PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Maailma ja juoni

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Purjo
Ylläpito
Ylläpito
avatar

Viestien lukumäärä : 167
Join date : 17.05.2011
Ikä : 28
Paikkakunta : Oulu

ViestiAihe: Maailma ja juoni   Ke Toukokuu 18, 2011 8:36 am

MAAILMA

Netherworld sijoittuu meidän maailmamme ns. vaihtoehtoiseen ulottuvuuteen, eli maapallo ja valtiot ovat jotakuinkin samanlaiset lukuunottamatta kehittyneempää teknologiaa sekä yliluonnollisten olentojen olemassaoloa. Vuodenajat kulkevat 'reaaliajassa', eli pelissä on talvi silloin kuin oikeassa elämässäkin ja niin edelleen.
Pelin tapahtumapaikka on kuvitteellisessa osavaltiossa itärannikolla, jossa sijaitsee Yhdysvaltojen pääkaupungiksi kehittynyt Anelaide joka tunnetaan erityisesti asukkaidensa diversiteetistä, muttei välttämättä silti suvaitsevaisuudesta.

Kaupungin laita-alueet tunnetaan Demiaeiden reviirinä, keskusta taas Orderian, vaikka nämä kaksi tuppaavatkin toisinaan erityisesti ns. raja-alueilla sulautumaan toisiinsa, ja Demiaet voivat matkustaa kaupungin keskustaan ja toisin päin. Kaksi eri 'kansallisuutta' eivät siis ole eristäytyneet toisistaan, vaikka niitäkin yksilöitä löytyy, jotka viettävät koko elämänsä vain oman lajinsa tai kansallisuutensa alueella, tai päinvastoin toisen alueella, ja niitä jotka sortavat toista osapuolta, tai niitä jotka syntyperästään huolimatta ovat valinneet toisen tien.

Kaupungin, kuten koko maailmankin, nykyinen virallinen kanta on tasa-arvoisuus ja yhteiselo eri rotujen ja lajien välillä, aina siitä asti kun Demiaeita edustavat fantasiaolennot, haukkumanimeltään epäihmiset, pakotettiin ihmisten laajenevien elinalueiden tähden tulemaan julkisuuteen ja vaatimaan omat elinalueensa, vaikka pinnan alla tämä ei läheskään aina toteudu. On niitä, jotka vilpittömästi toivovat rauhaa ja sopusointua, mutta myös toisen ääripään edustajia jotka tahtoisivat erottaa täysin Orderian ja Demiaen toisistaan vaikka väkivalloin. Pinnan alla muhii jatkuva uhka konflikteista eri mielipiteiden edustajien välillä.

Erilaisten näkökantojen tähden on syntynyt myös erilaisia järjestöjä joista kukin korostaa omaa mielipidettään kiistassa. Näistä lisää niille omistetussa topicissa.

JUONI

Pelin pointti on pelata näiden kahden kansallisuuden edustajilla ja on pelaajan itsensä päätettävissä, mitä kantaa kukin lajinsa tai rotunsa edustaja kannattaa. Pysyykö pinnallinen tasa-arvo vain pinnallisena, kehittyykö se pikkuhiljaa oikeaksi sopusoinnuksi vai syttyykö Orderian ja Demiaen välillä lopulta avoin sota? Entä miten eri järjestöt tähän sekoittavat pakkaa? Pelaajat päättävät. Pelin ideana on antaa peruslähtökohta mahdollisimman monille erilaisille hahmoille, joten meiltä tuskin tulee erilaisuutta puuttumaan.


IDEA

Roolipelimme idea on tarjota mahdollisimman vapaa pelialusta mahdollisimman monenlaisille hahmoille - olivat nämä ihmisiä tai eivät!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://skeptika.deviantart.com
 
Maailma ja juoni
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Netherworld :: Info :: Perusinfo-
Siirry: