PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Seuraava
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   Ke Elo 24, 2011 9:16 am

Nainen katsoi toisen kasvoja ja tunsi sen kireuden joka pidätteli miestä kertomasta sitä mitä todella ajatteli. Shiv ei voinut käskeä tai pakottaa, ainoastaan pyytää. Ivanin päänsisus ei ollut hänen omaisuuttaan, hän ei voinut vaatia miestä suoltamaan koko pääsisustaansa ulos komennosta. Tämä kykeni vain näyttämään esimerkkiä ja pyytämään.

"Tiedätkö mikä oli viimeinen ajatukseni ennenkuin.." Nainen henkäisi. Puhuminen toi pintaan muiston aivan loputtomasta kivusta, mutta samalla häpeästä. "Se oli: 'Toivottavasti Ivan ei ole vihainen.' Typerää eikö?" Nainen hymähti. "Pystyin maistamaan suussani ainoastaan oman vereni ja ainoa ajatukseni oli, etten tahtonut pettää lupaustani sinulle ja käydä hakemassa jotain ruokaa ennenkuin tulen kotiin." Shiv puhui hiljaa ja työnsi kivun ja häpeän takaisin tyyneyden pinnan alle.

Koko asian muistaminen oli äärimmäisen tuskallista, mutta nainen oli valmis sen tekemään ja avautumaan Ivanille osoittaakseen omaa luottamustaan. Ihan hetken aikaa naisen oli kasattava itseään ja miehen kasvojen hellä puskeminen tuntui auttavan oloa. Ivan oli siinä ja kaikki koettu oli jo takana. Shivin kohdalta se oli jo ohi, nyt oli keskityttävä auttamaan Ivania yli omastaan.

"Ivan, kaikki ei voi olla hyvin. Puhu minulle, ole kiltti. Luota minuun, rakkaani." Nainen aneli hiljaa ja painoi suudelman toisen hiusrajalle, antaen otsansa levätä miehen omaa vasten.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   Ke Elo 24, 2011 10:17 am

Ivan avasi silmänsä ja tuijotti pimeän verhoamaa seinää. Ikkunaverhon takaa auringonvalo yritti pyrkiä sisään, mutta pääsi hädin tuskin ikkunalautaa pidemmälle.

Naisen surun ja häpeän tunteminen ruoski häntä vain syvemmälle negatiivisuuden rotkoon. Jos hän olisi ollut mukana, hän olisi voinut puolustaa Shiviä niitä kusipäitä vastaan. Jos hän olisi Choronzonsin edustalla tajunnut vain tappaa ne mulkut. Survoa sen taserin kurkkuun. Mutta ei. Hän oli saanut roskiksesta päähänsä. Roskiksesta. Vain hetkeä myöhemmin nainen oli yritetty raiskata ja taas, taas hän sai turpiinsa.

Mutta kumpikaan noista epäonnistumisista edes yhteen survottuna ei ylittänyt sitä, mitä oli tapahtunut seuraavaksi. Nainen oli menettänyt elinikäisen unelmansa, koska hän ei vain saanut pidettyä tätä turvassa. Koska universumi heitteli häntä paskalla jatkuvasti ja hän ei ollut tajunnut alun perinkin tuupata Shiviä kauemmaksi. Jos hän ei olisi koskaan päästänyt naista lähelle, tämä olisi välttynyt kaikelta tältä.

"Minun ei olisi ikinä pitänyt suostua sinun kutsuusi", mies totesi hiljaa. Pienen hetken verran kasvot ehtivät tuijottaa ilmeettöminä seinää, kunnes hiljaisuutta halkoi tukahtunut yskäisy. Se oli kai tulkittava kyynelettömäksi itkuksi. "Jos minä olisin pysynyt kaukana, tai vittu edes kyennyt suojelemaan sinua, sinä et olisi ikinä menettänyt sitä, mitä tahdoit eniten koko maailmassa."

Mies käänsi katseensa ja vaikka harmaissa silmissä ei näkynyt yhtäkään kyyneltä, ilme ja olemus kertoi ihan tarpeeksi. Kädet nousivat naisen kasvoille ja niiden ote oli tällä kertaa melkein kuristava. kynnet painuivat ihoon ja käsivarret vapisivat kauan tukahdutetusta tunnevyörystä. Hän oli kerrankin tehnyt oikein. Kerrankin hän oli saanut aikaan jotain muuta, kuin tyhjänpäiväistä paskaa. Ja hän oli onnistunut tuhoamaan sen, ja siinä samalla murskaamaan Shivin suurimman haaveen.

"Minä en ikinä ole halunnut mitään niin paljon, kuin toteuttaa sinun haaveesi. Minä olet pahoillani... minä olen ihan äärettömän pahoillani", mies kähisi ja veti Shivin tärisevään halaukseen.

Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   Ke Elo 24, 2011 11:00 am

Miehen sanat lävistivät naisen kuin sydämmeen lyöty keihäs. Kaikki puolen vuosituhannen aikana koettu fyysinen kipu oli pientä sen rinnalla, kun hänen vihdoin löytämänsä kumppani sanoi katuvansa sitä että oli ikinä päästänyt tämän lähelleen. Shiv ei kyennyt tekemään sai sanomaan mitään, tämä oli vain täysin halvaantunut.

Kesti hetken. Täysi hiljaisuus. Ivanin pato alko rakoilla ja lopulta murtui päästäen pienen yskähtävän äänen.

Shiv oli edelleen täysin kyvytön tekemään mitään. Mies syytti itseään kaikesta. Kuinka tämä olisi voinut edes tietää?

Ivanin kädet tarttuivat naisen kasvoihin. Toisen silmät suurenivat hiukan, mutta nainen ei pelännyt, hän oli edelleen liian turta sellaiseen. Vedenväriset silmät tuiottivat miehen harmaisiin, kuin tämä olisi vain odottanut käsien kääntävän tämän niskat nurin. Se ei olisi tuntunut yhtään miltään juuri nyt. Ivan veti kuitenkin naisen vain syliinsä ja rutisti kuin henkensä hädässä. Hän oli pahoillaan.

Shivillä kesti hetken kasata sanotut lauseet yhteen ja prosessoida ne ymmärrettävään muotoon. Mies ei katunut naista vaan kaikkea mitä tälle oli tapahtunut, muka hänen takiaan. Niin Shiv ainakin halusi ymmärtää. Niin hän päätti ymmärtää.

Nainen taisi nyt hengittää ensimmäistä kertaa ensimmäisen lauseen jälkeen. Ivanin sisällä oli paljon patoutunutta surua ja tuskaa. Shiv ei saanut antaa miehen sanavalintojen loukata itseään. Ivan ei olisi tässä jos ei sitä todella haluaisi.

"Ilman sinua, minulla ei olisi edes toivoa siitä mitä haaveilen eniten koko maailmassa." Nainen kuiskasi hiljaa. "Sinä olet minun valoni, minun sieluni. Ilman sinua ei ole mitään toivoa." Shiv jatkoi ja silitti rauhallisesti miehen hiuksia. "Kaikella on jokin tarkoitus.."
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   Ke Elo 24, 2011 11:16 am

Ivan tyrskähti, mutta jäi epäselväksi, oliko se olevinaan naurua vai itkua vai kumpaakin. Kädet eivät kuitenkaan päästäneet Shiviä lähtemään. Viimeistään sen luulisi tähdentävän, ettei mies katunut heidän tapaamistaan, koska Shivissä oli jotain vikaa. Hän katui, koska ilman häntä Shiv ei olisi koskaan kärsinyt näin.

"Vitut millään on mitään tarkoitusta", mies kähisi. "Kaikki menee päin helvettiä, koska maailma on paska paikka ja ihmiset ovat vastenmielistä kuonaa."

Ja ne maksaisivat siitä. Voi luoja ne maksaisivat siitä, maksaisivat oikein helvetin kovan hinnan. Shiv ehkä halusi varjella kaikkea elämää ja sellaista, ja se oli Ivanista ihan ok. Hän hyväksyi ja kunnioitti naisen ajatusmaailmaa eikä käynyt mollaamaan sitä. Ivan ei kuitenkaan jakanut minkäänlaista sympatiaa niitä ihmishirviöitä kohtaan, ja aikoi kostaa sekä Shivin että lapsen että itsensä puolesta.

Harvinainen tunteenpurkaus alkoi ilmeisesti hellittää, sillä ote muuttui rusennuksesta tiukan halauksen kautta veteläksi ja lopulta kädet valuivat kokonaan pois. Mies liikahti ja käsi eksyi taskuun etsimään tupakkaa.

Niin. Ensin padottiin kaikki sisälle, sitten koettiin jonkinasteinen täydellinen romahdus ja sen jälkeen perimiehekkäästi paettiin ja hävettiin ihan helvetisti eikä takuulla ikinä puhuttu enää mistään ääneen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   Ke Elo 24, 2011 11:34 am

Shiv nappasi tupakkaaskin miehen kädestä, rusensi sen nyrkissään ja viskasi jonnekkin huoneen pimeään nurkkaan. Silmissä oli päättäväinen ilme. Tupakka oli miehen pakotie, mutta nyt se evättiin hetkellisesti, jos ei mistään muusta niin siitä syystä että nainen saisi aikaan jotain, mikä aiheuttaisi toisen tunteenpurkauksen. Kaikkea sitä padottua tulikivenkatkua oli päässyt ulos vasta säälittävä pikku pihaus. Nyt kun oli mahdollisuus nainen halusi antaa toisen purkaa tuntojaan ihan kunnolla.

"Kaikki ei ole merkityksetöntä. Olet elänyt vasta niin vähän aikaa ettet vielä näe sitä." Nainen puhui äänellä joka melkein ärsytti ja vaati toista reagoimaan. Nainen ei tahtonut oikeasti ärsyttää miestä näin, mutta jos se oli ainoa keino saada tämä oikeasti avautumaan niin olkoon niin. Senkin uhalla että mies olisi tälle vihainen tästäkin koko loppu elämänsä.

"Mitä sinä tunnet? Puhu minulle."ääni ei ollut enää niinkään pyytävä, nyt se kysyi ihan tarkoituksella.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   Ke Elo 24, 2011 11:49 am

Ivan ei ollut osannut odottaa Shivin äkkinäistä liikettä. Mies tuijotti sinne, minne rytätty aski oli viskattu ja käänsi sitten katseensa naiseen. Tämä väitti hänen eläneen niin vähän aikaa, ettei hän vain nähnyt sitä. Noniin, tätä hän vittu kaipasikin. 'Turpa kiinni, typerä teini, olen elänyt viisisataa vuotta ja sinä muutaman kymmenen. Et tiedä mistään mitään.'

"Millä vitun tavalla merkityksellistä? Siinä ei ole mitään merkityksellistä! Sattumassa ei ole mitään merkityksellistä eikä kohtaloa ole olemassa. Paskaa tapahtuu, koska paskaa tapahtuu. Koska ihminen on ihan pelkkää paskaa alusta loppuun. Paska ei voi saada aikaan kuin paskaa", Ivan ärähti ja nousi. Moinen nopea liike sai sumenemaan hetkeksi silmissä, mutta horjahtavan harha-askelen jälkeen mies sai tasapainonsa takaisin.

Hän ei edes ymmärtänyt, mikä saatana tässä keskustelussa oli ideana. Hän syytti itseään jo ihan tarpeeksi, hän ei kaivannut vielä syytöksiä siitäkin, miten typerä ja nuori ja kokematon hän oli. Vittuako Shiv hengasi hänen kanssaan, jos hän oli liian lapsellinen naisen mieleen?
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   Ke Elo 24, 2011 12:40 pm

Shiv pääsi asennostaa ylös paljon helpommin kuin mies ja pääsi näin toisen perään vaivattomasti. Shiv tarttui miehen käsivarteen.
"Ivan, kuuntele minua." Shivin ääni oli vakava, mutta pehmeä. Hän päästi irti miehen kädestä.
"Sinä et voi syyttää itseäsi siitä mitä tapahtui. Se ei ollut sinun syysi. Sinä teit kaikkesi.." Nainen sanoi ja puri hampaansa yhteen.

"Koko maailma on pelkkää paskaa. Olkoon sitten niin, mutta jos paskaa ei tapahtuisi, en olisi koskaan törmännyt sinuun." Nainen huokaisi nielaisten omat tunteensa alas ja pois näkyvistä. "Anna anteeksi. Minä vain.." Shiv puisti päätään. "Anna anteeksi."

Nainen laski katseensa alistuneena. Oli vain parempi antaa olla. Hän onnistuisi vielä vain suututtamaan Ivania entisestään, eikä lainkaan sillätavalla mitä oli toivonut. Shiv vain pelkäsi sitä että padottuaan tarpeksi raivoa, mies vahingoittaisi jotakuta.

Shiv asteli muutamalla ripeällä askeleella huoneen nurkkaan, nosti tupakka askin ja antoi sen ulos mennessään miehelle käteen. Shiv katosi portaisiin ja alakertaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   Ke Elo 24, 2011 1:01 pm

Ivan puristi ryntätyn askin nyrkkiinsä ja laahusti pihalle. Hän löi etuoven kiinni ja kuvitteli, miten tarttuisi siihen pieneen, tuttuun tuoliin tuhkakupin vierellä. Miten hän nostaisi sen irti maasta ja viskaisi päin seinää ja hakkaisi sillä terassin kaiteet mataliksi. Miten hän repisi juurineen ylös jokaisen kasvin, jonka vain saisi, ja karjuisi ja huutaisi ja potkisi ja itkisi.

Sen sijaan hän etsi rutistetusta askista sen ainoan tupakan, joka nyt oli vielä jollain tasolla polttokuntoinen, sytytti sen ja imi sen savun sisäänsä. Hän hengitti kerran syvään, toisen kerran syvään, kolmannen kerran syvää, kunnes joka saatanan sentti hänen keuhkoputkistaan oli takuulla savustettu. Meni kahden puhalluksen verran hönkiä se kaikki savu ulos.

Shiv oli väärässä. Se, mitä naiselle oli tehty ja tapahtunut, oli jonkun syy. Se oli niiden persenaamojen syy, ja koska hän ei ollut vielä voinut kuristaa näitä hengiltä, hän tarvitsi jonkun muun, jota vihata. Jonkun, johon purkaa kaikki se silmitön kiukku. Se joku, joka toimi sijaiskärsijänä, oli hän itse. Hän osasi vihata ja halveksia. Hän oli hyvä siinä, ja se oli helpompaa. Paljon helpompaa kuin suru. Sitä paitsi, hänellä ei ollut mahdollisuuksia surra, koska Shiv tarvitsi häntä. Hän ei voinut murtua, koska hän oli naisen sankari.

Prinssi Ivan.
Vitun hieno prinssi olikin...

Poltettuaan tupakkansa ja viskattuaan vittuuntuneena tuhotun askin tuhoutuneine tupakkeineen natsan seuraksi tuhkakuppiin mies palasi sisälle. Hän tiesi Shivin menneen alakertaan, mutta epäröi seuraamista. Mitä hän sanoisi? Mitä hänen pitäisi sanoa?

Hän tiesi, että heillä oli ikäeroa sellaiset hulppeat muutama sata vuotta. Homma nyt ei vaan silti toiminut, jos Shiv meinasi sivuuttaa hänen elämänkatsomuksensa toteamalla, että se oli "nuoruuden hömpötyksiä". Niinkö nainen sitten ajatteli? Että hän oli nuori ja tyhmä ja että hän kasvaisi sitten aikanaan maailmaasyleileväksi, rauhanomaiseksi ja kanssaihmisiä auttavaksi hyväntekijäksi? Vitut. Hänestä ei olisi tullut sellaista edes muutaman sadan vuoden kuluttua. Jotkut syntyivät tasapainoisina ihmisinä, ja kaikista virheistään ja kapinavaiheistaan huolimatta päätyivät olemaan aikuisina seesteisiä ja hyväntahtoisia. Ivan oli niitä, jotka vaan olivat luonteeltaan synkkiä, ja muutama sata vuotta luultavasti tekisi olemuksesta vielä entistäkin synkemmän. Tosin paskaako sitä miettimään, hän eläisi tuurilla 40 vuotta ja kuolisi sitten.

Jokin vei hänen askelensa kuitenkin alas. Kenties hän ei kaiken sen äsken heränneen, puolustusmekanismina toimivan kiukun takana ihan oikeasti uskonut Shivin pitävän häntä teininä. Oli hän miten kiukkuinen tahansa, loppujen lopuksi hän löysi itsensä joka tapauksessa Shivin viereltä. Se oli kai sitä vahvinta mahdollista luottamista. Luottamista siihen, että sanottiin mitä sanottiin ja tapeltiin miten paljon tahansa, loppujen lopuksi toinen oli kuitenkin se ihminen, johon tukeutua tässä paskassa maailmassa täynnä paskoja ihmisiä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   Ke Elo 24, 2011 1:27 pm

Shiv oli mennyt kalariin ja hakattuaan siellä ajatuksissaan seiniä kutakuinki yhtä kauan kuin Ivan oli viettänyt tupakalla. Lopulta Shiv oli rauhoittunut ja polvistunut alttarinsa eteen. Toinen teki rukouksensa ja katseli hetken pientä jadenorsua alttarilla.

"Äiti ja isä tappelevat koska sinä kuolit." Nainen puhui hiljaa pienelle figuurille. "Se ei ole sinun syysi, eikä isäsikään.." Jäljellä oli se kolmas osapuoli, mutta nainen ei sanonut sitä ääneen. Mitä Ivan olisi voinut tehdä, kun aseistettu supersotilaskaan ei kyennyt suojelemaan naista. Ivan olisi todennäköisesti vain päässyt hengestään äärimmäisen jalon hankkeensa eteen ja mitä sitten? Shiv ei edes halunnut ajatella moista.
"Jos olisin vain tiennyt." Shiv huokaisi. Nainen ei olisi ikimaailmassa lähtenyt salille sparraamaan jos olisi tietänyt olevansa raskaana. Ehei, silloin kaikki olisi ollut aivan toisin.

"Sinä olit kaikki mitä minä olin koskaan toivonut. Sinä ja isäsi." Naisen ääni värisi, mutta toinen ei itkenyt. "Kaksi valoa. Vain kaksi valoa koko elämäni aikana. Löysin molemmat ja hävitin toisen." Shiv sanoi ja hengitti kerran syvään. "Ivan on tuskissaan, mutta hän ei tahdo näyttää sitä. En enää tiedä miten auttaa häntä enempää. Mikään tässä maailmassa ei vahingoita häntä niin kauan kuin elän, mutta en voi suojella häntä itseltään." Nainen puhui hiljaa ja painoi päänsä. Istuttuaan siinä hetken nainen teki pienen rukouksensa ja nousi lopulta ylös.

Täysin tietämättömänä siitä, että Ivan oli jo alakerrassa nainen nousi ja kääntyi. Toinen pysähtyi paikoilleen nähdessään miehen, mutta jatkoi sitten ja käveli toisen luo. Sanaakaan sanomatta nainen kiersi kätensä toisen ympäri ja painoi päänsä miehen kaulalle. Toisen vaatteet haisivat vastapoltetulta tupakalta. Se edelleen jostain syystä rauhoitti naisen mieltä.

"Anna anteeksi." Nainen kuiskasi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   Ke Elo 24, 2011 8:56 pm

"Jos olisin vain tiennyt..."

Ivan seisahtui kuullessaan sanat. Hän oli kuullut muminaa jo kävellessään portaisiin, mutta vasta nyt hän sai sanoista selvää. Hiljaa mies kuunteli loputkin Shivin kertomuksesta. Naisen mieli väreili menetyksen tuskaa ja syyllisyyttää, ja nyt kaiken yllä leijui vielä äskeisestä kummunnut mielipahakin.

Ivan tiesi kyllä, että Shiv syytti tapahtumasta itseään. Hän tunsi ja aisti sen naisesta. Moiselle ei olisi ollut mitään syytä, mutta Shiv ei voinut sille mitään. Jostakin syystä naisen oli helppo armahtaa hänet synneistä, mutta itselleen nainen ei osannut synninpäästöä antaa.

Paraskin puhuja.


Viha kyti taas jossain taustalla. Viha ja kostonhimo. Ivan tiesi alitajuisesti, ettei niiden paskojen hakkaaminen sairaalakuntoon, vähintään, toisi tytärtä takaisin eikä veisi Shivin kipua. Mutta se olisi oikeutta yhtä kaikki. Jotain oikeutta tähän paskaan maailmaan.

Shiv lopetti, nousi ja kääntyi. Ivan ei ehtinyt astua varjoon eikä se kaiketi olisi auttanutkaan. He tuijottivat toisiaan hetken, kunnes Shiv sai jalkansa liikkeelle. Nainen käveli suoraan hänen luokseen, veti hänet halaukseen ja kuiskasi olevansa pahoillaan. Äskeisestä, kenties. Menneestä, takuulla.

"Ei se ollut sinun vikasi, vaan niiden mulkkujen. Ja ne maksavat kyllä siitä", Ivan mutisi ja vastasi toisella kädellä halaukseen. Hampaat oli taas purtu yhteen, mutta sen suurempia merkkejä äskeisen kaltaisesta hajoamisesta ei ollut. "Kyllä sinä löydät vielä valoja... me teemme lisää valoja. Vittuako joku vanha akka tietää sinun elämästäsi, saati osaa päättää asioita sinun puolestasi? Sinä löydät vaikka kymmenen valoa, jos haluat."
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   Ke Elo 24, 2011 10:22 pm

Shiv kuunteli hiljaa miehen sanoja, kun ne resonoivat tämän rintakehästä. Hän ei pitänyt pätkääkään siitä ajatuksesta, että miehen mielessä kyti kosto, mutta eipä tämä voinut toista pakottaa siitä luopumaankaan. Ehkä se olisi pelkkä ajatus, jota ei koskaan toteutettaisi. Shiv olisi varmasti saanut vuosisadan hepulin, jos olisi tiennyt kuinka tosissaan mies oikeasti sanoissaan oli.

Naisen ei ollut helppo kuvitella antavansa itselleen anteeksi. Hän oli kuitenkin ollut se joka teki päätöksen lähteä syrjäseuduille iltamyöhään. Hän oli luullut olevansa turvassa. Mikä virhe. Niin kauan kuin salilla oli ollut väkeä, oli kaikki ollut hyvin, mutta ihmisten lähdettyä kotiin, voiman tasapaino oli siirtynyt. Neljä kahta vastaan. Ihan reilut kertoimet. Hyökkäys oli ollut huolellisesti suunniteltu ja harkittu. Siltikään nainen ei voinut pakottaa itseään vihaamaan niitä ihmisiä, hän lähinnä sääli miehiä joiden egon yksi nainen saattoi haavoittaa niin pahasti, että nämä olivat olleet valmiit todennäköisesti tappamaan.

Shiv halasi miestä itseään vasten. Silmät suljettuina toinen vain kuunteli miehen rinnassa sykkivää sydäntä. Ivan osasi aina valita sanat jotka saivat olon hiukan paremmaksi. He olivat onnistuneet kerran, he onnistuivat uudelleenkin. Ivan oli osoittanut pysyvänsä naisen rinnalla silloinkin kun edelliset olivat lähteneet, tai menneet jonkun toisen syliin. Hän oli ja pysyi siinä, käsi naisen ympärillä, haisten tupakalta ja vitutukselta. Se oli enemmän kuin nainen uskalsi edes pyytää.

Nainen painoi miehen huulille kevyen suudelman, kuin sovinnon pyyntönä. Shiv oli ollut taas tyhmä yrittäessään saada miestä avautumaan. Toinen tekisi sen ehkä joskus itse, tai sitten ei koskaan. Aika näytti.

"Oletko vieläkin aivan varma siitä, että haluat viettää loppu elämäsi tälläisen psykopaatin kanssa?" Nainen kysyi melkein retorisesti. Kyllä hän vastauksen jo tiesi. Mars oli edelleen terraariossaan ja mies oli tässä. Se sanoin jo jotain, mutta ehkä naisen vain tarvitsi kuulla se miehen sanomana.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   To Elo 25, 2011 5:59 am

Ivan aisti Shivin mielessä häivähdyksen epämukavuutta hänen puhuessaan kostosta, mutta hän jätti välittämättä siitä. Kosto oli jotakin, jota hän yksinkertaisesti tarvitsi. Oikeuden piti tapahtua, vittu kerrankin. Tämä maailma oli paska paikka. Paha sai palkkansa, ja sillä palkalla pärjäsi hyvin.

"Olen", mies mutisi, pakottaen mielensä pois tulevan koston ympäriltä. Sen aika tulisi, mutta piti odottaa. Piti odottaa, kunnes ne miehet luulisivat olevansa turvassa. Sen jälkeen ne kärsisivät. Jokainen, ja aivan valtavasti.

"Olenko minä sitten oikeasti sinun mielestäsi... kamalan nuori?" mies kysyi sitten. Jos Shivin piti saada kuulla, että Ivan jäisi, niin Ivan kuuli mielellään ihan ääneen sanottuna, ettei Shiv pitänyt häntä angstisena teininä. Naisen piti ymmärtää, että vaikka hän eläisi tuhat vuotta, ei hän alkaisi missään välissä syleillä maailmaa rakkaanaan. Hän vihasi sitä, ja se vihasi häntä. Shiv, Mars ja muutama muu olivat niitä paljonpuhuttuja kultakimpaleita paskameressä. sellaisia, joiden ansiosta tätä skeidaa jaksoi päivä toisensa jälkeen. Hänen tapauksessaan tosin lähinnä yö toisensa jälkeen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   To Elo 25, 2011 6:43 am

Nainen katsoi syvälle miehen silmiin ja arvioi hetken. Toinen ihan oikeasti punnitsi vastaustaan.
"Jos tarkoitat sitä että oletko mielestäni lapsellinen, niin vastaus on: Et." Nainen varmisti ensin ja vastasi sitten.

"Kun sanoin ettet ole elänyt tarpeeksi kauaa, tarkoitin sitä ettet kykene näkemään sitä mihin toisiaan seuraavat tapahtumat johtavat, ennenkuin seisot aivan polun päässä. Kaikella on tarkoituksensa, mutta sitä ei voi nähdä kuin vasta sitten kun oppii katsomaan omaa elämäänsä sen ulkopuolelta. Käsittelemään omaa elämäänsä objektiivisesti, ilman tunnetta ja ilman katkeruutta." Shiv puhui rauhallisesti.

"Sinä olet nähnyt ja kokenut elämässäsi niin paljon negatiivista, että sinun on vaikeaa ymmärtää mitä hyvää se olisi sinulle ikinä tehnyt." Nainen puisti hiukan päätään ja hymyili. Se siitä filosofian luennosta.

Nainen huokaisi rauhoittuneena ja veti miehen niskalla lepäävällä kädellään toisen päätä senverran etukenoon, että ylettyi painamaan otsansa miehen otsaa vasten.
"Se että kutsuin sinua prinssikseni ei tarkoita että pidän sinua kakarana jonka pitäisi leikkauttaa polkkatukka ja ostaa hevonen. Kutsun sinua siksi sen takia, että sinä olet se joka särki lumoukseni." Shiv sanoi ja antoi sormiensa silittää miehen olkapäällä roikkuvia mustia hiuksia suoriksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   To Elo 25, 2011 7:01 am

Ivan hymähti nojatessaan naisen otsaa vasten.

"Ei tapahtumilla ole mitään tarkoitusta. 'Tarkoitus' eli kohtalo on ihmisen keksimä asia, jolla hän selittää sitä, kun menee päin helvettiä. Minä en olisi ehkä tavannut sinua, jos vanhempani eivät olisi räjähtäneet palasiksi, mutta ei se sitä tarkoita, että heidän kuolemallaan oli tarkoitus. Se oli sattumaa. Kuten oli myös se, että tapasin sinut. Elämä on toisiinsa liittymättömien sattumien summa, ei suinkaan ennalta mietitty jono tarkoituksenmukaisia tapahtumia. Ihmisen on vain helpompi elää, jos hän ajattelee, että kaikki paha, mitä hänelle tapahtuu, tapahtui, jotta myöhempi hyvä olisi mahdollista."

Kuten Shiville oli varmasti jo selvinnyt, Ivan oli inhorealisti. Hänelle elämä oli irrallisten surkeiden sattumusten sarja, eikä millään ollut mitään suurempaa merkitystä. Ei, vaikka ne olisivatkin johtaneet johonkin muuhun, mukavampaan tapahtumaan. Kyse oli yksinkertaisesta syy-seuraussuhteesta, ei kohtalosta tai tarkoituksellisuudesta.

Siksi hänen oli myös mahdoton antaa anteeksi sitä, mitä naiselle oli tehty. Se oli järjetön, silmitön kosto siitä, että nainen oli loukannut miesten kyseenalaista kunniaa. Sillä ei ollut mitään suurta, suvempää tarkoitusta. Se oli vain veriteko, ja jos hän ei kostaisi sitä, mulkut pääsisivät kuin koira veräjästä.

Shiv saattoi olla paremmalla päällä nyt, kun jonkinlainen sovinto oli tehty, mutta Ivan tuntui takertuneen niin tiukasti synkkyyden verkkoon, että ulos räpistely voisi taas viedä tovin jos toisenkin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   To Elo 25, 2011 7:31 am

Shiv huokaisi hiljaa miehen sanoille. Toisella oli oma tapansa katsoa maailmaa ja naisella omansa.

Jollain tasolla Ivan toivottavasti ymmärsi sen miksi nainen piti kiinni omasta naiivista elämänkatsomuksestaan. 500 vuotta julmuutta, sotia, pahuutta ilman selitystä ja toivetta paremmasta tekisi kenet tahansa hulluksi. Naisen oli pakko uskoa johonkin suurempaan tarkoitukseen ihan vain mielenterveytensä vuoksi, huolimatta siitä kuinka naurettavalta ja epäloogiselta se saattoi kuulostaa.

Shiv aisti kyllä sen mustan pilven joka Ivanin päällä ja ympärillä satoi happosadetta. Sitä ei voinut olla huomaamatta. Siksipä nainen vetäytyikin hiukan kauemmas ja hengitti syvään ennenkuin alkoi puhumaan.
"Minä tarvitsen hiukan raitista ilmaa. Lähdetkö kanssani kävelylle, vai jäätkö mieluummin tänne?" Shiv sanoi ja kääntyi portaiden suuntaan.

Ulkona aurinko oli jo laskemassa kovaa vauhtia. Täyttä valaistusta ei enää ollut, mutta katulamput eivät vielä olleet syttyneet. Alettiin olla niillä rajoilla, että tunnin päästä, ei enää olisi välttämättä asiaa ulos vain ulkoilumielessä. Nyt oli kuitenkin vielä niin turvallista, kuin rajaseuduilla nyt oli ikinä. Nainen kyllä selviäisi yksinäänkin, jos Ivan jäisi mieluummin kotiin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   To Elo 25, 2011 8:02 am

Ivan, joka oli pyhästi päättänyt pitää Shiviä silmällä ja suojella tämän jokaista askelta aina, kun vain mahdollista, nyökkäsi happamana kävelykutsulle. Olihan kävely hänelle hyvä syy vetää lisää sätkää. Vuosikymmenten aikana oppi toki, ettei sätkä oikeastaan auttanut vitutukseen. Se piti sen samalla tasolla ja esti nousemasta, joka oli moinenkin ihan ok saavutus pieneltä pururullalta.

Rajamaiden valoshow oli huomattavasti keskikaupungin räikeää neonhelvettiä maltillisempi, ja auringonlaskun aikaan ne vähätkään valot eivät vielä tehneet itsestään kauheaa numeroa. Alati kosteiden, hiukan kapeiden katujen tallaaminen sai Ivanin synkkyyden muuttumaan pikkuhiljaa siksi normivitutukseksi. Kävellessä oli jotain muuta tekemistä, kuin miettiä alati elämän uskomatonta paskuutta. Ja pitihän hänen pitää silmänsä auki uhkien varalta, joten sekin esti vellomasta kurjissa ajatuksissa.

Ivan ei ollut alun perin ollut mitenkään ylisuojeleva mies, mutta ilmeisesti onnettomuus ja sen seuraukset olivat hetkeksi tehneet hänestä sellaisen. Kenties moisen voi hetkeksi antaa anteeksikin, kunhan se ei jäisi päälle.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   To Elo 25, 2011 8:28 am

Ihan vain päämäärättömällä kävelemisellä oli yllättävän hyvä vaikutus mustuneeseen mieleen ja muutenkin orastavaan vitutukseen. Jos nainen olisi lääkinnyt vain omaa ahdistustaan, olisi tämä pysynyt kalarissaan ja todennäköisesti hakannut nyrkkeilysäkkiä kunnes rystyset vuosivat verta. Ihan vain käveleminen pitkin pieniä mutkaisia katuja lääkitsi molempia yhtä aikaa.

Shiv käveli rauhallisesti miehen rinnalla, käsi miehen kädessä, jos tämä vain sen salli. Nainen oli pukenut mustan takkinsa päällen, mutta hiippaili edelleen tapansa mukaan ilman kenkiä. Se tietenkin tarkoitti sitä että nainen teki välillä hypähdyksiä ja väistöliikkeitä, koittaessaan vältellä kaduilla lojuvia asioita.

Käveltäessä pienen kaupan ohi, Shiv kävi pikaisesti sisällä ja palasi kädessään uusi tupakka-aski, sen rutatun tilalle.

Shiv näytti oikeasti arvostavan sitä, että mies oli tämän mukana. Ei tämä välttämättä mitään suurempaa suojelua vaatinut, mutta Ivan oli varmasti laittanut merkille kuinka viimeviikkojen tapahtumat olivat tehneet esimerkiksi sen, ettei nainen enää itse halannut tuttujaan näitä tavatessaan. Toinen oli edelleen aivan yhtä ystävällinen ja iloinen nämä nähdessään, mutta fyysinen kontakti muihin kuin Ivaniin tuntui jopa hiukan ahdistavalta. Eiköhän siitäkin pääsisi yli sitten ajallaan.

Kun pari palasi takaisin kotipihaan ja Ivan kaiveli esiin savukkensa jäi Shiv hetkeksi aikaa keskelle pihaa seisomaan, katse kohti taivasta. Pilvettömällä taivaalla näkyi juuri se kaksi kirkkainta tähteä, joita savusumu ja valosaaste eivät kyenneet himmentämään. Vilkaistua ympärilleen etsien paikkaa jossa istua, nainen päätyi nojaamaan selkänsä chargerin konepellille. Nainen ajatteli ilmeisesti ihastella tähtitaivasta niin kauan kun miehellä kesti polttaa tupakkansa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   To Elo 25, 2011 9:25 am

Shivin kyvyssä löytää kauniit asiat kaiken kurjan keskeltä oli aina yhtä kiehtovaa. Nytkin, kun Ivan oli aiemmasta ärsytyssessiosta kiukkuinen ja sulkeutunut, hän jaksoi kummastella naisen tähtien tiirailua. Ivan ei olisi nähnyt taivaalla kuin harmaat saastepilvet, mutta Shiv löysi tähtiä. Nainen löysi kaupungin keskeltä kumman, rehevöityneen tönön ja muutti siitä kodikkaan keitaan. Ivan löysi masentavan yksiön ja muutti siitä vielä masentavamman.

Nytkin, menetettyään lapsensa, nainen osasi ajatella kaikesta kauniisti. Luultavasti tämä ei osannut edes vihata niitä miehiä. Jos ne olisivat pyytäneet naiselta anteeksi... ja silloin. Silloin se iski hänen mieleensä. Shivillä oli sairas halu sopia kaikki. Sairas halu tehdä maailmasta parempi paikka. Entä, jos ne tosiaan pyytäisivät anteeksi? Jos hän laittaisi ne mulkut tosiaankin kohtaamaan naisen, jolta ne olivat vieneet kaiken, ja pyytämään anteeksi. Hän oli menettänyt lapsen, totta kyllä, mutta Shiv oli menettänyt lapsen JA unelman.

Kumpikin heistä saisi tahtomansa. Hän saisi kostonsa, ja Shiv saisi anteeksipyyntönsä.

Hmm. Ehkä se ei toimisi. Jos ne paskapäät eivät suostuisi pyytämään anteeksi? Ja Shiv taisi haluta muutenkin vain unohtaa. Ehkä oli parempi, että hän ja se valkotukkainen superkorsto hakkaisivat ne paskanaamat lasarettiin ja järjestäisivät vankilaan (tai hengiltä) ja sitten elämä vaan jatkuisi.

Mies astui alas terassilta, käveli haaleaan luonnonvaloon naisen vierelle ja nosti katseensa ylös. Kun kovasti etsi ja yritti nähdä saastepilvien läpi, erotti kaksi pientä kirkasta täplää. Kas kummaa. Jotain kaunista kaiken paskasumun keskellä siis tosiaan oli.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   To Elo 25, 2011 10:03 am

Nainen hymyili tyynenä, kuin ajatuksiinsa kokonaan uponneena ja makasi auton konepellillä. Edes Ivanin liittyminen seuraan ei saanut naista liikahtamaankaan. Rinta kohoili rauhalliseseti ja mieli oli aivan tyyni, kuin buddhalaisella munkilla.

"Vittu, tuossa olisi aihetta julisteeksi työhuoneen seinälle." Kuului Ivanin takaa rintakehää värisyttävä baritoni ääni. Jollain helvetin tempulla auton vierelle, Ivanin taakse oli aivan ääneti ilmestynyt varmaan kaksimetrinen mies.
"Oisko tulta." Jätti jatkoi. Pihan hämärässä saattoi lähinnä nähdä toisen hiekanharmaan ihon ja rikinkeltaiset sudensilmät. Miehellä oli päällään musta Greatful dead- bändipaita ja rintanappi jossa luki yksinkertaisesti: fuck you.

"Puhut taas ajatuksiasi ääneen, Striga." Shiv totesi rauhallisesti sen enempiä edelleenkään liikkumatta. Ivan saattoi tuntea kuinka iso mies ihan rehellisesti nolostui ja häpesi huomatessaan mitä oli tehnyt, mutta piti sen tiukasti vain ajatuksissaan. Ulospäin toinen koitti olla niinkuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

Shiv nousi konepelliltä ja hymyili.
"Haen avaimet, odota hetki." Shiv sanoi ja lähti kävelemään sisälle.

Sudensilmä katsoi Ivania ja koska nainen oli vielä kuuloetäisyydellä puhui tämä venäjää tietäen sen olevan yksi niistä harvoista kielistä mitä Shiv ei puhunut.
"Sinä olet oletettavasti Ivan, Howler kertoi sinusta."
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   To Elo 25, 2011 10:14 am

Ivan pyörähti ympäri vähintäänkin valmiina huitelemaan nyrkein ja millä tahansa käteen sattuvalla, jos tarve olisi. Ilmeisesti ei ollut, ja hyvä niin: kaksimetrinen jätti näytti siltä, että voisi taittaa hänet keskeltä kahtia ilman sen suurempia vaivoja. Heistä kahdesta Ivan lieni kuitenkin se, jota vitutti enemmän; vihjaus julisteesta seinälle sai hänet naristelemaan hampaitaan ja sivuuttamaan tyystin sytkärin pyytämisen. Mitä ilmeisimmin halventava puhe Shivistä hänen kuultensa (oli sen sitten tarkoitus olla halventavaa tai ei) ei ollut se kaikista paras tapa tutustua Ivaniin.

Kun Strigaksi kutsutti kromosomigoljatti solkkasi sujuvaa venäjää, Ivan sentään vaivautui vastaamaan. Venäjäksi, kuinkas muuten. Vuosikausien englannin solkkaaminen oli tehnyt tehtävänsä ja hänen murteensa toisessa äidinkielessä oli hivenen omituinen. Käytönpuutetta, oletettavasti.

"Niin."

Ja siinä se sitten olikin. Yksinkertainen kysymys, tai tässä tapauksessa kai toteamus, ja vielä yksinkertaisempi vastaus. Kalpean synkkä olemus ja väsynyt, leipiintynyt katse kertoi kaiken tarvittavan; en halua tietää, kuka olet. En halua tutustua sinuun. Haluan, että menet vittuun mahdollisimman nopeasti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   To Elo 25, 2011 10:36 am

Jätti odotti sen lyhyen hetken, että nainen katosi ovesta sisälle ja jatkoi sitten edelleen venäjäksi:
"Ian lähetti terveisiä. Hän pyysi kertomaan, että olisi lähdössä sikametsälle Seesamitielle jos kiinnostaa. Sille isommalle kävelevälle ruumiille tuli haku eilen ja Howler lähti varjostamaan. Ei luulisi olevan vaikeaa koska Ian istutti siihen kusipäähän jäljittimen ennenkun päästi ne menemään." Mies kertoi.

"Ottaa varmaan viikonverran ennenkuin Ian lähtee kolistelemaan päitä, mutta ajattelin nyt vaan ilmoittaa hiukan etukäteen." Jätti totesi. Kun tulta ei herunut suupielessä roikkuvalle sätkälle. Otti mies sen ja laittoi korvansa taakse. "Howler ei viitsinyt itse tulla sanomaan, koska sillä on ongelmia valehdella Shiville." Mies kohautti olkiaan.

Jättiläisen naamassa olevat huomattavat arvet kertoivat että mies oli todennäköisesti tehnyt joskus jotain muutakin kuin vain paperitöitä. Samaa saattoi sanoa myös käsivarressa oleva erikoisjoukkojen tatuointi.

Miehen kulmakarva nousi hiukan kun ovi kävi ja nainen palasi ulos. Iso mies loihti kasvoilleen ystävällisen hymyn ja jatkoi englanniksi:
"Niin, eli jos tarvitset joskus jotain varaosia ruhoosi tai muuta romua, niin tule käymään verstaallani."

Shiv siristi hiukan silmiään toisten ihmeen supattelulle ja heitti avaimet Strigalle.
"Kiitos lainasta. Korvaan tämän sitten myöhemmin."
"Pistän piikkiin." Mies virnisti ja hyppäsi autoon, siirrettyään ensin penkin aivan ääri asentoon. Kädenheilautus ikkunasta ja mies ajoi rauhallisesti ulos pihasta, ennenkuin laittoi usvaa putkeen ja lähti läpykkä lattiassa kohti kotiaan.

Shiv katsoi Ivania kuistilta ja hymyili.
"Minä menen sisälle."
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   To Elo 25, 2011 11:14 am

Tällä kertaa Ivan vastasi puheeseen muutenkin, kuin ynseällä katseella. Strigan heilauttaessa kättään mies nyökkäsi takaisin, ja sen oli kai tarkoitus kertoa; minä otan yhteyttä. Valkotukka ei missään nimessä hoitaisi tätä hommaa yksin. Ivan halusi olla mukana. Alusta loppuun.

Shivin ilmoittaessa sisällemenosta Ivan kiskoi tupakkansa nopeasti loppuun ja seurasi sitten. Oli hänen lykkynsä, ettei Shiv lukenut tuntemuksia, kuten hän. Muuten olisi ollut kaikin tavoin selvää, mitä hän ajatteli, ja miten ne ajatukset meinattiin toteuttaa. Nyt mies näytti lähinnä siltä ihan tavanomaisen vittuuntuneelta, jonka voi laskea aiemman riitelyn sekä äskeisen uuden ihmistuttavuuden piikkiin. Ivan kun ei suuremmin välittänyt tutustua uusiin ihmisiin.

Sisällä mies kävi komppaamassa taas jääkaappia. Löydettyään kirsikkalimunsa mies avasi tölkin ja laahusti toiselle vesiaiheen takaisista tuoleista istumaan. Katse vaelteli laiskana ympäriinsä ja lopulta se pysähtyi Shiviin. Nainen oli pyytänyt anteeksi sanomisiaan eikä Ivan jaksanut pelehtiä vanhoissa asioissa (ei Shivin tapauksessa, muiden tapauksessa kylläkin). Mikä jätettiin taakse, jätettiin taakse, ja sillä hyvä. Olo oli silti edelleen suoraan sanottuna surkea. Hän ei pitänyt siitä, miten Shiv painosti häntä kertomaan tuntemuksistaan. Ei, vaikka nainen teki sen silkasta huolesta.

Oikeastaan se oli tavallaan ihan imartelevaa. Shiv halusi suojella häntä kaikelta. Myös häneltä itseltään. Niin hänkin halusi varjella naista pahalta.

Hetken katsottuaan mies teki pienen, kutsuvan eleen päällään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   To Elo 25, 2011 11:32 am

Shiv käveli sisälle ja asetteli takkinsa naulakkoon, samalla kun Ivan meni koluamaan jääkaapista juotavaa. Nainen oli tyyni, mutta ei sellainen ihanan tyytyväinen hymyilevä oma itsensä. Vain tyyni, ei mitään muuta. Ihan niinkuin silloin joskus kun he tapasivat. Nainen rapsutteli piirongin päälle nukkumaan kiivennyttä kissakarhuaan, joka tuhisi tyytyväisenä.

Shiv huomasi Ivanin katseen ja vilkaisi nojatuolilla istuskelevaa miestä. He olivat onnistuneet taas riitelemään, mutta myös sopimaan. Se oli tärkeintä. Parisuhde ei kaatunut siihen että oltiin eri mieltä, vaan siihen ettei osattu antaa toisen olla eri mieltä. Shiv osasi loukkaantua nopeasti ja menettää malttinsakkin kun tarpeeksi yritettiin, mutta tämä oli myös äärimmäisen nopea antamaan anteeksi ja unohtamaan. Nainen tiesi, etteivät muut olleet, mutta mitäpä toinen olisi voinut muuta tehdä, kuin elää itse esimerkkinä.

Ivanin kutsuvaa pään liikettä toteltiin heti, mutta nainen ei tiennyt alkuunkaan mitä odottaa toiselta. Joko edessä olisi nuhdesaarna, tai huomion pyyntö. Samapa tuo, se oli edes jotain rikkomaan hiljaisuutta.

Shiv tuli lähemmäs. Nainen seisoi siinä miehen edessä, kädet rennost sivuillaan, kasvoillaan rauhallinen ilme. Naisen olisi tehnyt mieli käpertyä miehen syliin, mutta ei kehdannut tehdä sellaista ilman lupaa. Ei juuri nyt. Ei niin kauaa kun mies vielä kantoi kaunaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   To Elo 25, 2011 12:34 pm

Ivan vastasi naisen katseeseen, odotti hetken ja viittasi sitten uudelleen Shiviä lähemmäksi. Ilmeisesti tällä kertaa tosin viereiseen tuoliin, koska Shiv ei ollut ensimmäisellä kerralla istahtanut syliin tai edes tuolin käsinojalle. Koska pelkkä ele ei nyt ilmeisesti toiminut, avasi mies myös suunsa. Shivin aikana hän oli joutunut harrastamaan sitäkin paljon tavallista enemmän.

"Sori, jos loukkasin jotenkin", mies sai puserrettua ulos kauhean vaivan kanssa. "Siis siinä kohtalojutussa tai muuta... sinä ajattelet, miten ajattelet, vitut minulla on siihen mitään sanomista. Mutta älä ala heittää mitään 'olen vanhempi kuin sinä, et tiedä mistään mitään'-paskaa. Vaikka eläisin tuhat vuotta, en minä muuttuisi vittu maailmaasyleileväksi ituhipiksi. Ei siis sillä, että siinä olisi pahaa", Ivan lisäsi hätäisesti ja pyöritteli limsatölkkiään sormissaan. Hän ei ollut ihan luontevimmillaan tämänkaltaisessa keskustelussa.

"Mutta se ei ole minua. Se on sinua."

Ei kai hänellä ollut muuta sanomista. Ärsytyksestä oli jo pyydetty ja saatu anteeksi, eikä sillä ollut enää väliä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   To Elo 25, 2011 1:10 pm

Nainen nyökkäsi hiukan alistuneena ja istuutui viereisells tuolille. Toinen teki nikottelematta mitä mies pyysi, vaikka olisi itse mieluummin vai kiivennyt toisen syliin, pitänyt hyvänä ja suudellut niin kauan, että mies heltyisi. Nyt ei kaivattu sellaista. Shiv saisi pitää näppinsä ihan omalla puolellaan. Ei voinut väittää etteikö nainen olisi ollut pettynyt siitä että tämä komennettiin mieluummin sivulle, mutta tämä koitti olla näyttämättä sitä.

"Et loukannut. Se on sinun näkemyksesi asioista ja muutat, tai olet muuttamatta niitä vain omasta päätöksestäsi." Nainen totesi rauhallisesti. "Olen pahoillani jos olen koskaan käyttänyt noita sanoja puhuessani sinulle. En ole ainakaan tarkoituksella tarkoittanut sellaista." Shiv puhui sillä samalla vilpittömyydellä, mitä oli antanut toiselle heti ensimmäisestä hetkestä lähtien.

"Sillä ei ole väliä kauanko olen täällä ollut, en ole yhtään sen viisaampi, kuin kukaan muukaan. Teen jatkuvasti virheitä ja tunnun mokailevan aivan kaikessa muutenkin. Varsinkin kaikessa mikä liittyy jotenkin sinuun. Voi pyhä isä, sitä löytää joka päivä asioita, joita voi sanoa ettei aio tehdä enää koskaan." Nainen naurahti hiukan ponnettomasti ja veti jalkansa koukkuun tuolille.

"Olisikohan missään nappia, jolla voisi vain kelata koko saatanan päivän alkuun ja yrittää uudelleen?" Nainen tuhahti ja hehkäisi. "Odotan vain milloin sytyn spontaanisti tuleen, koska se olisi ainoa asia joka kruunaisi koko päivän."
Herranjumala, Shiv taisi ihan oikeasti olla hiukan allapäin. Toinen kuitenkin vain ravisti päätään ja lakaisi omat ajatuksensa sivuun. Marisevaa ämmää ei jaksanut katsoa kukaan, Shiv ehkä vähiten. Tekemällä jotain saattoi harhauttaa ajatuksensa.

"Otatko teetä jos keitän?" Nainen sanoi ja nousi tuolilta, suunnistaen kohti keittiötä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kellari pt.2
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 20Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Netherworld :: On-Game -- Raja-Alueet :: Yksityisasunnot-
Siirry: