PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Madigan Meara

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Alia
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Madigan Meara   Su Heinä 31, 2011 1:40 am

Orderia

Laji – Ihminen

Nimi – Madigan Meara

Ammatti – Toimistusjohtaja kyborgiosien maahantuotifirmassa.

Ikä - 24

Sukupuoli – Mies.

Ulkonäkö

Pituudeltaan noin 175 cm, eli ei järin pitkä muttei lyhytkään. Madiganin noin olkapääpituiset hiukset ovat väriltään rusehtavan oranssit.
Miehen raskasluomiset, haaleanvihreät silmät eivät ole erityisen mieleenpainuvat. Hänen kasvojensa muistettavin piirre on luultavasti oikeassa poskessa sijaitseva kauneuspilkku.
Madiganin hienoinen rusketus on itseruskettavien voiteiden aikaansaannos, sillä miehen todellisuudessa kalpea iho palaa melko herkästi auringossa.
Työnsä vuoksi Madigan pukeutuu yleisesti ottaen melko konservatiivisesti. Työajan ulkopuolella hän käyttää mielellään erilaisia koruja ja hieman rennompia vaatteita, mutta välttelee kovin silmiinpistäviä asukokonaisuuksia ja kirkkaita värejä.

Luonne – Ensivaikutelmalta Madigan on hyväkäytöksinen, jokseenkin vakavamielinen nuori mies, mutta vähänkin tarkkanäköisempi henkilö pystyy huomaamaan helposti, että miehellä ei ole henkisellä puolella kaikki täysin kunnossa. Madigan on melko huono pitämään yllä kulisseja, ja hänen todellinen, astetta ikävämpi persoonansa tulee helposti esiin.

Melkoisen aggressiivinen tapaus, hän hiiltyy helposti, mutta leppymisessä taas voi kestää pieni ikuisuus. Herkkä provosoitumaan, eikä omaa kovinkaan kehuttavaa huumorintajua; hän ottaa lievästikin piikittelevät humoristiset kommentit todella herkästi henkilökohtaisina loukkauksina.

Miehen persoonasta löytyy kuitenkin muutakin, kuin häntä ohjaileva tarpeeton raivo. Hän on kiivaasta luonteestaan huolimatta melkoisen luotettava henkilö, eikä arvosta epärehellisyyttä tai lupausten pettämistä. Madigan vie tosin tämänkin luonteenpiirteen turhan pitkälle, ja syyttää ihmisiä pettureiksi mitä erikoisimmista syistä.

Asenteeltaan yllättävän suvaitsevainen; hän näkee kaikki yksilöinä, eikä niputa heitä ryhmiin esimerkiksi lajin perusteella. Hän joutuu tosin pitämään tämän avoinmielisyyden sisällään, sillä hänen isänsä näkökulma asiaan on täysin päinvastainen. Mies omaa jonkinasteisen isäkompleksin, ja yrittää käyttäytyä isänsä seurassa juuri niin kuin tämä haluaa.

Madiganissa on vielä jonkin verran nuoruuden naiiviutta jäljellä, ja häntä on tämän hyväuskoisuuden sekä miehen helposti luettavan ja suorasukaisen luonteen vuoksi melko helppo pyörittää, kunhan osaa vetää oikeista naruista.

Menneisyys -
Madiganin molemmat vanhemmat ovat kotoisin Irlannista, mutta hän itse on syntynyt ja kasvanut Yhdysvalloissa. Madiganin vanhemmat erosivat tämän ollessa hyvin nuori, ja hänen äitinsä muutti takaisin Irlantiin. Poika jäi kuitenkin Yhdysvaltoihin isänsä, Crevan Mearan, huostaan, koska vanhemmat olivat yksimielisiä siitä, että näin tämä saisi parhaat lähtökohdat menestykseen. Pienestä pitäen hänet on opetettu ihannoimaan isäänsä ja pyrkimään tulemaan tämän kaltaiseksi kyvykkääksi liikemieheksi.

Hän kävi peruskoulunsa ja lukionsa hyvämaineisessa yksityiskoulussa, josta valmistuttuaan hän siirtyi heti töihin isänsä IT-alan yritykseen. Hän aloitti melko pohjalta lähinnä näön vuoksi, ja nousi nopeasti korkeampaan asemaan. Hän oli tämän vuoksi yleinen juoruilun kohde työntekijöiden keskuudessa, joskin näiden oli pakko myöntää, että nuorella miehellä oli suhteiden lisäksi myös lahjakkuutta ja bisnesvaistoa.

Madiganin elämän suurin käännekohta koitti, kun hänen isänsä jäi kiinni firman useista veropetoksista. Tämä johti yrityksen kaatumiseen, ja Crevan Mearan maineenmenetykseen.
Madigan murtui tämän vastoinkäymisen vuoksi täysin, ja kohdensi kaiken vihansa mielestään suurimpaan syylliseen; yrityksen entiseen lakimieheen Lewizy Gravesiin, joka oli tämän katastrofin paljastuksen takana. Hän kieltäytyi myöntämästä, että hänen isänsä oli itse vääryyksiensä takana, ja alkoi uskoa omaan vääristyneeseen mielikuvaansa Lewizystä sadistisena, muiden menestyksen tuhoamisesta nauttivana paholaisnaisena.

Pian isänsä yrityksen kaatumisen jälkeen hän perusti oman, kyborgiosien maahantuontiin keskittyvän yrityksen. Tämänkin takana seisoo tosiasiassa hänen isänsä, joka auttaa kulissien takana poikaansa menestymään. Madigan itse on firmansa asioiden sijaan salaa kiinnostuneempi omasta kostonjanostaan Lewizy Gravesia kohtaan.

Vahvuudet:
Osaa antaa itsestään hyvän ensivaikutelman ja käyttäytyä sosiaalisten normien mukaisesti. Madigan on myös hyvin luotettava ja uskollinen, eikä koskaan puukottaisi ketään selkään.
Omaa hyvän liiketalouden alan osaamisen, jonka on oppinut enimmäkseen käytännön kautta.

Heikkoudet:
Ei omaa oikein minkäänlaisia itsepuolustustaitoja.
Henkisen puolen heikkouksiin kuuluvat hyväuskoisuus, liiallisen räjähtävä temperamentti, sekä kyvyttömyys ottaa vastaan kritiikkiä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Meo
Ylläpito
Ylläpito
avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 17.05.2011

ViestiAihe: Vs: Madigan Meara   Su Heinä 31, 2011 3:03 am

Hyväksytty! Tervetuloa mukaan foorumille.

_________________
Purho sanoo (0:54): oot niinko riemulla elävä vampyyri

Chaos X // Kissa // Nightfall
---- hahmot: Mezekiel // Yates

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://vincered.net/x
 
Madigan Meara
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Netherworld :: Info :: Hahmohakemukset-
Siirry: