PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Lewizy Graves

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Rosario
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Lewizy Graves   Su Heinä 31, 2011 1:34 am

Orderia

Nimi: Lewizy Cherry Graves
Ikä: 32
Sukupuoli: Nainen
Laji: Ihminen
Ammatti: Asianajaja

Ulkonäkö:
Lewizyn sydämen muotoiset kasvot antavat mielikuvan huomattavasti nuoremmasta henkilöstä kuin hän todellisuudessa on. Tietynlaisen Iättömyyden lisäksi hänen kasvojaan voi myös kuvata androgyyneiksi, vaikka hyvin harva erehtyy suorastaan pitämään häntä kaunispiirteisenä miehenä. Naisella on suora nenä, kapeat, väriltään tumman harmaat, silmät ja terävä leuka. Hänen ihonsa on erittäin vaalea olematta kuitenkaan sairaalloisen kalpea vaan terveen sävyinen, sellaisen henkilön ihon sävy joka suojaa itsensä hyvin auringolta mutta viettää siitä huolimatta aikaa ulkona.
Hänen hiuksensa yltävät yli olkapäiden, lapaluille asti ja otsahiukset on leikattu vinosti oikealle. Väriltään hiukset ovat violettiin päin taittuvat mustat, naisen oikea hiusten väri on todellisuudessa hienoisesti tummempi.

Lewizy on ruumiinrakenteeltaan hauras ja kapeaharteinen, tietyllä tavalla poikamainen pitkine jalkoineen ja selkineen. Hän on 177 cm pitkä ja suoraryhtinen mikä korostaa haurasta vaikutelmaa. Naisen kasvojen androgyyniys jatkuu hänen kehossaan - olisi väärin sanoa Lewizyä suorastaan laudaksi tai luisevaksi mutta hänen pukeutumistyylinsä vie viimeisetkin merkit naisekkaasta ruumiinrakenteesta, naisekkaan pyöreämuotoista reisistä ja povesta, vaikka kapeat hartiat vinkkaavat oikeaan suuntaan eikä siroja sormia voi erehtyä luulemaan miehen sormiksi. Nainen suosii miesten vaatteiden kaltaisia vaatteita; pukuja, kauluspaitoja, nahkaisia kenkiä; yksinkertaisesti siitä syystä, että hän voi käyttää niitä ja nauttia vapauden tunteesta - eivätkä hienoisesti liian isot vaatteet haittaa häntä lainkaan vaikka hän pyrkiikin hankkimaan vaatteensa siten, että ne istuvat hyvin hänen päälleen. Käytti hän kuitenkin kumman tahansa sukupuolen vaatteita ne ovat lähes poikkeuksetta virallisia ja väreiltään hillittyjä. Ei kuitenkaan ole mahdotonta yllättää naista lenkiltä hupparissa.

Lewizyn ääni on matala ja pehmeä. Ääni, joka erottuu pehmeydellään helposti huomattavasti kovempien äänien joukosta.

Luonne: Hillitty ja rauhallinen Lewizy miellyttää useimpia heti ensitapaamisella. Hänen rauhallisuutensa saattaa kuitenkin välillä kääntyä jopa tunteettomuuden puolelle ja välillä tunteiden esilletuominen tuottaa hänelle ongelmia - yleensä Lewizy ei kuitenkaan itse ymmärrä, kuinka tunteettomalta vaikuttaa. Häneltä puuttuu tietyllä tapaa kyky empatiaan ja muiden asemaan asettumiseen. Välillä Lewizy ei tunnista vitsejä ja välillä hänen vitsejään puolestaan on vaikea tajuta leikillään sanotuksi naisen äänensävyn pysyen lähes samana.
On harvinaista nähdä nainen järkyttyneessä mielentilassa. Hänen saamisensa kyynelten partaalle voi osoittautua lähes mahdottomaksi tehtäväksi ja ennemmin saa osakseen hänen hyytävän kylmän katseensa ja hymynsä kuin kyyneliä.

Naisen käytös on lähes poikkeuksetta lempeää, ystävällistä ja kohteliasta. Aivan tällainen hän ei pohjimmiltaan ole vaikka omistaakin kohtalaisen optimistisen ajatusmaailman. Lewizy ei anna kenenkään huijata häntä eikä hän usko mitä tahansa vaikka jossain tilanteissa onkin parempi antaa ymmärtää, että hän on huomattavasti hyväuskoisempi kuin on todellisuudessa. Näin ollen naiiviksi tummatukkaa ei voi sanoa ystävällisestä käytöksestään ja laajasta kaveripiiristään huolimatta, enemmänkin kieroksi ja laskelmoivaksi. Hän ei karta valheita mutta jää niistä erittäin harvoin kiinni, joten häntä voi erehtyä helposti pitämään rehellisenä ja luotettavana.
Aina välillä tulee eteen niitä tilanteita, joissa Lewizyn on pakko turvautua kiristykseen, tässä hänen laaja kaveripiirinsä on hyödyksi, tai väkivaltaan vaikka hän mieluusti välttääkin näitä kumpaakin. Nämäkin tilanteet nainen hoitaa lempeä hymy huulillaan, perustellen oman kantansa järkevästi, ajaen oman tahtonsa määrätietoisesti läpi - tämä sattuu minuun enemmän kuin sinuun.
Lewizy näkee myös milloin on parasta jättää tilanne, samoin kuin rottien katoaminen enteilee laivan uppoamista myös tummatukan katoaminen paikalta enteilee, että jotain on menossa vikaan.

Nainen rakastaa kaikkea kaunista ja puhdasta. Kauneuden ihannoinnin lisäksi hän on myös heikkona uniformuihin - täti ihailee mielellään söpöjä koulupoikia uniformuissaan ja komeita poliiseja uniformuissaan.
Lewizyn lempeän luonteen ja kauneuden ihailun vastaisesti nainen nauttii kauhuelokuvista ja -kirjallisuudesta, kenties niiden epätodellisuuden ja -uskottavuuden vuoksi. Hän myös näkee kauneutta tilanteissa, joissa sitä ei ole vaikka harvemmin tuo esille ajatuksiaan verenpunaisista kukkasista esille. Naisella on piileviä taipumuksia sadismiin mutta nämä ovat ainoastaan hänen omassa tiedossaan.

Menneisyys: Lewizy Cherry Graves syntyi kiihkouskovaisen Ohiolaisen perheen ainoaksi lapseksi joten kaikki lähes hysteerisen äidin huomio kiinnittyi häneen. Nainen kasvatettiin ankaralla kädellä, vanhemmat säätelivät kaikkea hänen pukeutumisestaan ja seurastaan aina persoonan törkeään manipuloimiseen asti.
Teini-ikään päästyään nuori nainen ei enää ollut yhtä helppo aivopesun uhri, kasvaessaan pituutta useimpien poikien ohi hän tunsi rikkovansa naisen haurauden normia, mikä oli hänelle lapsuudesta asti opetettu ja alkoi ensimmäistä kertaa sitten varhaislapsuutensa uhmata vanhempiaan. Hän oppi teinitytön pakkomielteisyydellä vihaamaan kaikkea sitä, mitä hänestä yritettiin tehdä, feminiininen, hiljainen, mutta samalla hän oppi myös halveksumaan väkivaltaa, jota vanhemmat osoittivat häntä kohtaan tytön kapinoidessa heitä vastaan. Väkivalta kuitenkin myös salaa kiehtoi häntä, mikä selittää hänen myöhemmän kiinnostuksensa väkivaltaisiin ja groteskeihin elokuviin ja kirjallisuuteen.

Lewizy menestyi hyvin opiskeluissaan kapinoinnistaan huolimatta ja muutettuaan opiskelemaan toiseen kaupunkiin; koulusta saadun stipendin turvin, vanhempien mielestä hänen elämäntehtävänsä oli mennä naimisiin heidän valitsemansa miehen kanssa ja hankkia lapsia; tummatukka tunsi olevansa ensimmäistä kertaa vapaa. Se vanhempien opetus, jonka kimppuun oli helpointa käydä, oli feminiininen olemus joten heti ensimmäisellä viikolla nainen oli ajanut päänsä kaljuksi ja uudistanut täysin vaatekaappinsa sisällön. Hän myös luopui uskostaan samantien, suhtautuen uskontoon aluksi jopa aggressiivisesti.
Hänen ensimmäinen opiskeluvuotensa sisälsi enemmän alkoholia, juhlia ja miehiä kuin opiskelua ja toisena opintovuotenaan Lewizy joutui pakostakin panostamaan opintoihinsa huomattavasti paremmin.

Hieman valmistumisensa jälkeen nainen pestautui IT-alan yritykseen töihin, firman lakimieheksi. Hän ei, tuolloin vielä naiivina aloittelijana, edes huomannut mitä hänen selkänsä takana tapahtui ja tottui paikkaan, tutustui muihin työntekijöihin minkä lisäksi hän oppi pitämään työantajastaan, herra Mearasta ja tämän silloin vielä kouluikäisestä pojasta Madiganista. Olisi turhaa olla myöntämättä, etteikö nuori, komea poika saapuessaan tapaamaan isäänsä koulupuvussaan olisi saanut uniformufetissistä naista kehräämään mielessään.
Lewizyn hälytyskellot alkoivat kuitenkin muutaman vuoden päästä soimaan hänen selaillessaan firman tilityksiä ja ottaessaan asian esille herra Mearan kanssa, mies oli valmis maksamaan hänet hiljaiseksi mikä sai rotan jättämään uppoavan laivan - toisinsanoen, Lewizy erosi työstään samantien.

Ei mennyt pitkääkään hänen työstä eroamisestaan kun hänen törmäsi Mearan firmaan uudelleen, tällä kertaa kuitenkin vastustajanaan. Lewizy ei itse asialla ylpeile, mutta hänen työpanoksensa toi esille suurimman osan firman veropetoksista.
Tällaisen tilanteen voikin olettaa saavan entisen työnantajan raivon valtaan, bisnekset kuolivat maineen mennessä mutta valitettavinta oli, että Lewizy sai katkerasta Madiganista itselleen toistuvan riesan joka jokaisella kerralla heidän sattumalta - jos nämä todella ovat sattumia eikä poika vain seuraa häntä - tavattuaan on valmis uhoamaan ja tuomaan raivonsa ja katkeruutensa esille.

Tällä hetkellä nainen on uraputkessa kohti johtavaa asemaa firmassa, jossa työskentelee.

Vahvuudet/heikkoudet: Lewizyn vahvuuksia ovat hänen laaja sosiaalinen verkostonsa jonka laajuuden on aikaansaanut hänen miellyttävä käytöksensä ja rauhallinen, karismaattinen olemuksensa. Nainen on myös loistava valehtelija mutta osaa esittää valheensa siten, ettei juuri koskaan jää kiinni valheistaan. Hän on myös korkeasti koulutettu ja tienaa hyvin työssään.
Lewizy ei ole fyysisesti kovinkaan vahva. Naisella on myös usein vaikeuksia ymmärtää toisia ja heidän tunteitaan. On myös myönnettävä, että hänen huumorintajunsakin on kyseenalainen samoin kuin hänen viehätyksensä väkivaltaan ja sen mukanaan tuoma piilevä sadismi.

Muuta
- Harrastaa lukemista, valokuvaamista ja epäsäännöllisen säännöllisesti lenkillä käyntiä
- Ei tupakoi eikä juurikaan käytä alkoholia
- Omistaa muutaman sievän mekon mutta käyttää näitä vain jos se on välttämätöntä töidensä takia
- Suhtautuu kylmästi kaikkeen, mihin liittyy uskonto - oli kyseessä sitten mikä uskonto tahansa
Takaisin alkuun Siirry alas
Rosario
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Lewizy Graves   Su Heinä 31, 2011 1:36 am

Mitä ilmeisimmin linkitys ei toiminut joten laitan kuvan sitten kuvana:

Takaisin alkuun Siirry alas
Meo
Ylläpito
Ylläpito
avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 17.05.2011

ViestiAihe: Vs: Lewizy Graves   Su Heinä 31, 2011 3:03 am

Hyväksytty! Tervetuloa foorumille!

_________________
Purho sanoo (0:54): oot niinko riemulla elävä vampyyri

Chaos X // Kissa // Nightfall
---- hahmot: Mezekiel // Yates

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://vincered.net/x
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Lewizy Graves   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Lewizy Graves
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Netherworld :: Info :: Hahmohakemukset-
Siirry: