla äidin perheen synnyinmailla ja tapaamassa sukulaisia. Perheen isä oli pankinjohtaja, ja lasten kasvatusta suuntaavat ohjenuorat muodostuivat perheen kunnioituksen ja työelämässä menestymisen tärkeydestä sekä katolisen kirkon opeista. Perhe-elämä ei ollut taloudellisesta vakaudesta huolimatta aina niin hohdokasta, mutta ongelmat pysyivät kiiltokuvaperheen kulissien takana piilossa.

Korbinian oli pienestä asti varsin hiljainen, ”kiltti” lapsi, joka ei paljoa aiheuttanut harmia, paitsi uppoutuessaan liiaksi kirjoihinsa tai tullessaan kotiin silmälasien kanssa, jotka joku poika oli koulumatkalla rikkonut. Hän leikki paljon perheen koiran kanssa, ja piti huolta pikkusiskostaan, joka etenkin leikki-ikäisenä sairasteli paljon. Pikkusiskon kanssa leikityt lääkärileikit ovat nykyäänkin eräitä miehen parhaita muistoja lapsuudestaan, mikä osaltaan on ehkä vaikuttanut kiinnostuksen heräämiseen lääketiedettä kohtaan. Veljiensä kanssa Korbinian ei ollut koskaan yhtä läheinen, ja iän myötä hän vetäytyi yhä enemmän omiin oloihinsa. Murrosikäisenä Korbinian oli jokseenkin masentunut, vaikkei sitä koskaan diagnosoitukaan tai huomioitu, sillä pojan koulumenestys ja älykkyys olivat paljon ihailtavampia piirteitä, joita kiiltokuvaperheen oli helppo korostaa.

Lukioon lähtiessään Korbinian sai mahdollisuuden suorittaa opintojaan amerikan puolella isänsä suhteiden ansiosta, ja kerran päästessään vaihtoon ulkomaille, hän päätti jäädä sille tielle. Henkinen irtaantuminen perheestä ja itsenäistyminen omilleen tapahtui välimatkasta huolimatta hitaasti, mutta kaukana kotoa opiskelu oli oivallinen tapa paeta lapsuuden kodista ja siellä kehittyneistä ongelmista. Tiivis opiskelutahti ja tutkimusten teko tempaisi nuoren miehen mukaansa, ja hän oppi työskentelemään paremmin uudessa yhteisössä saadessaan aloittaa puhtaalta pöydältä, kehittäen myös sosiaalisia taitojaan. Aikuistuttuaan Korbinian on vieraillut mielellään Lontoossa pikkusiskonsa luona, ja pitää lähinnä muodollisuuksien vuoksi yhteyttä muuhunkin perheeseensä. Erikoistumisopintojaan suorittaessaan hän sai työkokemusta suoritaessaan harjoittelujaksoja eri terveyskeskuksissa, joiden kautta sai lopulta palkallisia töitäkin.


Vahvuudet ja heikkoudet:
- Korbinianilla ei ole erityisiä "voimia" tai teknologian avulla paranneltuja osia, joten on fyysisesti aika heikko
- Ei omaa minkäänlaisia itsepuolustustaitoja tms.
- On erittäin nopea lukemaan ja muistaa lukemansa pitkään

Triviaa:
- Nauttii klassisesta musiikista, lempisäveltäjiään ovat mm. Prokofiev ja Tschaikovsky
- On (välillä jopa pakkomielteisen) tarkka hygieniasta, mikä tuo muassaan joitain käytännön ongelmia
- On työnarkomaani (jos se ei muutoin esittelystä tullut ilmi) ja tekee useaa työtä
- Ei syö punaista lihaa, ja omaa monia ruoka-aineallergioita, esim. pähkinä, kananmuna, tomaatti, omena
- Pitää teestä (mustasta)
- Pelkää kissoja
- Harrastaa lenkkeilyä ja sudokuja


Lisää tulee sitten kun hahmo kehittyy pelien myötä... Ja kaverin piirtämä kuvakin löytyy, mutten onnistunut linkittämään sitä tähän jostain syystä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Purjo
Ylläpito
Ylläpito
avatar

Viestien lukumäärä : 167
Join date : 17.05.2011
Ikä : 28
Paikkakunta : Oulu

ViestiAihe: Vs: Korbinian Vinter   To Marras 24, 2011 8:51 am

Hyväksytty, tervetuloa!

_________________
~ Hihnassa roikkuu Leah Doyle sekä Ache.
Ava omaa tekoa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://skeptika.deviantart.com
 
Korbinian Vinter
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Netherworld :: Info :: Hahmohakemukset-
Siirry: