PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Anna Naktis

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Qr01
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Anna Naktis   To Heinä 28, 2011 12:32 pm

Anna Naktis

Humanius Demiae
Laji: Metsänhaltijan ja vampyyrin lapsi.
Nimi: Anna Naktis, Aiempi Vanduo Naktis.
Sukupuoli: Kykenee vaihtamaan sukupuoltaan halutessaan, mutta esiintyy useimmiten naisena. Siitä uusi nimikin.
Ikä: 19
Ammatti:Anna ei tee erityisemmin töitä, vaikka hän joskus jonkun palkkalistoille voikin toviksi päätyä. Yleensä hän kuitenkin ansaitsee leipänsä vakoilemalla ja varastelemalla maksusta.
Luonne: Anna Naktis on epäluuloinen persoona, jonka kuitenkin saa helposti kiinnostumaan, jos esimerkiksi töitä on tarjolla. Ulkopuoliset ovat hänelle aina kuin ilmaa ja jos onnettomuus tapahtuu, Anna hoitaa pois ensin itsensä, välittämättä tippaakaan ulkopuolisista. Annan ystäväksi pääseminen on useimmiten hankalaa, mutta jos sille armoitetulle listalle pääset, voit olla varma, että tämä tyttö/poika menettäisi vaikka henkensä puolestasi, jos olisi tarve. Ystävilleenkään hän ei kuitenkaan osaa olla erityisen kiltti tai ystävällinen, vaan hän saattaa vastata pelkällä oudoksuvalla katseella, jos kysymäsi asia on hänestä täysin selvä. Anna on kuitenkin juroudestaan huolimatta taiteilijasielu. Hän rakastaa maalaamista ja soittaa harppua ja kotoa. Piirroksiakin hän tekee usein, sen sijaan laulamisesta hän ei pidä lainkaan. Kuitenkin - olet sitten ystävä tai vihollinen - et voi koskaan luottaa Annan sanaan. Hän osaa valehdella täysin kirkkain silmin päin naamaa, kuin pitäisi sitä itsekin selvänä totuutena. Anna vihaa alkuperäistä kansaansa, demiaeita, sydämensä pohjasta, mutta on epäselvää, miksi. Hän ei nimittäin kerro sitä kenellekään.
Menneisyys: Vanduo syntyi 14.9 demiae-yhteisöön äitinsä ja isänsä kotona. Hänen äitinsä oli metsänhajtija ja isä vampyyri, joten lapsesta tuli kummallinen sekasikiö, aivan uutta rotua oleva hurjapää, joka syntyessään ei jättänyt äitiään henkiin. Isä suri äidin menetystä, mutta kasvatti uhkarohkeaa ja muista epäihmisistä eristäytyvää lastaan kurilla, huolenpidolla ja rakkaudella siitä huolimatta, että lapsi oli epätavallisen hankala. Kun Vanduo saavutti murrosiän kolmentoista vuoden iässä, hän kiinnostui ihmisyhteskunnasta ja alkoi tehdä sinne aika ajoin retkiä isän tietämättä. Pian hän jättikin taakseen demiaein kansan tavat ja perinteet, sekä surutta myös isänsä ja karkasi ihmisten joukkoon kaupunkiin. Alku ei sujunut lupaavasti; ensimmäiset vuodet alamaailmassa olivat yhtä tuskaa, jokainen leivänpala oli verellä ja hiellä ansaittu, ihmiset kun eivät pitäneet tästä yhteisön uudesta jäsenestä lainkaan eikä häntä hyväksytty alhaisimpiinkaan seuroihin. Näiden vuosien aikana hän paitsi muutti nimensä ihmismäisemmäksi Annaksi, myös menetti kokonaan vasemman kätensä hartiasta lähtien, kuten myös alahampaansa ja oikean jalan isovarpaansa. Hampaat hän korvasi proteesilla, käsi taas on hänen harrastelijamekaanikkotuttunsa aikaansaannosta. Isovarpaan Anna korvasi myös proteesilla.
Kuudentoista ikävuoden paikkeilla Annan elämä alkoi asettua nykyisille urilleen. Hän löysi piirit, joista töitä oli aina tarvittaessa helppo hankkia ja löysi muutaman ystävän. Enää ei kaduilla makaamiseenskaan ollut tarvetta, koti löytyi vanhan, rähjäisen kerrostalon ylimmän kerroksen vaatimattomasta ja pienestä, mutta mukavasta huoneistosta. Siellä hän asuu yhä. Seitsemäntoista vuoden iässä hän pääsi lahjonnan, suhteiden ja muiden hyödyllisten taitojen kanssa ihmistä eisttäen osaksi House of Remedyä. Vaikka hän tietää, että kun hän paljastuu demiaeksi, kuolema on lähes vääjäämätön, ei se häntä tunnu horjuttavan.
Vahvuudet: Anna on loistava valehtelija, nopea ja äänetön liikkeissään ja hänen puremansa tuottama myrkky voi pahimmillaan jopa tappaa. Hän kantaa aina mukanaan pistoolia ja on nopea ja tarkka sen käytössä. Anna osaa parantaa muita, muttei itseään.
Heikkoudet: Anna on niin lojaali ystävilleen, että heidän avullaan hänen kiristämisensä on helppoa. Hän on myös itsekäs eikä osaa tiimityöskentelyä ja voi käyttäytyä harkitsemattomasti, joka voi johtaa vaaratilanteisiin. Lisäksi hän rakastaa oliiveja, joiden avulla hänet on helppo houkutella ansaan. Hänen voimankäyttömahdollisuuksiaan vähentää myös se, ettei hän saa missään nimessä paljastua House of Remedyn leivissä olevaksi demiaeksi. Lisäksi hän suuttuu helposti ja raivoissaan hänen muuten tarkat iskunsa ovat jokseenkin mielijohteellisia ja voivat helposti osua kauas kohteestaan.

Ulkonäkö: Päällepäin, nopeasti vilkaistuna Anna saattaa vaikuttaa hyvin ihmismäiseltä. Lähempää tarkasteltuna eroja kuitenkin on. Annan iho on normaalin värinen, se tosin ei rusketu koskaan ja näyttää auringonvalossa hiukan vihertävältä. Lukuisten lävistysten täyttämät korvat ovat suipot ja hampaat ovat neulanterävät; suun sulkeutuessa ne menevät lomittain. Huulet ovat violettiin kallistuvan punaiset, silmät puolestaan orvokinväriset, lisänä kuitenkin auringossa erottuva verenpunainen sävy. Polvien nivel kallistuu taaksepäin aavistuksen enemmän, kuin ihmiselle olisi mahdollista. Kaulaan on tatuoitu umpeen tikattu, koko kaulan kiertävä leikkausjälki.
Jalassa, polven yläpuolella on House of Remedyn tunnus. Hiukset ovat tiukalla polkkatukalla, mutta pojaksi muuttuessa ne muuttuvat sotkuiseksi siiliksi. Hiusten väri on hopeansininen. Ilme kasvoilla on yleensä joko nyrpeä, epäluuloinen tai ilkeä virnistys. Anna käyttää useimmiten valkoista toppia ja lyhyitä farkkusortsejä. Suippoja korvia peittämässä ovat yleensä suuret kuulokkeet, ja kun niistä utulee musiikkia, ei Anna havaitse ympäröivän maailman ääniä enää lainkaan. Hänen yllään on myös nahkainen, rispaantunut, varastettu laukku, joka sisältää mitä hyödyllisimpiä pikkuesimeitä, sekä aurinkolasit ja mp3-soittimen. Käsiproteesi on jokseenkin raadollinen, sillä se on materiaalin säästämiseksi ja keston lisäämiseksi muotoiltu muistuttamaan ihmiskäden luustoa soormia myöten. Voimaa siitä kuitenkin löytyy.

Olen pahoillani, jos esittelystä löytyy kirjoitusvirheitä. Etsin niitä parhaani mukaan, mutta ne ovat valitettavasti paheeni.
Takaisin alkuun Siirry alas
Meo
Ylläpito
Ylläpito
avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 17.05.2011

ViestiAihe: Vs: Anna Naktis   Pe Heinä 29, 2011 5:17 am

Koska hahmosi vihaa Demiaeta, voisi hänet suoraa listata Orderiaan - Netherwordlin faktionit nimittäin kun eivät ole aivan lajisijonnaisia. Koska hahmosi liikkuu vaarallisilla vesillä (House of Remedy vihaa ei-ihmisiä, jollainen hahmosi on, Orderia-sidoksista huolimatta), toivomme myös, että hahmo käyttää kykyjään hyvin harkiten kaikissa tilanteissa.

Korjaa hahmosi faction Orderiaksi ja kiinnitä peleissä huomiota hahmon voimiin.

Tervetuloa mukaan.

_________________
Purho sanoo (0:54): oot niinko riemulla elävä vampyyri

Chaos X // Kissa // Nightfall
---- hahmot: Mezekiel // Yates

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://vincered.net/x
Qr01

avatar

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 29.07.2011
Paikkakunta : Espoo

ViestiAihe: Vs: Anna Naktis   Pe Heinä 29, 2011 8:40 am

Kiitoksia, näin teen!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Anna Naktis   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Anna Naktis
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Netherworld :: Info :: Hahmohakemukset-
Siirry: