PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Mairon Allison

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Wankku
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Mairon Allison   Ke Heinä 20, 2011 10:52 am

Nimi: Mairon John Allison
Sukupuoli: Mies
Ikä: 34-vuotias
Laji/Rotu: Ihminen (kyborgi)
Kansallisuus/järjestö: Yhdysvaltojen kansalainen (Orderia)
Ammatti: Ylikonstaapeli (poliisi, toimii pääosin ryhmänjohtajana kentällä)

Ulkomuoto

Pituus: 186 cm
Paino: 95 kg (n. 10 kiloa on metallia)
Silmien väri: Sameanvihreät

Pitkä, jäntevä ja sopusuhtaisen lihaksikas mies jolla on pitkät jalat. Sellainen on Mairon. Miehellä on kulmikkaat kasvot ja korkeat poskipäät, jykevä leuka ja muutenkin hän on varsin tyypillinen italialaista alkuperää omaava mies; kaunis, mutta miehekäs.
Mairon oli aikanaan vakavassa auto-onnettomuudessa ja tämän vuoksi miehellä on edelleen pitkin rintakehää eripituisia ja -kokoisia, vanhoja leikkausarpia. Häneltä jouduttiin koneistamaan sydän ja oikea keuhko sekä tukemaan eräänlaisella metallipanssarilla koko torso jonka päälle hänen ihonsa ja lihaksensa istutettiin uudelleen. Suurin osa tuntoaistista on kadonnut rintakehänsä alueelta.

Maironin hiukset ovat väriltään jotain tumman kinuskin ja kullanruskean väliltä ja ne on leikattu sivuilta lyhyemmäksi, mutta jätetty päältä ja niskasta pidemmäksi. Miehellä on leuassa lyhyehkö partatupsu ja tällä on usein myös päivän sänki leukapielissä. Tuuheat kulmakarvat ovat usein hieman kurttumaisessa muodossa ja tekevät miehestä alati ärtyneen näköisen.
Miehen ihonväri luonnostaan sellainen kuin hän olisi saanut hyvin aurinkoa eikä mies pala ikinä, vaikka viettäisi kauankin aikaa ulkosalla auringon alla.

Mikäli mies ei ole töissä ja käytä tuolloin virka-asuaan, hän pukeutuu yleensä kuluneisiin, vaaleisiin farkkuihin tai tummiin, suoriin housuihin ja tilanteesta riippuen hihattomaan, t-paitaan tai kauluspaitaan ja pikkutakkiin. Mairon suosii laadukkaita kankaita ja pukeutuu siististi, mutta rennosti. Värimaailma on yleensä vaaleaa yhdistettynä tummaan. Mikäli mies jotain väriä haluaa pistää niin se on yleensä tummanliila tai tummanpunainen kauluspaita, mutta muutoin liikutaan beigen, tummanruskean ja mustan maailmassa.

Vahvuudet/heikkoudet

Samalla vahvuus kuin heikkouskin on Maironin torson alueen metallisuojus joka pysäyttää luodit ja estää miehen sisäelimiä vammautumasta, mutta toisaalta leikkauksien ja onnettomuuden vuoksi menetetty tuntoaisti kyseisellä alueella saattaa helposti aiheuttaa sen, ettei mies huomaa loukkaantuneensa ja voi tuolloin vuotaa kuiviin.
Mairon on myös erinomainen käsiaseiden käsittelijä ja ampuu lähes aina tarkasti maaliinsa.

Luonne

Kauniisti kuvailtuna Mairon on kusipää. Mies on alati ärtyisä, kärkässanainen ja pienestä riitaa haastava jäärä joka ei ymmärrä lopettaa ennen kuin makaa sairasvuoteessa - jos silloinkaan. Huolimatta kaikesta mitä on saanut kokea ja josta on onnen ja monen muun suuremman voiman turvin selvinnyt, mies tuntuu elävän hällä-väliä -olemuksen varassa välittämättä pätkääkään mistään tai kenestäkään, vaikka tosipaikan tullen ei sitten lopulta tunnukaan olevan ihan niin valmis heittämään pyyhettä kehään vaan painaa päälle kuin haavoittunut härkä selviytyäkseen. Karskina ja itsepäisenä mies ei koskaan lähde myöntämään pelkäävänsä mitään; kaikkein vähiten itse kuolemaa.

Mairon on työnarkomaani. Hän painaa hommia aamusta yöhön ottaen kaikki mahdolliset vuorot mitkä vain kykenee. Ei siksi, että saisi rahaa tilille istumaan (vaikka eihän se koskaan pahasta ole) vaan siksi, ettei hänen tarvitsisi kykkiä tyhjässä kolmiossaan kaljaa ryystäen ja seinille puhuen. Mies on tunnollinen työntekijä. Ei ehkä se helpoin työtoveri, mutta alaiset kunnioittavat määrätietoista miestä ja ovat jo kauan sitten oppineet olla kutsumatta epäsosiaallista esimiestään mukaan kissanristiäisiinsä.

Jos italiansukuisella on olemassa pehmeämpi puoli jossain metallipanssarinsa alla niin päivänvaloa se ei ole ihan hetkeen nähnyt. Toki pitäessään yhteyttä tyttäreensä puhelinitse saattaa miehen huulilla käväistä hymynhäivä, onhan lapsi hänen lihaa ja vertaan, mutta loppujen lopuksi mies on vain tyytyväinen, että tyttö on poissa jaloista ja tämän äiti mahdollisimman kaukana hänestä. Yleisesti ottaen mies inhoaakin kakaroita.
Naisista puheenollen Mairon on juuri niitä persoonia jotka ottavat ja ovat valmiita antamaan vain sen verran kuin on tarpeellista ilman, että sydäntä pitää alkaa myymään kämmenellä. Mairon on sairas mies jolla on terveet halut; tottakai niitä on tarpeen vaatiessa tyydytettävä, mutta r-sanaa ei hänen huulilta lipsahda ihan joka naiselle. Ei ainakaan enää.

Menneisyys

Mairon John Allison syntyi italialais-amerikkalaisperheeseen New Yorkiin. Hänellä oli jo ennestään muutaman vuoden vanhempi isoveli ja jo nuoresta saakka molemmat pojat olivat kovia rellestämään minkä ehtivät. 17-vuotiaaksi saakka pojat saivat aikaan paitsi paljon vaivaa vanhemmilleen, myös näiden eron jolloin vanhempi veli muutti isän ja tämän uuden morsiammen kanssa Kanadaan ja Mairon jäi äitinsä luokse Nykkiin. Kauaa poika ei tosin viihtynyt hermoraunioisen äitinsä seurassa vaan lähti yliopistoon toiselle puolen Yhdysvaltoja. Aurinkoisessa Kaliforniassa poika vuoroin opiskeli laiskasti ja vuoroin juhli rankasti kunnes 22-vuotiaana joutui pahasti hakatuksi ja sairaalassa maatessaan koki eräänlaisen herätyksen; hän halusi poliisiksi.

Mairon jätti pahimman juhlimisen ja panosti opiskeluun, valmistui yliopistosta varsin hyvin arvosanoin ja hakeutui poliisiopistoon. Tässä vaiheessa mies ei enää muuta ajatellutkaan kuin opiskelua ja valmistui aikanaan erinomaisin arvosanoin. Hän aloitti työt Anelaidessa jossa siihen aikaan oli poliisivirkoja auki.
Tuosta päivästä lähtien Mairon on työskennellyt Anelaiden poliisipiirissä ja kohosi varsin nopeasti ylikonstaapelin virkaan saakka. Siinä välissä mies ehti löytää itselleen vaimonkin ja he saivat tyttärenkin.
29-vuotiaana Maironin elämä kuitenkin mullistui täysin työtehtävän aikana. Mies oli ajamassa takaa huumediileriä, kun takaa-ajettava oli äkkiä menettänyt autonsa hallinnan ja Maironin yrittäessä väistää hän törmäsi pysähtyneeseen kuorma-autoon. Mies oli 4 tuntia jumissa autossaan, sillä pelastajat eivät ensin tienneet, kuinka saada hänet ehjänä ulos, koska jokin moottorinosa oli työntynyt hänen rintakehänsä läpi ja sillä hetken piti hänet - juuri ja juuri - hengissä. Lopulta mies saatiin irti autosta ja kiidätettiin sairaalaan jossa 15 tunnin leikkauksen aikana hänet jouduttiin elvyttämään kahdesti ja miehen arveltiin joutuvan elämään lopun elämäänsä koneissa kiinni. Tähän ei Mairon suostunut ja häneen kokeiltiinkin tarpeeksi toivuttuaan kokeellista tekniikkaa jossa miehen kärsinyt sydän ja täysin toimimaton oikea keuhko vaihdettiin konekeuhkoon ja -sydämeen. Lisäksi niin elimien kuin murskaantuneiden kylkiluidenkin ympärille rakennettiin ruostumattomasta teräksestä eräänlainen panssari minkä päälle miehen oma lihaksisto ja nahka istutettiin uudelleen. Leikkaus onnistui eikä vakavia tulehduksia syntynyt, mutta toipumisessa kesti yli kolme vuotta. Toipumisen aikana Maironin vaimo kyllästyi hoivaamaan äksyä miestään eikä kestänyt tämän ennen kaunista, mutta nyt runneltua ruumista ja otti eron vieden heidän tyttärensä mukanaan toiselle puolen Yhdysvaltoja.

Mairon palasi työelämään 32-vuotiaana; ensin työpöydän taakse, mutta vuotta myöhemmin testit läpäistyään palasi rakastamaansa kenttätyöhön ja on jatkanut työtään siitä lähtien tähän päivään saakka.

Muuta

- Maironin piti alunperin olla nimeltään Marion, mutta pappi kirjoitti hänen nimensä väärin syntymätodistukseen ja nimi jäi sitten elämään.
- Tupakoi, vaikka häntä on ehdottomasti kieletty tekemästä niin, sillä keuhkokoneisto saattaa ajan kanssa tukkeutua ja ilman pikaista puhdistusleikkausta mies kuolisi.
- Juo, vaikka sekin on kielletty.
- Joutuu syömään useita erilaisia lääkkeitä joka päivä loppuelämänsä ajan (mistä ei järin pidä ja jonka aika ajoin unohtaa tehdä).
- Perustuu vanhaan Colordogs-hahmooni.
- Ja pelaajana siis Wankku.

Sukulaiset

Isä, tämän uusi vaimo ja näiden kaksi yhteistä tytärtä (eli sisarpuolet).
Äiti ja tämän miesystävä.
Veli.
Ex-vaimo ja tytär.

Takaisin alkuun Siirry alas
Purjo
Ylläpito
Ylläpito
avatar

Viestien lukumäärä : 167
Join date : 17.05.2011
Ikä : 28
Paikkakunta : Oulu

ViestiAihe: Vs: Mairon Allison   Ke Heinä 20, 2011 12:52 pm

Muuten hyvä esittely luonteineen ja menneisyyksineen, mutta valitettavasti tämä torson suojaava luodinkestävä metallipanssari tekee hahmosta liian voittamattoman, kun ottaa huomioon tämän olevan hyvä taistelijakin. Sen pitäisi joko tuoda mukanaan huomattavia heikkouksia/onglemia joita voi soveltaa pelissä ja esimerkiksi juuri taisteluissa joissa vahvuudetkin tulevat huomattavimmin esille. (Se, että voi vuotaa kuiviin eikä tunne kipua ei esimerkiksi riitä koska tuskin hahmon oikeasti annetaan vuotaa pelissä kuiviin kovin usein, saati kuolla siihen).
Muokkaisitko siis esittelyyn lisää heikkouksia ja ongelmia mitä tällainen massiivinen panssari voisi tuottaa, tai vaihtoehtoisesti tehdä panssari-ideasta vähemmän voittamattoman?

Muutosten jälkeen voimme katsoa hahmoa uudestaan ja toivon mukaan hyväksyä sen mahdollisimman pian jotta pääset liittymään mukaan ja pelaamaan! : )

_________________
~ Hihnassa roikkuu Leah Doyle sekä Ache.
Ava omaa tekoa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://skeptika.deviantart.com
Wankku
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Mairon Allison   To Heinä 21, 2011 9:43 am

Okei, muokkasin tuota panssariosuutta tällaiseksi (yhdistin samalla vahvuus/heikkousosuuden samaan lauseryppääseen);

Mairon oli aikanaan vakavassa auto-onnettomuudessa ja tämän vuoksi miehellä on edelleen pitkin rintakehää eripituisia ja -kokoisia, vanhoja leikkausarpia. Häneltä jouduttiin koneistamaan sydän ja vasen keuhko sekä viisi kylkiluuta ja lapaluu ovat rautaa vasemmalta puolen. Olkapään, rintalastan ja viidennen kylkiluun välillä on rintakehän puolella kevyt ihonalainen panssari tukemassa ja suojaamassa herkkiä koneita. Panssari on sen verran vahva, että se estäisi esimerkiksi teräaseen iskun, mutta ei mitään sen vahvempaa kuten luotia.
Maironin hermosto on pahoin vammautunut rintakehän alueelta minkä vuoksi miehellä ei ole tuntoaistia (ei tunne painetta tai lämpöeroja) etenkään vasemmalla puolellaan ja oikeallakin puolella tuntoaisti on heikentynyt.
Takaisin alkuun Siirry alas
Purjo
Ylläpito
Ylläpito
avatar

Viestien lukumäärä : 167
Join date : 17.05.2011
Ikä : 28
Paikkakunta : Oulu

ViestiAihe: Vs: Mairon Allison   To Heinä 21, 2011 10:18 am

Jees, nyt on parempi, tervetuloa mukaan peliin!

_________________
~ Hihnassa roikkuu Leah Doyle sekä Ache.
Ava omaa tekoa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://skeptika.deviantart.com
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Mairon Allison   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Mairon Allison
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Netherworld :: Info :: Hahmohakemukset-
Siirry: