PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Rule no.1 : Never talk about Fightclub..

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   Pe Heinä 22, 2011 8:55 am

//Kodiaki, sil vous plait

Vanhan tehdasalueen laitamilla oli vielä muutamia ihan oikeasti pystyssä olevia liikkeitä ja taloja. Tähän aikaan suurin osa ikkunoista oli pimeinä ja ainoastaan katulamput valaisivat maassa lojuvia roskia. Muutama kulkukoira nahisteli jostain pizzalaatikosta ja nuoriso porukka jutteli vanhan autonromun ympärillä radiota kuunnellen. Kokonaisuus oli kaikinpuolin normaali yhtä pikku poikkeusta lukuunottamatta. Yhden kadunvarrella sijaitsevan puodin isossa ikkunassa oli edelleen valot.

Knight’s 20 – budosali, joka tunnettiin myös Kahdeksankulmiona piti ilmeisesti oviaan auki vielä näinkin myöhään. Sali on tunnettu paikka, jossa järjestettiin vapaaotteluita ja itsepuolustus koulutusta. Normaalisti, jos ei ollut ottelua, se sulki ovensa hiukan 11 jälkeen, mutta kellon lyödessä melkein 1, sisällä näytti vielä olevan toimintaa.
Kehässä seisoi, tai oikeastaan liikkui edestakaisin kaksi hahmoa. Ensimmäisenä silmiin saattoi osua valkotukkainen mies, joka näytti ruumiinrakenteensa puolesta olevan ammatti tappelija. Tämän vastustajana taas näytti olevan hiukan toisessa liigassa.

Shiv kiersi Howleria kuin kissapeto, tehden taidokkaita valehyökkäyksiä ja väistellen miehen samanlaisia.
”Ole kärsivällinen.” Nainen puhui.
”Ennakoit liikaa. Missä on se kuuluisa kykysi antaa vastustajalle varaa valehdella?” Nainen härnäsi.

Chekavarilla oli etunaan liikkuvuus ja vuosikymmenten kokemus, miehellä taas oli ylilyöntiasema voiman suhteen, eikä reflekseissäkään ollut mitään valittamisen varaa. Shivin oli pysyteltävä etäällä, kunnes tämä saisi miehen haluamaansa paikkaan. Mattopainissa tästä ei olisi vastusta kyberneettisesti vahvistetuille lihaksille.

Tähän asti kilpailu oli ollut todella tasapuolista ja kahden tunnin yhtämittainen sparraaminen alkoi näkyä molemmissa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   Pe Heinä 22, 2011 9:38 am

Kaksi tuntia sparraamista vikkeläliikkeisen vastustajan kanssa alkoi ottaa veronsa jo jopa geenimanipuloidusta sotilaasta. Erät olivat menneet hyvin tasaisesti, antautumisia ja taputuksia oli tullut puolin ja toisin. Howler vain virnisteli hyväntuulisesti, vaikka takaraivossa pieni ääni varoittelikin pitkittyneen hyökkäilyn kääntymisestä kokeneemman vastustajan eduksi. Väsyneenä naisen harhautuksia alkoi olla vaikea lukea. Ianin oli otettava nopeasti tilanne haltuun ja saatava nainen omalle optimi etäisyydelleen.

Nainen oli koittanut saada miestä ansaansa jo jonkun aikaa, mutta mies oli aikeissa jyrätä koko ansan yli. Ian luotti kyberneettisten parannustensa antamaan etuun laukaistessaan erittäin nopealiikeisen iskujen sarjan, jonka tarkoitus ei suinkaan ollut vahingoittaa suoranaisesti, vaan hämmentää. Mies tiesi jo miten hyvä nainen oli passiivisissa tekniikoissaan ja torjuisi varmasti miehen läpinäkyvät yritykset vaivatta. Mikä ei kuitenkaan antanut mitään viitettä olemassa olostaan oli iskujen takana odottava potku joka oli suunnattu suoraan keskimassaan.

Jos potku onnistusi olisi miehellä mahdollisuus saada nainen pysymään paikoillaan juuri sen aikaa että onnistusi ottamaan tästä lukotuksen. Liikkeet oli vain parasta ajoittaa juuri oikein.


//Autohittejä, autohittejä kaikkialla. (Luvan kanssa tottakai)
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   Pe Heinä 22, 2011 11:11 am

Shiv oli kärsivällinen ja taitava kaksitaistelija, mutta edes hän ei kyennyt lukemaan jokaikistä valehyökkäystä jonka vastustaja antoi. Miehen raivokas hyökkäys olisi pitänyt ymmärtää ansana, mutta ilmeisesti sparrin pituus alkoi tehdä tepposensa chekavarillekkin. Ensimmäisen iskun, nainen torjui jalallaan , toisen kädellä ja kolmannen kohdalla oli jo väistettävä. Paska! Mies oli salakavalasti päässyt ihan iholle ja sai otteen naisen olkapäistä. Polvi osui palleaan puhaltaen viimeisetkin ilmat pihalle ja sotilas pääsi naisen seläntaa virittämään kätensä kivuliaaseen A-lukkoon.

Silkalla sisulla nainen koitti irottaa lukotus otetta, mutta väsymys vei voimat ja lukko ote veret päästä. Ennen kuin maailma silmissä sumenisi, nainen taputti miehen käsivartta antautumisen merkiksi.

”Pieni tauko, jos saan pyytää.” Nainen totesi ennenkuin toisen tarvitsisi myöntää olevansa ihan yhtä poikki. Nainen istahti alas ja otti juomapullonsa. ”En ole ilmeisesti enää aivan entiselläni. Vanhuus teke tuloaan.” Nainen sanoi ja vilkaisi kelloa. Ivan olisi varmaan jo kotona ja saattaisi alkaa vitutukseltaan huolestua naisen öisistä seikkailuista. ”Yksi vielä. En haluaisi lopettaa kirvelevään tapioon. Varsinkin kun vastassa on tuollainen nuorukainen.” Nainen nauroi ja joi vettä pullostan.

Kun molemmat olivat tasailleet hengitystä muutaman minuutin aloitettiin yksissämielin kolmas erä. Nainen otti taas etäisyyttä ja koitti olla toistamatta äskeistä tyhmyyttään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   Pe Heinä 22, 2011 11:44 pm

Ian naurahti tyytyväisenä. Nainen oli hankala saada ansaan, mutta koko illan toista väsytettyään se näytti onnistuvan helpommin. Howler päästi irti heti antautumisesta ja vetäyty omalle kahdeksankulmion puolelleen. Vesipullo kumisi melkein tyhjyyttään, mutta vielä siitä sai ainakin suullisen.

”Ai, alkaa chekavarilla ikä painaa. Ei se ole ikä, se on harjoittelun puutetta.” Mies naureskeli hengästyneenä. "Sinun pitää opettaa se siippasi sparraamaan." Ian ehdotti. Synteettisesti vahvistettu ruumis selvisi kyllä rasituksesta nopeasti, mutta kahden tunnin väsytys alkoi tuntua siinäkin.

Naisen revanssipyyntö otettiin vastaan.
”Kerta kiellon päälle niin ei jää mummolle paha mieli.” Mies virnisti ja tuli toista vastaan kehän keskelle. Nopea kosketus rystyillä ottelun alkamisen merkiksi ja mies perääntyi pitkälle kantamalle. Tutuksi tullut kierteleminen alkoi, mutta nyt oli väsymys siinä pisteessä, että oli pakko viedä erä loppuun melko pian.

Mies teki ensimmäiset hyökkäyksensä kaukaa. Viimekerralla lähelle oli päästy melko helposti ja Ianin itseluottamus oli huipussaan. Mikä olisikaan hienompi tapa päättää ilta kuin tupla voitto lähetaistelu veteraania vastaan. Miehen silmissä kimmelsi voitonriemuinen katse, kun tämä lähti hyökkäykseen.

Hämäys ja piilosta lähtevä kierrepotku. Tästä erästä lähdettiin hakemaan tyrmäysvoittoa. Ian yrittäisi päästä lähelle ja saada sisään muutaman hyvän iskun. Itseluottamus saattoi silti koitua kohtaloksi. Aikaisin päänsisällä juhlistettu erävoitto nimittäin jätti kyljet suojaamatta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   La Heinä 23, 2011 2:02 am

Ilmeisesti väsymuksestä johtuen miehen mummo-kommentti upposi naiselle kuin kolikko pajatsoon ja nainen herpaantui puolustuksestaan juuri siksi aikaa, että mies pääsi suorittamaan tyylipuhtaan kierrepotkun. Shiv sai juuri ja juuri kätensä eteen ja välttyi tyrmäykseltä täpärästi.

Ensimmäinen onnistunut kuristusote oli ilmeisesti sysännyt bensaa miehen roihuavaan itseluottamukseen ja sai tämän tekemään hätäisiä liikkeitä. Nainen tulisi hyödyntämään sitä säälimättä. Mies pääsi taas isku sarjallaan lähemmäs, mutta nainen oli varovaisempi tälläkertaa. Mies oli taitava harhauttaja, mutta nopeus ja kärsimättömyys eivät olleet hyvä yhdistelmä. Miehen suojauksessa oli aukko, juuri sitä mitä nainen kaipasi.

Kun Ian antoi voimakkaampien nyrkkiensä puhua väisteli nainen juuri senverran että pääsi oikeaan asemaan. Tarvittiin kaksi sormea jotka iskivät käsivarteen, nainen väisti alta pois sukeltaen miehen kainalon alta. Naisella oli juuri ja juuri voimaa iskeä yksi hämmentävän nopea kombo ja sen kohteena oli suojaamaton kylki.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   La Heinä 23, 2011 3:34 am

Ian huomasi hämmennyksekseen kätensä muuttuvan täysin hervottomaksi, Se liikkui ja totteli, mutta lihaksissa ei ollut enää minkäänlaista voimaa. Hittoviekoon mies oli unohtanut tyystin, että nainen oli hermopistekamppailija. Shiv oli pitänyt moisen ässän hihassaan loppuun asti. Kun nainen sukelsi Ianin käden alta oikealle, tämä tiesi jo pelin menetetyksi.

Silmissä vilisi tähtiä, kun tarkat iskut napsivat kyljestä hermonpäitä ja pisteenä iin päälle tuli vielä napakka näpäytys maksanpäähän. Howler irvisti ja hampaiden välistä pääsi tuskainen ärähdys, kun mies koitti taistella kipua vastaan. Ei auttanut kuin antautua. Mies nosti käden merkiksi ja tippui maahan käpertyen sikiöasentoon vatsaansa pidellen.

”Ovela olet niin vanhaksi.” Mies sai ähkäistyä yhteenpuristettujen hampaiden välistä. Maksa tuntui olevan tulessa, mutta se menisi jonkin ajan päästä ohi. Vaikka oltiinkin taisteltu täyskontaktissa, ei pysyvää vahinkoa aiheutettu. Ajatus ei kyllä yhtään helpottanut kun maksa huusi napalmi hoosiannaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   La Heinä 23, 2011 5:49 am

”Ikä tuo varmuutta” Nainen vastasi hengästyneenä ja polvistui maassa kierivän miehen viereen. Rauhallisen määrätietoisin otten nainen painoi kätensä miehen kyljelle ja paineli vastaavia hermopisteitä peruuttaakseen tekemänsä. Lihaskramppien ja kipujen pitäisi hellittää hetken kuluttua. Nainen taputti pari kertaa miehen käsivartta hymyillen ja nousi ylös.

”Eiköhän tämä riitä. Minun on parasta lähteä kohti kotia ennenkuin Ivan alkaa tupakoida ketjussa.. siis enemmän kuin normaalisti.” Shiv sanoi ja kaivoi laukustaan pyyhkeen. Olisihan nainen varmasti voinut käydä suihkussa kotonakin, mutta tämä ei aikonut kiusata miespoloaan tulemalla kotiin hikisenä ja väsyneenä. Nainen katosi pukuhuoneen puolelle ja suoritti pikaisen peseytymisen ja vaatteiden vaihdon.

Lyhyet housut ja toppi vaihtuivat naiselle tutumpaan pitkään hameeseen ja paitaan. Koko toimituksessa ei mennyt kuin viitisen minuuttia ja nainen palasi salin puolelle.
”Voinko lainata puhelintasi?” Nainen kysyi. Vaikka kotimatkaan ei hurahtaisi kuin parikymmentä minuuttia, oli silti ihan hyvä ilmoittaa olevansa tulossa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   La Heinä 23, 2011 6:08 am

"Niimpä näkyy. Onneksi muistat silti vielä miten korjata temppusi." Mies ähisi toisen käsittelyssä. Naisen painelutekniikat toivat totuttua helpotusta kipuun ja mies jäi makaamaan hiestä märkänä tatamille. Howler oli aina vähintään senverran herrasmies, että päästi naisen käyttämään suihkua ensin.

"Vai, että huolestuu Iivana, kun rouva on liesussa." Howler hymähti itsekseen, virnistellen maatessaan matolla ja kuunnellessaan pukuhuoneesta kantautuvaa suihkun ääntä. Kun suihku hiljeni, nousi mies ylös lattialta. Tämä ei rynnännyt pukuhuoneeseen vaan antoi naisen pukeutua rauhassa. Olisihan miehen mieli varmasti tehnyt mennä ihailemaan sparrauskumppania suihkun raikkaana, mutta toisen miehen naiseen kajoaminen, tai edes katsominen ei vain sopinut tämän miehen pirtaan.

"Kauankos te nyt sen Ivanin kanssa olette olleet sillai kimpassa?" Howler kysäisi samalla kun kaivoi oman pyyhkeensä laukustaan. "Kuulin, että se kaveri on melkoinen mörökölli. Miten sinä selviät sellaisen kanssa?" Mies jatkoi uteluaan kun nainen tuli takaisin tilaan.

Shivin pyytäessä puhelinta mies kaivoi sen takkinsa taskusta ja ojensi ohimennessään matkalla suihkuun.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   La Heinä 23, 2011 7:50 am

"En kyllä tiedä mitä se sinulle kuuluu, mutta jos sinun on pakko tietää, olemme olleet sillai kimpassa Nostromon näytöksestä lähtien. Siitä on nyt.. mitä, reilu kuukausi. Anteeksi nyt jos en pidä tarkkaa päivämäärää parisuhteestani lukolliseen päiväkirjaani." Nainen sanoi astellessaan ulos pukukopista.

Heitto mörököllistä sai naisen siristämään hiukan silmiään Howlerille.
"Minähän pärjään minkä kanssa tahansa. Kuinkas herra Persoonallisuuden oma pitkäaikainen parisuhdetilanne jaksaa?" Shiv kuittasi, tietäen tasan tarkkaan että mies oli sinkku. Howler oli kärsäs suustaan ja laukoi välillä mitä mielenkiintoisampia asioita vitseinä. Nainen tiesi ettei toinen tarkoittanut ikinä pahaa, mutta ei se estänyt näpäyttämästä takaisin tilaisuuden tullen.

Shiv otti puhelimen ja näppäili Ivanin numeron silläaikaa kun mies meni vuorostaan suihkuun. Oli vain toivottava, että Ivan vaivautuisi vastaamaan tuntemattomaan numeroon tähän aikaan yöstä. Vastausta ei kuulunut, mies oli joko tekemässä jotain, tai kuten arvattu, tämä ei jaksanut vastata puhelimeen. Sitävarten jumalat olivat luoneet puhelinvastaajat.

Piip.
"Hei Ivan, lopetimme juuri ja olen tulossa suorinta tietä. Nähdään kohta, tuon jotain syötävää. Pus."
Nainen sulki puhelun ja vilkaisi puhelimen näytössä vilkahtavaa kelloa. Hän ehtisi vielä hakea jotain hyvää syötävää. Mistähän saisi falafeleja ja kirsikka limua yhdeltä yöllä?

Kun suihkun ääni lakkasi alkoi nainen sammuttelemaan salin valoja ja roplaamaan etuoven lukkoa niin, että se lukittuisi heidän lähdettyään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   La Heinä 23, 2011 11:15 am

Matkalla suihkuun mies teki teatraalisen eleen niinkuin tätä olisi ammuttu rintaan.
”On pakko rakastaa naista, joka tähtää suoraan sydämmeen.” Mies sanoi virnistäen ja niiskaisi. Ian painui suihkuun. Mieskään ei veden alla kauaa viihtynyt. Senverran vain, että sai pahimmat suolat pois iholta. Kotona ehtisi lutraamaan sitten oikein kumiankan kera. Mies veti päälleen puhtaat vaatteet ja varmisti, että kaikki varusteet olivat mukana. Ian ilmestyi pukukopista juuri niin asiallisen siistinä, kuin entisen sotilaan voisi kuvitellakin.

”Haluatko kyydin kotiin?” Ian huikkasi sammutellessaan pukuhuoneen valoja. Mies oli kuullut että Shiv oli puhunut jotain ruuasta, joten päätti tarjota sitäkin optiota samalla.
”Vieläkö sinä nakerrat kerppuja ja kaarnaa, vai oletko jo kasvanut yli siitä vegetaristi jutustasi?” Mies kysäisi samalla kun laittoi salin hälyjä päälle. ”Ajattelin vain. Minun tekee mieli juustopurilaista.”

Howler saattoi melkein jo maistaa suussaan kunnon rasvaa tirskahtelevan, paskalla juustolla ja nahistuneilla vihanneksilla täytetyn lässähtäneen pullanpalasen, jonka pelkkä suolasisältö olisi riittänyt tappamaan hevosen. Ah, juuri sellainen mitä sai vain yhdestä tietystä pikaruokaketjusta.

Mies makusteli tätä kohta realisoituvaa unelmaa astellessaan moottoripyörälleen. Jos hänellä oli vain kymmenisen vuotta elinaikaa, ei hän meinannut tuhlata siitä sekuntiakaan syömällä mitään terveys pöperöitä. Ehei, ruoka ei häntä ehtisi tappaa. Mies istuutui pyöränsä selkään laskien kätensä avaimille. Pienen matkan päässä joku käynnisti sedanin. Taustapeilistä näkyi neljä henkilöä, jotka kävelivät tietä pitkin Ianin ja Shivin suuntaan.

Jokin tyyppien askelluksessa ei nyt ollut oikein..
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   Su Heinä 24, 2011 4:08 am

”Mielelläni jos vain fillarisi tarakka kestää tälläistä vanhusta.” Nainen hymyili tarjoukselle, odotellessan miestä ulko-oven välissä. Mies jaksoi vain aina piruilla naiselle tämän kasvisruokavaliosta, joka ei edes ollut mikään natsein mahdollinen. Ainoa vaade oli: ei mitään minkä takia joku elukka oli jouduttu teurastamaan. Kananmunat ja maito kävi kyllä. ”Edelleen kasvissyöjä, Ian. Voisit sinäkin kokeilla joskus. Saattaisit tykätä.” Nainen hymyili.

Kun Howler tuli ulos jäi nainen sulkemaan ovea. Vanha lukko kiukutteli aina välillä ja sen kanssa sai roplata aina ihan paremman tovin. Kun nainen vihdoin sai oven naksahtamaan niinkuin sen kuuluikin oli mies jo ehtinyt moottoripyöränsä selkään. Toisen asento oli kuitenkin jotenkin outo. Mies näytti tuijottavan taustapeiliinsä. Shiv käveli lähemmäs, kunnes huomasi jostain kauempaa loistavat auton valot.

Neljä henkilöä lähestyivät niin että auton lamput valaisivat näiden selkää. Kasvoja oli hankala nähdä xenon-valojen loisteessa. Shiv oli kuitenkin samaa mieltä, porukalla ei ollut hyvät mielessään. Nainen asteli moottoripyörän vierelle. Tämä laski rauhallisesti laukkunsa pyörän takaistuimelle ja vilkaisi Howleria.

”Minusta tuntuu etteivät herrat ole suuntaohjeita vailla.” Nainen totesi tuulen alta portugaliksi. ”Minulla on erittäin huono tunne tästä.”
Tänne eksyi välillä agressiivisia paskoja, joiden lempitehtävää oli pahoinpidellä demian nuoria ihan vain urheilun nimissä. Tämä oli jotain vakavampaa. Samaan aikaan auton valoja vasten piirtyi epämiellyttävin kuva mitä nainen olis vuosikausiin voinut kuvitella. Valkotukkaisen jättiläisen rystyjen välistä työntyi esiin ahmarit.

Ei helvetti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   Su Heinä 24, 2011 5:31 am

Howler punnitsi tilannetta. Normaalisti tämä koitti välttää tarpeetonta nahinaa kusipäiden kanssa, mutta nämä kaverit olivat tulossa kaivamaan verta nenästään ihan lapioiden kanssa. Ian käänsi virrat pois pyörästään ja vilkaisi olkansa yli Shiviä.

”Otaksun että nämä kaverit eivät ole ainakaan sinun sydänystäviäsi.” Hän vastasi samalla kielellä. Nainen näytti tuntevan porukasta ainakin jonkun, eikä näyttänyt tykkäävän näkemästään. Ian nousi pois pyöränsä selästä ja kääntyi tulijoihin päin. Vaikka vastapuoli olikin ottanut jo provosoivasti aseet esille, päätti mies koittaa vielä diplomatiaa.
”Nyt olisi vielä hyvää aikaa mennä kotiin. MTV:ltä tulee vielä ainakin puolentuntia piirrettyjä.” Sanavalinnasta huolimatta äänessä oli tietynlainen auktoriteettinen sävy. Entisen poliisin ääni sai porukan pysähtymään ja harkitsemaan mitä olivat tekemässä. Tiivistyneen tyhmyyden multihuipentumat eivät kuitenkaan kauaa miettineet kun yksi avasi suunsa.
”Vittu meillä sulle oo mitään, mutt toi huora lähtee mukaan. Jos sä ihan välttämättä haluut turpaas niin kullä se on järjestettävissä.”

Ian vilkaisi naista verellään. ”Aha.”
Kun nyt aikeet olivat näi selkeät ei Howler jäänyt paljoa miettimään. Paskaako siinä sitten enempiä neuvottelemaan. Keho latasi miellyttävän coktailin hormoneja suoniin, kun mies lähti enempiä varoittelematta nelikkoa kohti. Yhdellä miehistä oli paidan ja housujen vyötärönauhan välissä poliisille heti tunnistettava muoto, käsiase. Howler liikkui niin määrätietoisesti ja nopeasti, ettei nuorimies ehtinyt edes siirtää kättään kohti asetta. Tarvittiin vain yksi erittäin voimakas kyynärpäälyönti ja samainen poikalapsi makasi kanveesissa ketarat oikosena.

Loppu porukka näytti hermostuvan suorasta hyökkäyksestä melkolailla ja iso mosu ahmariensa kanssa kääntyi Ianin puoleen. Ian vain virnisti ja nosti nyrkkinsä suojaukseen.
”Tanssittaako neitiä?”
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   Su Heinä 24, 2011 11:10 pm

Shiv näytti tyystin menettäneen huumorintajunsa. Siihen saattoi olla syynä se, etteivät nämä kaverit olleet niitä perinteisiä kusipäitä, jotka tulivat vain aukomaan päätään herraties mistä syystä. Nämä mulkut olivat ilmeisesti seuranneet jo pidemmän aikaa, odottaen hyvää hetkeä tulla tasaamaan tilejä.

Howlerin maahan iskemä mies oli keinorusketus-veljeksistä se nuorempi. Ivan oli päässyt jo eroon kipsistään, niin ei ollut mikään ihme että nämäkin ääliöt olivat kunnossa ja kaduilla. Vaatetuksesta ja varusteista päätellen poikien ensimmäinen huoli ei ollut rahanpuute ja siitäpä syystä ei näitäkään varmasti oltu nähty kokonaista päivääkään sellin seinien sisäpuolella. Veljesten mukana ollut kaksikko oli ihan yhtä tyhjäpäisen näköistä porukkaa, kuin kumppaninsakin. Nainen oli aliarvioinut samannäköisen miehen motivaatiota ja älykkyyttä kerran, melkein kohtalokkain seurauksin. Hän ei toistaisi sitä virhettä enää.

Tässä tapauksessa Shiv oli samaa mieltä Howlerin kanssa siitä, että hyökkäys oli paras puolustus, mutta toisin kuin sotilaan, naisen keho ei palautunut uskomattomasta kunnostaan huolimatta aivan näin nopeasti kahden tunnin täyskontakti rääkistään. Toisin sanoen naisella ei ollut montaa korkeaa potkua enää arsenaalissaan tänä iltana.

Kun isoveli kohdisti kiukkuaan Howleriin, oli naisen viihdytettävä kahta jäljellä olevaa miekkosta. Shiv vetäyty kauemmas moottoripyörästä. Klassikkopyörä oli kuitenkin Howlerin silmäterä, eikä nainen halunnut siihen enempää naarmuja kun oli pakko. Kaksikko ei kauaa aika odotellut vaan lähti tulemaan päälle asenteella. Ilmeisesti miehiä oli varoitettu naisen kyvyistä koska lähestyminen oli laskelmoitua. Kaksikko näytti lisäksi osaavankin jopa jotain itsepuolustusta.

Shiv perääntyi tyynen rauhallisesti. Ensimmäinen kaveri otti askeleen lähemmäs ja koitti lähestyä ensin potkulla, mutta se väistettiin. Toinen kiersi hiukan sivustaan ja hyökkäsi sieltä. Shiv ymmärsi, ettei miesten väliin sopinut jäädä kiinni, mutta jalkojen lihakset olivat edelleen liian hapoilla kyetäkseen liikuttamaan naista tarpeeksi nopeasti. Nainen koitti vain perääntyä ja pysytellä kantaman ulkopuolella.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   Ma Heinä 25, 2011 5:36 am

Ahmarimies kävi kimppuun silkalla apinan raivolla. Ei ollut kysymystäkään etteikö tällä olisi virrannut suonissa jotain muutakin kuin kusta ja verta, sen verran olivat otsasuonet pullollaan ja silmät verestävät. Howler päätti pelata varman päälle ja aktivoi omia kyberneettisiä lisäosiaan. Maailma muuttui hiukan hitaammaksi kun osat kyllästivät veren synteettisillä hormoneilla. Ison miehen liikkeitä ei ollut enää vaikeaa seurata. Ensimmäiset iskut Howler torjui vaivatta.

Jätti aloitti ahmarikädellään vanhan kunnon nakkikiska heijarin, yrittäen sivaltaa Howleria valtavalla kaarilyönnillään. Ian väisti iskun alakautta ukopuolelle ja tarttui mosun kyynärvarteen aikeenaan kääntää käsi ahmareineen toisen seläntaa. Puoleenväliin asti hän pääsikin, ennekuin jätti väänsi itsensä irti otteesta silkalla voimalla.
”Mitä helvettiä nämä vetävät aamupalaksi?” Howler huudahti yrittäessään vielä painia miehen käden kanssa. Vaikka tekniikkaa ehkä olikin ei se kertakaikkisesti ollut tarpeeksi raakaa steroidien kasvattamaa voimaa vastaan. Mosu sai kätensä takaisin suoraksi, jolloin hän pääsi täräyttämään polvellaan Ianin vatsaa.

Howler lennätettiin irti käsivarresta ja tämä päätyi toisen polvensa varaan vähän matkan päähän. Mies oli onnekseen jännittänyt vatsalihaksiaan, etteivät aivan kaikki ilmat karanneet keuhkoista. Soturi haukkoi silti henkeään ja ähkäisi. Maksa tykkäsi edelleen hyvää tälläisestä hellästä hieronnasta.

Steroidi sika nosti kätensä ja oli aikeissa tutustuttaa ahmarin terät Howlerin selkärankaan. Ian ei kuitenkaan ollut aivan niin poissa pelistä kun toinen luuli. Howler syöksyi kyykystä kaikella voimallaan vastustajan vyötäröä päin, taklaten tämän koko kehonsa painolla. Ahmarien monoterät eivät ehtineet kuin hipaista miehen selkää, mutta se jo riitti muuttamaan paidanselkämyksen riekaleiksi ja luomaan selkänahkaan kunnon haavat.
Parkkeerattuaan taktisesti ahmarikäden kyynärpään polvensa alle, Ian pääsi lataamaan jättiä nyrkillä tauluun parikin kertaa, ennenkuin lihavuori ehtisi vetää ilmaa keuhkoihinsa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   Ma Heinä 25, 2011 10:08 am

Shiv ei valitettavasti voinut kehua pärjäävänsä yhtään paremmin kaksikon käsittelyssä. Naisella oli täysi työ pitää itsensä pystyssä kahden hyökkääjän kanssa. Jos tämä olisi yllätetty milloin tahansa muulloin, ei kaksi vastustajaa olisi ollut kovin suuren huolen arvoinen. Mutta nyt lihaksilla ei ollut antaa muuta kuin maitohappoa ja tuskaa. Nainen pysyi pystyssä ja liikkeessä pelkällä sisulla.

Vastassa oleva kaksikko näytti tajuavan sen ja nämä alkoivat tehdä enemmän yhteistyötä pitääkseen naisen paikoillaan. Tähän asti tämä oli ollut lähinnä puolikohteliasta kokeilua, tunnustelua ja arviointia. Ilmeisesti lopputulokseen oli päästy, koska miehet tekivät äkkiä yksissä tuumin hyökkäyksen, pakottaen naisen paikoilleen ja puolustautumaan.
Potkuja ja lyönteja. Nainen yritti lähinnä turjua ja väistellä ja onnistuikin siinä yllättävän pitkään. Tämä ei ollut missään vaiheessa tuntunut perinteiseltä selkäsaunalta, näissä löylyissä haisi jokin paljon ikävämpi. Voimiensa lähetessä kriittistä rajaa naisen oli pakko karistaa harteiltaan osa siitä viitasta, joka esti vahingoittamasta ketään todella.

Toinen miehistä onnistui iskemään naisen puolustuksen läpi ja saamaan otteen tämän kaulalta. Shiv tarttui käden ranteeseen ja iski käsivarren hermopisteisiin saaden otteen irtoamaan. Nainen teki saman liikkeen kuin jonkun aikaa aikaisemmin Howlerille sukeltaen kainalon alta ja iskien kylkeen ja maksan päähän. Mies tipahti maahan tuskasta ulvoen, kykenemättä nousemaan ainakaan hetkeen.

Toinen kaksikosta oli ilmeisesti valitettavasti nähnyt kyseisen ottelun, sillä tämä oli kiertänyt parinsa taakse ja kun tämä putosi, hän pääsi suoraan naisen iholle kiinni. Shiv ehti juuri ja juuri torjua kasvojaan kohti tulevan nyrkin, mutta sen tarkoitus oli ainoastaan harhauttaa naista, ettei tämä huomaisi oikeaa hyökkäystä. Teräskärkinen saapas iski täydellä voimalla naisen vatsaan lennättäen naisen selälleen maahan.

Jännitetyt vatsalihakset ottivat vastaan osan impaktista, mutta ei läheskään tarpeeksi. Nainen kierähti vaistomaisesti vatsalleen ja koitti päästä takaisin jaloilleen. Jostain tuli suuhun kuparin maku. Kipu koko vartalossa oli sietämätön, mutta tahto elää voitti sen, ainakin vielä. Nainen pääsi tuskin kontilleen kun uusi potku maiharista tavoitti vatsalihakset. Nainen putosi takaisin maahan ja yskäisi verta.

Toisen voimat olivat loppu. Shiv ei kyennyt enää tekemään muuta kuin käpertymään kerälle, koittaen suojata itseään enää enemmiltä iskuilta. Ainakaan hetkeen niitä ei tullut enää lisää.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   Ma Heinä 25, 2011 11:41 am

Silmäkulmastaan Howler saattoi nähdä ettei naisella mennyt kovin vahvasti juuri nyt. Ian oli ehtinyt ladata vetyperoksi sikaa tauluun jo muutaman kerran niin kovaa että kyynervarressa asti juili. Normaali ihminen olisi jo untenmailla tässä vaiheessa. Howler kiinnitti huomiotaan enemmän Shivin suuntaan ja sai huomata että mosulla oli yllättävän kova pää, tai sitten sen sisällä ei vain ollut mitään vahingoittuvaa.

Seurasi vapaa tulkinta greko-roomalaisesta sikapainista. Isommalla miehellä oli ehkä enemmän voimaa, mutta Howler oli erikoistunut matto-, tai tässä tapauksessa asfalttitekniikoihin ja onnistui pitämään ahmarit poissa iholtaan vielä hetken. Ianilta alkoi loppua voimat ja pinna tämän porukan kanssa. Ian ei nähnyt mitä Shiville oli käynyt, mutta yhtä ulisevaa miestä lukuunottamatta seläntakana oli turhan hiljaista. Normaalisti Howler ei joutunut turvautumaan voimaan, mutta nyt se näytti olevan pakollista. Sikaniska huohotti raivosta mahallaan Ianin polven alla ja oli aikeissa jatkaa tappeluaan kun ilmassa kajahtava järeän käsiaseen varoituslaukaus hiljensi koko porukan.

”Anna yksikin syy.” Ian murisi hampaidensa välistä ja osoitti aseella ison miehen takaraivoa. Ian nousi ylös ase edelleen miehen niskalla.
”Nyt pojat romut autoon ja kotia kohti, ennenkuin lokit saavat siivota harmaata materiaa kadunvarsilta.” Howler käskytti. Kyberperse miehen saappaan alla päästi jonkinsortin murahduksen, joka oli kai hyväksyttävä antautumiseksi. Ennenkuin Ian päästi sikaniskan ylös tämä tuikkasi toista niskaan sprayhypoa muistuttavalla laitteella. Kone sylkäisi ihon alle riisinjyvää hiukan pienemmän seuranta sirun. Howler oli sitä mieltä, että siitä voisi olla hyötyä myöhempää varten.

Ian nousi pois miehen päältä, pitäen tätä ja kahta muutakin vielä silmällä. Joukko näytti tottelevan ja kaksi maassa maannutta raahattiin mukaan. Kun isompi veljeksistä noukki leukaansa pitelevän pikkumuppetin maasta loi tämä katseen velipojan housunkauluksessa roikkuvaan aseeseen. Homma jäi vain ajatus asteelle kun Hovlerin aseen isokokoinen lasertähtäin asettui mosun otsan kohdalle.

”Anna vain se syy.”

Kun ryhmä siirtyi autoonsa ja lähti ainoaan mahdolliseen suuntaansa, lähti mies vauhdilla Shivin luokse. Ase pysyi edelleen kädessä ja toinen kaivoi kännykän housuntaskusta. Ambulanssi kännykän pikanäppäimissä ei ollutkaan enää ihan typerä ratkaisu.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   Ma Heinä 25, 2011 10:27 pm

Shiv makasi maassa ja yski lisää verta. Hengitys oli niin raskas, että nainen melkein haukkoi henkeään. Jokaista lihasta poltteli. Edes suojaavan asennon pitäminen yllä tuntui melkein mahdottomalta. Vastustajaa moinen näytti miellyttävän kovasti ja hetken tämä vain seuraili sivusta naisen kamppailua. Mies astui eteenpäin ja potkaisi vielä kerran naista. Nyt likasista ei ollut enää oikein minkäänlaista vastusta. Shivin keuhkot olivat tyhjät ja tämä koitti vain haukkoa niihin lisää ilmaa. Maihari työnsi naisen selälleen ja toinen kengistä painoin tämän kaulalle.

Naisen kädet nousivat miehen säärelle, mutta sormissa ei ollut voimaa painaa hermopisteitä. Epämiellyttävältä se silti varmasti tuntui, koska mies irvisti ja kohotti nyrkkinsä lyödäkseen. Liike kuitenkin pysähtyi kun korvia repivä laukaus kajahti ilmaan. Mies kääntyi katsomaan äänen suuntaan. Heitä komennettiin lähtemään. Mies vilkaisi isompaa veljeksistä ja kun tämäkin näytti tottelevan, oli ilmeisesti aika jättää leikki kesken. Mies vilkaisi maassa makaavaa naista silmissään pelkkää halveksuntaa ja lähti sitten nostamaan maassa ulisevaa kaveriaan mukaansa.

Nainen kääntyi taas mahalleen. Ruumis toimi aivan pelkän selkärangan voimalla kun nainen nousi hitaasti seisoman ja sylkäisi verta suustaan katukivetykselle. Ylpeys määräsi pysymään pystyssä vaikka seinää vasten, kunnes miehet poistuivat. Toiset eivät saisi naisen tappiosta tai vahingoittumisesta tulevaa tyydytystä. Naisen kaikki sisäelimet olivat aivan tulessa ja kipu oli sietämätön. Shiv menetti osittain tajunsa jo seistessään siinä seinää vasten, mutta vasta kun auto kaarsi renkaat vinkuen matkoihinsa, antoi selkärankan periksi. Nainen putosi maahan kuin marionetti, jonka narut oli leikattu poikki. Hengitys näytti lähinnä epämääräiseltä kouristelulta. Suu yritti muodostaa sanoja, mutta keuhkot eivät antaneet ilmaa että sanat olisi saanut ääneksi.

Ambulanssilla ei onneksi kestänyt turhan pitkää ja sirra kaartoi paikalle viimeistäänkin sopivasti. Nainen huusi ääneen kun lääkintämiehet edes koskivat tähän tutukiakseen vammoja. Nainen oli kuitenkin pakko aukaista kyyrystään, että tämä saataisiin paareille. Kokeneidenkin ambulanssikuskien leukaperät jännittyivät, kun nämä joutuivat pakottamaan naisen suoraksi. Järki ei enää sensuroinut mitä suusta pääsi ja tuskan huuto oli korvia raastava. Kun kipu vain yltyi saapui suopeasti shokki ja pimensi naisen tajunnan kokonaan.

Kun ääni katkesi, tuli kuskeille kiire.

//Jatketaan tuolla arvauskeskuksen puolella, niin pääsee Trishakin sitten mukaan, jos mielii.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Rule no.1 : Never talk about Fightclub..   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Rule no.1 : Never talk about Fightclub..
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Netherworld :: On-Game -- Demiae :: Vanha tehdasalue-
Siirry: