PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Yksi ovi, kaksi nimeä..

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Seuraava
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   Pe Heinä 29, 2011 12:29 am

Vaatii hoitoa, muttei tarvinnut ruokaa. Mitä vittua?

"Ei siinä ole mitään järkeä", Ivan jupisi rinnannipukka suussaan ja siirtyi taas vähän alemmas. Tällä kertaa viattomaksi kidutuksen kohteeksi joutui rintojen lisäksi ylävatsa. Jahka sitä oli härnätty tarpeeksi, Ivan siirtyi käsinojalta istuimelle ja veti Shiviä taas lähemmäksi. Nyt hän sai painettua kasvonsa alemmaksi, aina navalle asti.

"En minä tiedä... lisää vihjeitä", Ivan käski ja puraisi navan alle. Taas hän kierteli ja kaarteli kuin susi, käyden välillä alempana painamassa suudelmia ja palaten sitten ylemmäksi. Aina välillä hän muisti toki käydä huomioimassa rintojakin, kun se tuntui olevan Shiville niin tärkeää. Siksi piti uhrautua. Aivan kuin hän ei itse olisi viihtynyt varsin hyvin pää naisen povessa.

Kädet selällä olivat sukeltaneet alemmaksi samalla, kun kasvotkin. Nyt se kipeä niistä lepäsi ristiselällä ja toinen siveli välillä pakaran ylitse reidelle vain palatakseen samaa reittiä takaisin. Ei tarvinnut olla Einstein keksiäkseen, mikä odotti, jos vihjeet eivät ottaneet parantuakseen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   Pe Heinä 29, 2011 1:19 am

Nainen irvisti hymyillen ja puri hampaitaan tiukemmin yhteen. Kasvoista ei tiennyt enää meinasiko nainen itkeä vai nauraa.

”Julmuri.” Nainen valitti. ”Olet saanut jo vaikka kuinka monta vihjettä.” Nainen protestoi ynähdyksiensä välissä. Toisen olisi tehnyt mieli anella lisää, mutta eihän kidutuksesta vieläkään saanut tykätä.

Kun mies istui alas tuolille ja veti naisen lähemmäs, otti Shiv tukea takaseinästä käsillään. Vastarinta oli melkein täysin murtunut, mutta nainen koitti olla huutamatta oikeaa vastausta ääneen. Nainen koitti kuumeisesti miettiä viimeistä vihjettä, kuitenkin niin ettei paljastaisi liikaa. Ajattelu vain hankalaa kun mielessä oli vain yksi ainoa sana: lisää.
Shiv voihkaisi ääneen ja nosti katseensa kohti kattoa, niinkuin se olisi auttanut muka keskittymään paremmin.

”Sen luota.. ei ole ikinä pitkä.. ohh.. matka.. lepoon, kipuun tai .. nautintoon.” Lauseen loppu katosi uuteen voihkaisuun. Naisen vartalo kiemurteli jo aivan tosissaan toisen kosketuksesta. Shiv puri hampaansa omaan käsivasteensa tukahduttaakseen edes osan ynähtelyään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   Pe Heinä 29, 2011 2:18 am

Ivan löytäisi tätä menoa itsestään sisäisen sadistinsa, ellei ollut jo löytänyt. Shivin kiemurtelu oli kutkuttavaa eikä mies laittanut sitä ollenkaan pahakseen. Päin vastoin; mitä kiihkeämmin nainen venkoili, sitä kiivaammin Ivan suuteli ja hyväili. Ajatukset alkoivat olla puuroisia eikä häntä oikeastaan kiinnostanut koko tupaantuliaislahja enää vitunkaan vertaan. Pakaralla vaellellut käsi ujuttautui kyljen puolelta alushousujen reunan alle ja alkoi hivuttaa niitä alemmaksi. Suudelmat muuttuivat taas vähän lempeämmiksi seuraillessaan sormen reittiä. Sormi kiersi toiselle puolelle nykimään housunkaulusta alemmaksi sielläkin, ja suu seurasi kuuliaisesti perässä. Sitten se karkasi omille teilleen ja lähti laskeutumaan navalta alaspäin, pysähtyen vasta hävyttömän alhaalla.

Ai niin, se arvoitus. Hänen pitäisi kai yrittää arvata tai jotain.

"En minä... osaa sanoa", mies mumisi ihoa vasten ja näykkäisi toista nivusta: "Sänky?"

Olisi kyllä aika pelottavaa, mikäli sängystä olisi lyhyt matka kipuun. Toisaalta, tällaisia kidutuksia hän voisi kyllä oppia sietämään. Niiden antaminen oli ainakin hänen kutsumusammattinsa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   Pe Heinä 29, 2011 2:40 am

Tämä oli juuri se kohta missä jokaisessa romanttisessa komediassa joku laukkasi sisälle lukitsemattomasta ulko-ovesta. Onneksi mitään sellaista ei tapahtunut, koska samainen riomanttinen komedia, olisi muuttunut hätkähdyttävän nopeasti rainapätkäksi, jomman kumman, tai molempien teloessa sisääntulijan kiitoksena keskeytyksestä.

Rahu tuhahti kyllästyneen kuuloisena lampun päällä ja käänsi selkänsä kaksikolle. Missään ei saanut enää nukkua rauhassa, kun nainen metelöi.

Shiv ärisi hampaat irvessä ja koitti edelleen kaikkensa ettei huutaisi vastausta.
”En kerro enempää.. Se on nyt jo liian helppo.. arvata” Nainen valitti yhteenpurtujen hampaidensa välistä. Nainen oli kuvitellut voivansa vain pokerina ottaa tämän kidutuksen ja kertoa vasta myöhemmin, mutta tämä oli vakavasti aliarvioinut kumppaninsa. Shivin kädet liukuivat alas seinältä kuin tahdosta riippumattomina ja toinen tarttui miehen olkapäähän, toinen tuolin selkänojaan.

”Kerron jos et lopeta.” Nainen huokaili. Ei tämä ollut missään asemassa sanellakseen miehelle ehtoja, mutta vastarinta oli jo niin palasina, että kompromissi alkoi maistua.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   Pe Heinä 29, 2011 3:18 am

Shiv siirsi ainakin toisen kätensä seinästä ja asetti sen hänen olkapäälleen. Ivan harkitsi vakavasti, että uhkaisi lopettaa, mikäli nainen EI kertoisi, mutta saman asian se kai ajaisi. Joka tapauksessa mies mumisi taas jotain ja kirosi sitä, ettei voinut tiputtautua polvilleen. Kidutuksen seuraava vaihe kävisi aika hankalaksi tässä asennossa. Mutta yrittänyttä ei laitettu... laitettu minne? Vitun vammainen sanonta sekin.

"No?" mies kurisi ja vetäytyi sen verran, että sai ropisteltua alushousut naisen nilkkoihin. Jahka se oli tehty, mies ujutti takareidellä levänneen kätensä sisäreidelle ja nosti toisen jalan vasten käsinojaa. Yrittäkööt pitää pintansa nyt. Hampaat kävivät taas ahneiksi sisäreiden kanssa ja puremat vaihtuivat suudelmiin lähtestyessään niitä alueita, joista Ivan uskoi kiskovansa vielä paljon tätäkin parempia parahduksia.

"Jollet sinä kerro... minä en anna... mitä sinä haluat", mies uhkaili ja liikkui nyt jo niin lähellä hekuman keskipistettä, ettei kertomisesta luvatun palkkion arvaaminen ollut temppu eikä mikään. Olkoon se sitten vaikka vastapalvelus siitä tupaantulaislahjasta.

Tai ei. Ei se ollut mikään palvelus. Hänhän oli tässä käskijänä. Pitäisi muistaa rooli ja pitää pintansa. Ei saanut neuvotella liikaa. Ei, vaikka Shiv olisi yhdellä vihjaisulla saanut hänet tekemään ihan mitä tahansa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   Pe Heinä 29, 2011 4:57 am

Shiv oli aika valmis lupaamaan toiselle vaikka kuun taivaalta jos miehen kuuma hengitys ei lakkaisi kutiitamasta tämän sisäreittä. Ihmeen nopeasti yksi mies sai tyynen rauhallisen naisen muuttumaan halunsa kourissa ulisevaksi, kiemurtelevaksi olennoksi, joka vain aneli lisää. Jos olisi ollut oikeasti pakko, olisi nainen varmasti kyennyt vain kävelemään pois, mutta ei ollut pakko.

Taivaan kiitos.

Käsi puristi miehen hartijalihasta kuin viimeisenä protestina. Shiv päästi hampaidensa välistä tukahtuneen ulvahduksen, kuin merkkinä siitä, että naisen tahto oli lopullisesti kukistettu.
”Huone! Huone! Taivaan vallat, oma huone!” Ei niinkuin todellisella objektilla olisi enää mitään merkitystä tässä kohdassa.

Voittopiste Ivanille.

Nyt ei ollut enää mitään esteitä, etteikö voisi ihan luvan kanssa pitää siitä mitä mies oli tekemässä. Toinen käsi irtosi tuolin selkänojalta ja sekottautui miehen hiuksiin hyväillen toisen niskaa.
”Sait mitä halusit, jos lopetat nyt sinun käy huonosti.” Nainen murisi hymynsä läpi.
Tosiasiassa mies oli kiihottanut naisen jo niin hulluuden partaalle, ettei toinen vaatisi enää kuin olemattoman pienen eleen ja nainen putoaisi reunan yli.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   Pe Heinä 29, 2011 6:17 am

Sieltä se tuli. Oma huone. Oma huone kuulosti tässä sekavuuden tilassakin varsin mainiolta ja Ivan oli mielissään. Vaikka hän oli varsin mielissään siitä, että he asuivat yhdessä, hän kaipasi silti omaa tilaa. Ylipäänsä jotain omaa talossa, joka selkeästi kuului toiselle. Hän voisi siirtää huoneeseen osan huonekaluistaan ja tehdä siitä omannäköisensä. Ivanin kohdalla se eittämättä tarkoitti muun talon tyylistä täydellisesti poikkeavaa, harmaata kurjuutta, mutta kuka tietää, ehkä se jopa sopisi tänne. Sopivathan hekin Shivin kanssa hämmentävän hyvin yhteen, vaikka olivat kotoisin täydellisen erilaisista maailmoista.

Shivin onneton uhkaus sai miehen lähinnä hykertelemään omaa onnistumistaan. Naisen onneksi hän ei ollut aikeissa lopettaa. Ei sinne päinkään. Kun oli aloitettu, vietiin loppuun asti.

Nyt, kun ei tarvinnut enää esittää kiduttajaa, joka vääryydellä ja epäoikeudenmukaisuudella kiskoi salattuja tietoja piinattavaltaan, mies saattoi ihan tosissaan keskittyä naisen miellyttämiseen. Kädet hyväilivät minkä kerkesivät ja suu tutki uteliaana alueita, joihin oli ennen ollut asiaa ihan muilla ruumiinosilla. Kaiken takana huokui häpeilemättömänä puhdas halu pitää hyvänä.

Ja toki ihan puhdas halukin, mutta se ei kuulostanut niin romanttiselta. Jätettiin siis sanomatta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   Pe Heinä 29, 2011 7:52 am

Naisen selkä painui kaarelle ja suu aukesi haukkomaan lyhyitä henkäyksiä. Miestä ei tarvinnut neuvoa mitenkään, tuo näytti tietävän hyvin mitä teki. Shiv ei myöskään jättänyt sanomatta mistä piti. Nyt sai taas olla tyytyväinen ettei asunnolla ollut suoria naapureita.

Naisen selkä tuntui taipuvat melkein luonnottomalle kaarelle ja joksikin aikaa äänet vaikenivat, jättäen vain pinnallisen haukkovan hengityksen. Jaloista alkaen lihakset kouristivat melkein kramppiin asti ja naisen käsi puristi miehen olkalihasta melkein kipeästi. Huulilta karkasi nautinnollinen valitus, kun aivot antoivat kaikkensa että saataisiin todellisuus sirpaloitumaan ja hajoamaan kuin peileistä tehty huone naisen ympäriltä.

Tukijalka notkahti uhkaavasti juuri ennekuin se petti naisen alta ja tämä tipahti hajareisin miehen syliin. Onneksi kipsinpuoleinen jalka oli edelleen käsinoja vasten, joten miestä ei telottu pahemmin. Nainen todella näytti kidutuksen uhrilta, iho kimmelsi kosteana, tukka oli aivat tuhannen sotkussa ja edelleen vaivoi yhdellä puikolla kiinni ja nainen oli hyvin hengästynyt. Kliimaksin hormoniryöppy sai kädet tärisemään ja muutaman hengenvedon ajan toinen vain tasasi hengitystään silmät ummessa, huulet kaartuneena tyytyväiseen hymyyn.

Äkkiä silmät aukesivat ja tuiottivat suoraan Ivanin omiin. Niissä oli mielenkiintoinen kiilto. Nainen ilmeisesti palautui äskeisestä yllättävän nopeasti, sillä ennekuin mies ehtisi kissaa sanoa, oli nainen vetänyt tämän vyön auki, pois housuista ja sitonut toisen molemmat kädet sillä yhteen. Pieni kulman kohotus antoi ymmärtää, ettei mies ollut jäämässä mistään paitsi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   Pe Heinä 29, 2011 8:18 am

Onnistuneesta suorituksesta tyytyväinen Ivan ei ehtinyt kauaa katsella nautinnosta miltei sekaisin mennyttä parempaa puoliskoaan. Nainen toipui niin nopeasti, että Ivan olisi epäillyt tämän teeskennelleen, jollei olisi kykynsä puolesta tiennyt sen olevan valhe. Mitä ilmeisimmin Shivin palautumiskyky miltei kaikesta oli aivan omaa luokkaansa.

Eipä silti, ei hän pannut vastaankaan, kun hajareisin sylissä istuva alaston Shiv päätti leikkiä solmuleikkejä. Hän luotti siihen, ettei nainen alkaisi liian... komentelevaksi. Hän ei suuremmin pitänyt siitä ajatuksesta, että leikki menisi liian pitkälle. Toisaalta, hän ei mitenkään uskonut, että Shiv edes veisi sitä epämiellyttävyyksiin asti. Nainen olisi varmasti yhtä lempeä kiduttaja, kuin hänkin oli ollut.

Vuosikausien epäluulosta ja luottamuspulasta kärsineeksi hän oli hämmentävän rauhallinen tässäkin avuttomassa tilanteessa. Shiv saisi tehdä paljolti mitä tahansa ilman, että hän alkaisi ihan oikeasti tuntea oloaan uhatuksi.

"Kosto elää vai?" Ivan kysyi ja vastasi katseeseen niin asiaankuuluvan uhmakkaasti, kuin vain osasi. Se ei tosin vaatinut paljoa hänenkaltaiseltaan. Hän näytti perusolettamuksena siltä, että toivoi tulikivenkatkuista kuolemaa jokaisele ympärillään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   Pe Heinä 29, 2011 9:03 am

”Ei.” Nainen hymähti painautuessaan lähemmäs miehen kasvoja. ”..vaan palkinto.” Huulet painuivat miehen huulille ja kieli maistoi naisen oman suolaisen maun niiltä. Kädet hivuttivat aistikkaan hellästi miehen paidan ylös.

Nainen painoi palvovia suudelmia miehen kaulalle, näykkäisi ohimennessään ja antoi pahoittelevia suudelmia runnomalleen olkapäälle. Kädet juoksivat miehen kyljillä kosketellen ja kiusaten hermonpäitä. Jos mies tiesi mistä nainen piti, ei ollut epäselvää Shivillekkään mistä napeista piti painaa, että sai Ivanin hengityksen tihenemään. Mies oli jo muutenkin lämmennyt jo omasta suorituksestaan, joten aivan tyhjästä ei tarvinnut aloittaa.

Ivanin ranteisiin kiedotun vyön tarkoitus oli ainoastaan pakottaa mies pysymään vain paikoillaan ja nauttia. Se oli osoittautunut toiselle hankalaksi, rentoutuminen ja itsekäs nautinto. Nyt oli tilaisuus saada oppitunti molemmista.

Nainen liikautti jotain nojatuolin sivustassa ja selkänoja taipui hiukan taaksepäin. Naisen huulet ja kädet vaelsivat miehen paljasta yläruumista edestakaisin kuin bändi kiertue. Kipeä kylki jätettiin rauhaan, mutta mikään muu ei jäänyt vaille huomiota.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   Pe Heinä 29, 2011 9:52 am

Shiv oli oikeassa rentoutumisen ja itsekkyyden suhteen, sen verran tarmokkaasti kädet nykivät. Ne oli kuitenkin armotta köytetty yhteen eikä Ivanin auttanut kuin kiemurrella Shivin aloittaessa palkintojenjaon. Huulien liikkuessa ympäriinsä ja käsien hyväillessä hiljaa vanhojen mustelmien peittämää kehoa kiihtyi miehen hengitys tasaiseen tahtiin. Aina välillä Shivin eksyessä liian lähelle synkkä mies kurotti suutelemaan jotain kohtaa. Mitä ilmeisimmin Shiv oli heistä kahdesta se, joka osasi paremmin nautiskella. Nautinnon ja mielihyvän lisäksi mielessä pyöri turhautuminen, joka juonsi kai juurensa siitä alkeellisesta pelosta, ettei mikään hyvä kestäisi. Ei parennut olla itsekäs, vielä kaiken muun paskan lisäksi, tai hän jäisi taas yksin.

Epäluottamus oli vaikea voitettava.

"Tule tänne", Ivan käski, kun oli kiemurrellut sidottuna ja naisen suudelmien armoilla mielestään jo hyvän aikaa. Nyt viimeistään oli lakattava olemasta itsekäs mulkku ja annettava jotain vastapainoksi. Äsken tarjoiltu yksityinen käynti taivaassa mitä ilmeisimmin ei vastannut miehen mielestä jo yksistään tarpeeksi epäitsekästä toimintaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   Pe Heinä 29, 2011 11:22 am

Naisen kasvot kyllä nousivat miehen omien tasolle, mutta vapautta nahkaisesta kahleesta ei vielä tullut. Naisen silmät siristyivät, kun tämä katsoi syvälle harmaisiin silmiin. Toinen käsi nousi miehen sidottujen käsien päälle.

”Sinulla on velvollisuus vain olla ja nauttia. Luota minuun rakkaani.” Nainen kuiskasi samalla kun antoi kätensä luikerrella sisälle toisen avonaisten housujen kauluksesta.
Miehen pulssi tuntui voimakkaana, eikä Ivania todellakaan tarvinnut lämmitellä yhtään enempää. Määrätietoisen rauhallisesti nainen hyväili toistakatse edelleen kiinni tämän harmaissa silmissä ja kun mies näytti siltä ettei kestäisi enää hetkeäkään Shiv veti kätensä pois. Nainen nousi jaloilleen toisen sylistä juuri sen verran, että sai vedettyä toisen housuja alemmas yhdellä napakalla nykäisyllä.

Ennenkuin tämän ruumiin lämpä oli edes ehtinyt hälvetä miehen sylistä painautui Shiv takaisin hajareisin miehen syliin. Ivanin kädet saivat vapautensa. Yhdellä sulavalla liikkeellä nainen uitti miehen sisälleen pohjaan saakka. Katse oli edelleen naulittu miehen silmiin. Shiv alkoi keinuttaa lantiotaan rauhallisella tahdilla. Mielessään vain yksi päämäärä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   Pe Heinä 29, 2011 12:09 pm

Shiv ei tarjonnut mahdollisuutta suudelmaan, vaikka lähellä kävikin. Ivan siristi silmiään naisen sanoille, muttei käynyt väittämään vastaan. Ei varsinkaan enää siinä vaiheessa, kun käsi sujahti luvattomille teille ja kosketus salpasi hänen hengityksensä.

Ei ollut mitenkään hankala nähdä, että hyväilyt olivat juuri sellaisia, kuin pitikin. Mies vaikersi hiljaa, säpsähteli ja yritti nykiä käsiään irti vyöstä. Lopulta oli pakko antaa periksi ja antautua. hengitys kävi pinnalliseksi ja mielessä myllersi. Toisaalta teki mieli olla ja nauttia, toisaalta taas riuhtoa kädet vapaiksi, jotta kaikki ei olisi yksipuolista.

Armahdus seurasi pian. Shiv toimi nopeasti kuin käärme, ja samalla kun huomasi olevansa vapaa, hän huomasi olevansa myös naisen sisällä. Kädet hakeutuivat lantiolle ja myötäelivät naisen liikkeitä. Hiljaista, rauhallista tahtia, jota ei tarvinnut pitää yllä kovinkaan pitkään. Ote muuttui tiukemmaksi, silmät sameiksi ja lopulta, yhdessä ohikiitävässä hetkessä tajunta räjähti tuhansiksi sirpaleiksi. Jokainen lihas kehossa jännittyi ja valahti sen jälkeen rennoksi. Suusta karkasi käheä parahdus. Kipu katosi ja jäljellä oli vain euforia. Mies nosti kätensä lantiolta Shivin harteille ja kiskoi naisen itseään vasten. Se vihlaisi kyljestä, mutta sama se. Läheisyys oli kivun arvoista.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   Pe Heinä 29, 2011 12:53 pm

Nainen oli kuvitellut tyydyttävänsä vain miehen, mutta vartalo oli eri mieltä. Naisen keho oli ilmeisesti vielä senverran vireessä miehen käsittelystä, ettei mennyt montaakaan keinuvaa liikettä kun nainenkin vaikersi samassa kuorossa miehen kanssa. Shiv ei kyennyt edes muistamaan milloin oli viimeksi kokenut moista ilotulitusta. Nyt jälki väristykset tuntuivat koko kehossa, eikä vain käsissä. Kun Ivan veti naisen itseään vasten tämä värisi nautinnollisessa horkassaan.

Shiv painoi yhden pitkän suudelman miehen huulille. Nainen puski kasvojaan toisen kaulalle ja suuteli aatamin omenaa lempeästi, melkein palvovasti. Raukea hengitys liikutteli miehen mustia hiuksia tämän olkapäällä, kun nainen nojasi otsaansa toisen hartiaan.
Nyt ei ollut vaikeaa huomata, että nainen ei joko jaksanut tai halunnut edes liikkua minnekkään. Tämä oli asettautunut toisen syliin niin ettei antanut painoa miehen rinnalle, vaan kannetteli sen itse. Kädet lepäsivät miehen hartioiden ympärillä, sormet liikuttelivat mustia hiuksia ja piirtelivät hajamielisiä kuvioita iholle.
Huulet tuntuivat kaipaavan vielä suudelmia. Ne olivat äsken jääneet sellaisia niin pahasti vaille.

”Ilmeisesti minun täytyy lahjoa sinua useamminkin.” Nainen sai lopulta sanottua, pehmeän raukealla äänellä, ennenkuin huulet palasivat vaatimaan vielä yhtä suukkoa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   Pe Heinä 29, 2011 1:26 pm

Rennon raukeana, ja nyt kun sai syleillä takaisin, Ivan nautti saamastaan huomiosta. Lempeistä suudelmista, jotka saivat hänet tuntemaan olonsa huomattavasti todenmukaista paremmalta ihmiseltä. Ihan kuin hänessä olisi ollut mitään palvomista.

"Sinun ei tarvitse kuin vihjata, että olet huomiota vailla", Ivan totesi ja vastasi huulien odotukseen suudelmalla. Sormet lepäsivät naisen iholla, toiset selässä ja toisen poskella. Mies suki rähjääntyneestö kampauksesta karanneet mustat suortuvat korvan taakse ja puski sitten otsansa toisen otsaa vasten.

"Voin merkitä sinulle sitten aikaa kalenteristani. Taksa on perus, tippiä olisi myös kohteliasta antaa", mies luetteli ja hymyili taas hiukan toispuoleisesti, ihan kuin kasvot eivät olisi kunnolla muistaneet, kuinka hymy muodostettiin. Oliko se nyt ihme. Oletettavasti hymyyn tarvittavat lihakset olivat surkastuneet siinä samalla, kun kyynelkanavatkin.

"Mitä huonetta sinä olet ajatellut minulle?" Ivan uteli sitten muistaessaan, mistä kaikki oli saanut alkunsa. Olkoonkin, että hän viettäisi mieluusti yönsä Shivin vällyjen välissä, joskus olisi mukava vetäytyä oman huoneensa rauhaan. Olihan Shivilläkin harjoitteluhetkensä, jolloin tämä keskittyi vain ja ainoastaan itseensä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   Pe Heinä 29, 2011 10:41 pm

Shiv hymyili ja naurahti toisen sanoille.
”Minä sinulle tipit näytän.” Nainen kehräsi ja katsoi Ivania siristetyin silmin. Pedon katse kuitenkin suli melkein heti ja jäljelle jäi vain tyytyväinen raukea hymy. Sormi piirsi miehen huulien rajan, ihan kuin vain huomauttaakseen missä muodossa ne juuri nyt olivat. Shiv rakasti nittä hetkiä, kun sai Ivanin kasvot juuri tähän muotoon. Kuin yrittäen sinetöidä huulet jäämään omituiseen hymyynsä, Shiv suuteli niitä ja painoi otsansa miehen otsaa vasten.

Miehen seuraava kysymys. Palautti taas asteella lähemmäs maanpintaa. Ei kuitenkaan mietenkään pahassa mielessä. Shiv kohottautui pystyyn, ohjasi miehen kädet lantiolleen, kuin vain varmuuden vuoksi ja taivutti sitten yläruumiinsa taaksepäin raukeaan venytykseen. Venyttely levitti mukavasti raukeutta koko kehoon. Nutturapuikko putosi naisen tukasta ja antoi mustien hiusten valahtaa auki. Nainen kohottautui takaisin pystyasentoon, muta ei lähtenyt vielä minnekkään. Hetkiseksi tuo näytti unohtuneen vain ihailemaan miestä allaan ennekuin hymyili ja puhui.

”Alakerrassa on toinen samanlainen huone, kuin makuuhuoneemme. Se on edelleen täynnä edellisen omistajan romuja ja se vaatii hoitoa ennenkuin sinne voi viedä mitään.” Nainen virnisti. ”Sieltä kulkee myös omat portaat suoraan pihalle, joten sinun ei tarvitse kiertää koko asunnon läpi kun menet aamuisin tupakalle. Säästät askelia.” Olihan niissä kummallisissa arvoituksissa jotain järkeä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   La Heinä 30, 2011 1:01 am

Ivanilla ei ollut aikaa huomauttaa ystävällisesti, että hän voisi toki auttaa joka-aamuisissa venyttelyissä. Sen sijaan puhe kääntyi huoneeseen. Shiv selvensi, mistä vihjeet olivat peräisin. Siivoaminen ei suuremmin innostanut, mutta omat portaat pihalle tuntuivat hyvältä ajatukselta. Vaikka hän nyt nukkuisikin Shivin vuoteessa, matka lyhenisi silti huomattavasti. Asialla ei ehkä olisi ollut suurempaa merkitystä, jollei hän olisi ollut rampa juuri nyt, toki lyhyempi matka tupakalle nyt tuntui ihan yleisesti ottaen hyvältä ajatukselta.

"Sinä siis ajat minut huoneestasi nukkumaan muualle?" Ivan kysyi ja kiskoi naisen leuasta taas lähemmäksi. Suudelmat olivat lempeitä ja helliä. Jotain, mitä hänenkaltaiseltaan mieheltä ei ehkä kuvitellut saavansa. Ivan oli niitä miehiä, joita vilkaistiin kadulla ja jotka luokiteltiin heti joko raiskureiksi tai niin syvästi depressiivisiksi ihmiskyrviksi, ettei näillä ollut kykyä positiivisiin tunteisiin. Jälkimmäinen toki piti pitkälti, joskaan todistetusti ei täydellisesti, paikkansa.

Jos Shivillä oli vaikeuksia unohtua tuijottelemaan, Ivan näytti kärsivän samasta ongelmasta. Hänellä tosin oli oletettavasti paljon enemmän syitä tuijotella. Ihan muussakin mielessä kuin vain siksi, että Shiv nyt sattui istumaan sylissä edelleen ilman rihman kiertämää. Alusvaatteet lojuivat lattialla tuolin vierellä, yhdessä Ivanin onnettoman, harmaan paidan kanssa. Yhtä masentavan oloinen kuin omistajansakin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   La Heinä 30, 2011 6:51 am

”Joudut ulos ennen kuin joudut sohvalle. Minulla ei ole tapana mennä nukkumaan vihaisena ja sitäpaitsi sovintoseksi oli ainakin ennen parasta mitä tiesin.. Saatan joutua laskemaan sitä asteikossa, sinun takiasi.” Nainen hymyili raukeana toisen leukaotteessa ja puhui aina suudelmien välissä. Silmät olivat puoliummessa ja nainen näytti nauttivan joka solullaan miehen antamasta huomiosta.

Omassa jokapäiväisessä elämässään naisen ainoa tehtävä oli antaa huomionsa ja hoivansa kaikille muille, kuunnella ja parantaa sitä tarvitsevia. Siitä oli uskomattoman kauan, kun joku oli oikeasti välittänyt ja pitänyt vuorostaan naista hyvänä. Olkoonkin että se oli ainoastaa mielen räjäyttävän seksin jälkeen, jonkinlaisena mentaalisesti herkkänä hetkenä, kun veri oli vielä kyllästetty hyvällä ololla. Oli sekin edes joskus.

Nainen hengitti kerran syvään ja hymyili. Miehen sylissä oli hyvä olla. Vaikka paikka asento ja kokonaisuus saattoikin olla hiukan erikoinen. Ainoa huono puoli oli se, että iholta haihtuva kosteus alkoi tuntua viileältä.
”MMhh. Valinnan vaikeus.” Nainen huokaisi. ”Pysyäkö tässä missä on lämmintä ja suudelmia? Vai lähteäkkö liikkeelle?” Nainen pohti ääneen ja venytti käsiään miehen pään ohi, työntäen selkäänsä kaarelle. Kissamaisen venytyksen päätteeksi miehelle annettin samanlainen hellä suudelma.
”Ach, ai niin. Sinä haluat varmasti savukkeen.." Nainen huokaisi ja oli kohottautumassa vitkuttelevan hitaasti istumaan pystyasentoon lähteäkseen pois.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   La Heinä 30, 2011 7:09 am

Ivanin ilme synkistyi taas, kun puhuttiin entisistä ajoista. Välttyäkseen ajattelemasta Shiviä kenenkään muun kanssa mies yritti keskittyä siihen tarjottuun mahdollisuuteen polttaa sätkä. Toisaalta taas, se tarkoittaisi Shivin lähtöä. Tai no, olivat he samassa tilassa toki ja sellaista, mutta tällaisia läheisyyden hetkiä oli harvassa. Hän ei oikein osannut tarjoilla hellyyttä muuna kuin arkipäivän läsnäolemisena. Kaikenlainen yltiöpäinen halailu ja suukottelu oli jotain täysin käsittämätömtä.

Mikä ei tietenkään tarkoittanut sitä, että hän olisi jotenkin pitänyt pahana Shivin tapaa halata silloin tällöin ilman syytä. Hän ei vain osannut tehdä niin itse. Hänen tapansa välittää oli tilata kiinalaista kahdelle tai vahtia ovella, ettei yksikään asiakkaista ryhtynyt luulemaan hierojan sijaan tulleensa huoriin. Silloin tällöin hän tuli miettineeksi, oliko se tarpeeksi. Se tästä vielä puuttuisikin, että Shiv alkaisi pitää häntä seksin perässä juoksijana. Heillä oli varsin... aktiivinen intiimielämä. Ivan olisi itse voinut luulla olevansa täällä niistä syistä, ellei hänellä olisi ollut valttikorttinaan kykyä aistia tuntemuksia.

"Mmm", Ivan vastasi tarjoukseen, mutta ehätti tarttumaan kiinni naisen kädestä ennen kuin tämä ehti kauemmaksi. Kasvot olivat taas vakavat, melkein kyrsiintyneet, ja katse vaelteli ympäriinsä. Yleensä se tarkoitti sitä, että vuosikausia omassa yksinäisyydessään vellonut mieli, joka oli tottunut syytämään ulos loukkauksia ja ivaa, yritti keksiä tapaa sanoa jotain tärkeää ja kaunista.

"Tuota noin... kai sinä tiedät... tai siis, varmaan tiedät, mutta kumminkin... niin. Että minä... no niin. Että minä pidän sinusta. Pitäisin, vaikkei koskaan olisi tällaista. Vaikka olisit aivo purkissa. Tai jotain. Puhuva aivo. Ei tällä ole väliä."

Mahtavaa sananvalintaa, kyrpänaama.

"Tai siis on, mutta se ei ole tärkeintä."

Hyvä on, menettelee.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   La Heinä 30, 2011 7:56 am

Oli Ivanin onni, että nainen oli paljon parempi tulkkaamaan arvoituksia kuin hän.

”Koitat sanoa, että rakastaisit minua vaikkemme ajautuisikaan naimaan toisiltamme aivoja pellolle muutaman kerran viikossa?” Nainen silitti miehen karheaa leukaperää ja hymyili hiukan päätään puistaen.
”Tottakai tiedän ja pahoittelen, että olen ollut kimpussasi ilmeisesti aivan liikaa.” Nainen huokaisi pahoittelevasti. ”Yritän hillitä itseäni enemmän vastaisuudessa, mutta en meinaa vain saada sinusta terpeekseni.” Nainen sanoi ja kumartui antamaan toisen otsalle vielä yhten suudelman ennenkuin nousi ylös tämän sylistä.

”Olet oikeassa, ei se ole tärkeintä, mutta kyllä se aina kirjan lukemisen voittaa..”
Nainen pujottautui takaisin alusvaatteisiinsa ja hymyili, ennenkuin katosi sermintaa.

Jos mies oli menossa tupakalle, tämä joutuisi sen tekemään tälläkertaa ihan yksin. Ei mistään muusta syystä kuin siitä, ettei naista vain huvittanut pukea mitään kovin säädyllistä päälleen juuri nyt. Muutenkin mies näytti viihtyvän mieluummin ihan kahden savukkeensa kanssa.

Shiv meni kylpyhuoneen puolelle ja otti sieltä harjan, jolla alkoi purkaa takataivolleen kudotua harakan pesää. Pitkien hiusten huono puoli. Kerrankin oli ainakin joku muu, joka ymmärsi moisen ärsytyksen päälle. Shiv oli aikeissa mennä tutkimaan huonetta, jonka oli miehelle luvannut, mutta tämä päätti odottaa, että Ivan tulisi takaisin pihalta ennen sitä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   La Heinä 30, 2011 8:56 am

Ivan paineli ulos tupakalle, vaikkei tuntenutkaan tulleensa ymmärretyksi. Ei hän ollut meinannut, että seksiä oli liikaa. Hän oli meinannut, että se ei ollut ainoa syy yhtään millekään. Hän ei halunnut naisen uskovan, että he olivat yhdessä, koska hän halusi vakipanon. Ei todellakaan.

Jostain syystä näistä asioista oli ihan vitun vaikea puhua. Aivan-saatanan-vaikea. Hän onnistui aina sekoamaan sanoissaan ja kuulostamaan sylkeensä tukehtuvalta, täysin toisiinsa liittymättömiä sanoja laukovalta retardilta.

No, tupakka ainakin maistui hyvälle. Ja oli äskeinen jättänyt hänelle hyvän olonkin. Loppu oli melkoinen antikliimaksi väärinymmärryksineen, ja marssiessaan sisälle tuoreen tupakan tuoksuisena Ivan oli varmoissa aikeissa korjata asian. Shiv kuului olevan edelleen kylpyhuoneessa, joten Ivan suuntasi askelensa sinne. Keittiössä hän epäröi, ennen kuin nappasi mukaansa pienen palasen passionhedelmää.

Nainen oli harjaamassa hapsottavia hiuksiaa. Ivan asetti hedelmän hampaidensa väliin, hyökkäsi nappaamaan naisen syleilyynsä (juuri tasan niin yllättäen ja sulokkaasti, kuin jalka paketissa voi olettaakin) ja tarjosi hedelmää olan yli: "I'ä 'oin 'i'ulle lahjan."

hyi vittu kun olikin tääs ällöttävää. Mutta annettakoot anteeksi tämän kerran. Ehkä se meni äskeisen piikkiin. Tämän jälkeen hänen kasvolihaksiaan kai särkisi vähintään viikon.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   La Heinä 30, 2011 9:59 am

Nainen oli niin keskittynyt painimaan kiuksiensa latvaan asti saamansa takkupallon kanssa, että melkein säikähti toisen hyökkäystä. Säpsähdys kuitenkin muuttui ilahtuneeksi naurahdukseksi, kun nainen tunsi kädet ympärillään. Shivin kädet kietoutuivat vaistomaisesti Ivanin käsien päälle. Miehen sanat ja makea tuoksu, sai kääntämään päätä senverran, että nainen huomasi toisen suussa olevan hedelmän palasen.

Shiv otti sormiinsa hedelmän miehen suusta ja kaatoi kypsän passiohedelmän kirpeän makean sisuksen suuhunsa. Kiitoksena mies sai passionhedelmän makuisen suudelman, tai ainakin niinpaljon jotain sinnepäin, mitä nyt nainen olkansa yli kykeni suorittamaan.
Shiv hyrähti tyytyväisenä ja puski päätään toista vasten.
”Sinä et tee itsestäsi näppien irti pitämisestä kovinkaan helppoa.” Nainen naurahti ja puristi miehen käsiä ympärilleen hiukan tiukemmin. ”Sinuun pitäisi laittaa joku varoitus lappu.”

Miten olisi: Muu vaara, tai älä ruoki eläimiä?

Nainen hymähti itsekseen nauhataen, käänsi päätään niin että saattoi katsoa miehen profiilia ja henkäisi syvään tyytyväisenä.

”Minä rakastan sinua, Ivan”
Olihan siitä nyt jo yli vuorokausi, kun nainen oli sen sanonut. Olkoonkin puhkinussittu typerä sanonta, mutta ei se herättänyt yhtään vähempää lämmintä, lohduttavaa ja hyvää tunnetta naisen sisällä, kuin silloin kun tämä oli sen sanonut ensimmäisen kerran miehelle. Shiv ei haluaisi enää milloinkaan yhdistää noita kolmea sanaa mihinkään muuhun nimeen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   La Heinä 30, 2011 10:15 am

Ivan vastasi rutistukseen tiukentamalla otettaan ja hieraisemalla leukaansa olkaa vasten: "Minäkin sinua", mies mutisi ja suuteli sitten korvantaustaa: "Kuka on sanonut, että haluan sinun pitävän näppisi erossa minusta? Vitut haluan."

Kaikkea muuta. Hän ei panisi pahakseen, vaikka joka ilta täyttyisi äskeisen kaltaisesta ohjelmasta. Olkoonkin, että pidemmän päälle se voisi aiheuttaa hiertymiä ja ylirasitusta. Toisaalta taas, tutkimuksien mukaan se myös edisti terveyttä. Hänen elämänsä oli niin epäterveellinen ja univajeinen muuten, että joku terveyttä edistävä harrastus tekisi vain hyvää.

Jollain oudolla tasolla hän tunsi olonsa luonnolliseksi tässä ollessaan. Häntä ei edes suuremmin vituttanut juuri nyt. Työpaikkapsykologi oli joskus ehdottanut hänelle masennuslääkkeitä ja terapiaa. Hän oli käynyt istunnossa kerran ja saanut saman tien käskyn olla tulematta enää. Kuulemma hän oli parantumaton tapaus ja mikäli hän uskoi itse keksivänsä jonkun tavan selvitä elämässä ja olla tekemättä itsemurhaa, siihen kannatti tarttua.

No, hän oli keksinyt sen tavan. Tai oikeastaan se oli keksinyt hänet. Ilman Shivin kutsua haukata jotain mellakan päätteeksi hän olisi edelleen kyrpä otsassa Choronzon'sissa tai vielä suurempi kyrpä otsassa kerrostalon katolla.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   La Heinä 30, 2011 11:12 am

”Hyvä, koska selibaatti sinunkaltaisesi miehen läsnäollessa saattaisi olla tälläiselle nymfomaanille lähes mahdotonta.” Nainen naurahti leikillään. Jos totta puhuttiin, himpan vajaa 200 vuoden koskemattomuus sai kyllä tarttumaan tilaisuuteen melko hanakasti, kun kriteerit täyttävä kumppani oli löydetty. Oli erittäin mukava, kuulla ettei mies laittanut naisen hellyydenkaipuuta pahakseen.

Nainen painautui kevyestä mieheen kiinni, eikä voinut olla hymyilemättä kuin naantalin aurinko. Shiv ei edes laittanut enää pahakseen miehen tuoreen tupakan hajuista hengitystä. Se oli alkanut omalla tavallaan tuoksua hyvältä. Ainakin toisen tuoksu oli aina helppo tunnistaa. Se oli sama tuoksu kuin isovanhempien luona käydessä: tupakka ja pettymys. Jälkimmäiseen oli alkanut tarttua jostain syystä kevyt magnolian tuoksu, joka oli alkanut peittämään sitä.

Naisella oli edelleen harja toisessa kädessään. Hän nosti molemmat kätensä ja harjasi kevyesti Ivaninkin hiukset, niinkuin nämä olisivat olleet hänen omansa. Eipä tuo pahemmin miehen ulkonäköä muuttanut. Värjätyt suortuvat sojottivat sinne tänne edelleen, mutta ehkä teko eleenä olikin enemmän se jota haettiin.

Nainen laski harjan pöydälle ja kääntyi Ivaniin päin.
”Haluatko mennä tarkistamaan tulevan valtakuntasi, vai oliko sinulla jotain muuta mielessäsi?” Shiv kysyi rauhallisesti hymyillen, kiertäessään kätensä miehen vyötärön ympäri.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   La Heinä 30, 2011 11:57 am

"Mmm", Ivan mumisi ja hetken aikaa vaikutti siltä, että hänellä tosiaan oli mielessä jotain ihan muuta, kuin huone. Mieli oli niin täynnä Shiviä ja yksin Shiviä, että sinne oli vaikea mahduttaa enää mitään muuta. Varsinkaan mitään niin suurta, kuin huone. Toisaalta taas, joskus se huone olisi käytävä katsomassa. Kuka sanoi, että sen pitäisi olla tylsää?

No hyvä on, kyllä häntä lisäksi ihan aidosti kiinnosti, millaisen huoneen Shiv hänelle luovuttaisi. Se lieni oletusarvoisesti sekä isompi että viihtyisämpi, kuin hänen edellinen kämppänsä.

"Joskushan se huone pitää vihkiä käyttöön", mies tokaisi sitten ja näykkäisi leuasta: "Parempi nyt, kun ollaan valmiiksi tunnelmissa...", hän jatkoi ja piti huolen, että likisteli Shivin oikein tiiviisti itseään vasten. Jos nainen meinasi viedä hänet huoneeseen nyt, niin nainen saisi luvan tehdä sen erkaantumatta kovinkaan kauaksi. Ja mikäli tämä keksi aloitella huoneen vihkimisseremoniaa jo täällä, kävisi sekin. Mitä ilmeisimmin heistä kumpikin kärsi samoista ongelmista. Oli vaikea pysyä erossa toisesta.

"Se hermomyrkky taitaa olla aika pitkävaikutteista... sinuna hakisin vuokranantajaltasi korvausta. Sen siitä saa, kun tilaa ilmastoinnin paskimmalta ja halvimmalta mahdolliselta firmalta."

Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Yksi ovi, kaksi nimeä..   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Yksi ovi, kaksi nimeä..
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 13Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Netherworld :: On-Game -- Raja-Alueet :: Yksityisasunnot-
Siirry: