PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Striga Novac

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Striga Novac   Su Heinä 17, 2011 3:42 am

Orderia
Nimi: ”Striga” Novac (etunimi ei ole yleistä tietoa, käyttää poikkeuksetta aina lempinimeään)
Skp: Mies
Rotu: Ihminen
Ikä: 37
Ammatti: Fysiikan opettaja, aseseppä, ex-erikoisjoukkojen kouluttaja/ Para-SWAT
Luonne:

Psykoanalyysi No. 453/1
Kohde: Novac, Iro Angelo
Analyysin laatija: Tri. Hauptman

Ensivaikutelmaltaan kohde on tasapainoinen ja helposti lähestyttävä. Keskustelua on helppo aloittaa ja kohde kykenee keskittymään useisiin tehtäviin keskustelun lisäksi. Novac on osoittanut omaavansa erinomaisen muistin ja taktisen ajattelukapasiteetin. Hän on teknisesti hyvin lahjakas ja on suunnitellut useita parannuksia yksikön käyttämiin varusteisiin. ÄO on testattu toistuvasti ja jokainen tulos ylittää 130. Poikkeuksellinen älykkyys on hienovaraista, eikä kohteella ole tavattu tapaa esitellä sitä suuremin. Pientä taipumusta kyseenalaistamiseen on havaittavissa. Kohdetta on siis hankala johdatella harhaan, tai saada tekemään tehtävää, jonka näkee joko tarpeettomaksi tai omaa moraaliaan tai etiikkaansa loukkaavaksi. Seurassa hän tuntuu olevan rento ja hän sitoo helposti pitkäkestoisiakin ystävyyssuhteita. Palvelutovereiden joukossa hän on pidetty, joskin hänen kustannuksellaan pelleillään paljon. Novac ei näytä siitä välittävän.
Syvempi analyysi osoittaa, että kohteella olisi kaikki ominaisuudet tulla erinomaiseksi taktiseksi johtajaksi, mutta tämä ei omien sanojensa mukaan ”paperihomma tyyppiä”. Novac on toistuvasti kieltäytynyt ylenemis mahdollisuuksista jo armeijassa. Novac tarvitsisi elämässään älyllisiä haasteita ja ilman niitä hän näyttää pitkästyvän helposti.

Johtopäätös:
Kohde Novac, Iro Angelo on erittäin soveltuva Para-SWAT koulutukseen ja mahdollisesti myös johtaja koulutukseen.

Ulkonäkö:
Kuva
Striga ei paini missään höyhensarjassa. Siitä pitävät huolta tämän 198 sentin pituus ja 120 elopainokiloa. Miehen vartalo on kuitenkin malliltaan sopusuhtainen. Tämä on lihaksikas, mutta ei ylibodattu. Hartiat ovat leveät ja ryhti moitteettoman suora. Mies ei vain näytä vahvalta, vaan myös on sitä. Iho on keskivaalea, mutta hiukan harmahtava. Silmät ovat kirkkaat rikin ja kullan keltaiset, sclera on musta ja pupillit pienet. Miehen silmät muistuttavatkin petoeläimen silmiä. Kasvonpiirteet ovat voimakkaasti maskuliiniset, kirveellä veistetyt. Hiukset ovat päässet hiukan kasvamaan yli perinteisestä lyhyeksi ajellusta tukasta, mutta ovat vielä siedettävän siistin rajoissa. Luonnollisen pikimustissa hiuksissa kulkee molemmilla ohimoilla harmaat raidat. Miehellä on siistinä pidetty parta, joka kulkee n. parin sormen levyisenä raitana hiusrajasta leukaperiä pitkin alahuuleen asti. Koon lisäksi silmiinpistävimmät tunnusmerkit ovat kasvoja halkovat arvet. Yksi arvista kulkee oikealta, silmän yläpuolelta, nenän yli melkein vasemmalle leukaperälle asti, toinen seuraa ensimmäisen vierellä vasemman silmän alta leukaa päin. Vasemman puolen hiusrajasta löytyy myös kliseistä tuttu ”uusi jakaus”. Loppu keho ei ole nähnyt yhtään nätimpiä päiviä ja miehen vartalo on kuin pakanamaan kartta risteilevine viivoineen.
Miehellä ei ole kybernetiikkaa, mutta tämän ruumiinrakennetta, kestävyyttä ja immuunijärjestelmää on parannettu geneettisesti ja kemiallisesti.
Strigan puheääni on mieleenpainuva vähintäänkin sen resonoivan baritonin takia.
Vaatetus on rentoa ja siistiä. Päivätöissä farkut, T-paita, joskus kauluspaita ja pikkutakki. Iltatöissä, farkut, pitkähihainen paita ja taktinen liivi. Melko normaali massaan sekoittuva tyyli siis. Kotona miehellä on naurettava kokoelma erillaisia tohveleita, joita tämä on keräillyt jo armeijasta lähtien.

Ammatti:
Erottuaan erikoisjoukoista Striga pitää nykyään virkaa lukion fysiikan opettajana. Kansankynttilän virka ei kuitenkaan ole se jolla mies todelliset tuottonsa tekee. Nanolääkkeet ovat kalliita ja itsensä hengissä pitääkseen mies on lähtenyt mukaan parhaan ystävänsä Ian Howlerin ja ”Noitatohtoriksi” nimittämänsä Joachim Tychon hirviöjahti bisnekseen. Striga palvelee bisneksessä suunnittelemalla ja valmistamalla erilaisia laitteita ja joskus jopa aseita. Tarvittaessa niitä myydään myös ulkopuolisille. Perinteisiä käsiaseita mies ei tarjoa, mutta jos joku on vailla soonisia räjähteitä, termiitti geeliä, mielenkiintoisesti piilotettuja teräaseita, tai muuta eksoottisempaa on Striga oikea mies jolta kysyä. Muihin laitteistoihin mainittakoon esimerkiksi jäljityslaitteet, mikrokamerat, erilaiset ilmaisimet ja ompa tämä joskus naapurin leivänpaahtimen ja autonkin korjannut. Mies kykenisi valmistamaan ja huoltamaan kybernetiikkaa, mutta koska hänellä ei ole sellaiseen soveltuvia tiloja, ei hän niitä hommia tee.

Historia:
Iro Novac syntyi ainoaksi lapseksi melko tavalliseen, Havaijilaiseen opettaja perheeseen. Iron isä oli hyvin voimakaspiirteinen demiani ja poika peri isältään pedon silmät ja massiivisen koon. Älykkyys huomattiin jo nuorena ja vanhemmat pitivät huolta että pojan koko kapasiteetti otettiin käyttöön jo vaippaikäisenä. Lapsuus meni nopeasti ja poika kävi lukiota jo 12v. iässä. Nuori ikä ei onneksi ollut este ystävien kankkimiselle ja muulle sosiaaliselle toiminnalle, Iro nimittäin oli 12 vuotiaana jo 170 cm pitkä, eli helposti saman kokoinen kuin muutkin pojat. Hän lopetti käyttämästä oikeaa etunimeään ja sai pysyväksi jääneen lempinimensä Striga.

Silloin vielä poikanen jatkoi opiskelua 18 vuotiaaksi asti erilaisissa oppilaitoksissa, erikoistuen vaikka ja mihin. Lopulta kuitenkin akateeminen elämä kävi miehenalulle tylsäksi ja silkasta kokeilu riemusta tämä liittyi armeijaan.
Striga pärjäsi yllättävän hyvin armeijassa. Mies yleni kersantiksi ja tämä pääsi erikoisjoukkoihin. Kieltäydyttyään toistuvasti ylennyksistä mies lopulta sijoitettiin sinne, missä tästä olisi eniten hyötyä, eli kouluttamaan uusia erikoisjoukkoja.

Kouluttajan virassa mies myös tutustui tulevaan työkumppaniinsa Ian Howleriin. Kaksikko palveli yhdessä rauhanturvajana Etelä-Amerikassa ja ansaitsi muutamia erikoismainintoja toimistaan siellä.
Howler palasi Amerikkaan, mutta Striga jäi vielä Etelä-Amerikkaan muutamaksi vuodeksi. Erään rauhanturvatehtävän aikana Strigan joukkueen piiritti ja tuhosi paikallinen demiani joukko. Joukkueensa komentajan Striga otettiin vangiksi ja mies vietti melkein vuoden sotavankina viidakossa. Moinen kokemus demiaan kuuluvan väen, nurkkaan ahdetun epätoivon synnyttämästä synkeämmästä puolesta jätti miehen epäluuloiseksi kaikkia maagisia olentoja kohtaan. Jostain tuntemattomasta syystä kuukausien vankeuden jälkeen demian joukko vapautti miehen lähelle yhtä tukikohtaa. Strigalle ei ole jälkeenkäänpäin valjennut koko toiminnan logiikka.

Striga palasi Yhdysvaltoihin ja siirtyi armeijan reserviin joksikin aikaa. Miehellä ei kuitenkaan ollut mielenkiintoa levätä laakereillaan kovinpitkään ja muutaman kuukauden mekaanisen puuhastelun ja patenttien suunnittelun jälkeen mies oli aikeissa palata taas töihin.

Sen sijaan, että miestä olisi päästetty suoraan töihin, joku halusi hyötyä miehen traumaattisesta kokemuksesta. Strigalle tarjottiin töitä uudesta erikoisjoukosta para-SWATista. Erikoisjoukosta, jonka tarkoitus oli valvoa ja eliminoida liian voimakkaita maagisia paranormaaleja. Hetken empimisen jälkeen mies suostui sillä ehdolla, että Ian Howler saataisiin liittymään myös.

Ian suostui ja taistelupari oli taas yhdistetty saman bannerin alle. Striga ja Howler varustettiin kokeellisin kyberneettisin ja geneettisin parannuksin, jotka myöhemmin osoittautuivat kaikesta testauksesta huolimatta epätoimiviksi ratkaisuiksi. Ongelmat tosin alkoivat valjeta vasta kolmen vuoden työskentelyn jälkeen, kun Striga huomasi etteivät hänen haavansa enää parantuneet kuten ennen. Muutenkin koko bisnes oli alkanut ikävästi haiskahtaa noitavainolta, alun ihan rehellisen toimen jälkeen. Kaksikko alkoi vastustaa komentoja ja Striga sai pian koko paskasta tarpeekseen antaen eroanomuksensa.

Koska parantumiskykynsä tuhouduttua miehen ei ollut enää hyvä harrastaa säännöllistä aseellista väkivaltaa yön pimeässä, päätti tämä mennä takaisin siihen työhön jossa oli ollut tyytyväisin elämäänsä: kouluttamaan. Armeija ei kuitenkaan enää puhutellut, mutta opettajia tarvittiin aina. Mies muutti kaupunkiin, myi muutaman patentin, osti omakotitalon, pikkutakin ja Dodge Challengerin. Vaimon ja 2.5 lasta kun olisi vielä lisännyt yhtälöön niin kaikki olisi ollut täydellistä, mutta ei.

Sen sijaan Striga sai kämppäkaverin (Howler) ja omituisen harrastuksen valmistaen kellarissa mielenkiintoisia kapineita ja aseita, jolla voisi hävittää ja vangita vaaralliseksi käyneitä kriminaaleja. Harva osaa arvata, että idyllisen omakotitalon kellari on nykyisin varsinainen lepakkoluola. Strigan ja Howlerin huvitukseksi (ja harmitukseksi) kaksikkoa näytetään luulevan seudulla pariskunnaksi. Hameväkeä kun ei talossa yleensä nähdä mörönmetsästäjä trion kolmannen jäsenen, kaaputakkisen Joachim Tychon lisäksi (molempien harmiksi).

Voimakkuudet:
Geneettinen muuntelu – Strigan ruumiinrakennetta ja kestävyyttä on parannettu, tämä on hyvin vastutuskykyinen myrkyille ja sairauksille.
Älykkyys – Striga on millätahalla mittapuulla erittäin älykäs mies. Tällä on laaja tietopohja, mutta tunneäly ei aina ole se kaikista loistavin. Mies saattaa heittää herjaa aivan väärällä hetkellä tai muuten lukea ihmisiä väärin. Striga on naisten keskuudessa kyllä suosittu, mutta tuntuu että mies tulee enemmän hyväksikäytetyksi, kuin mitään muuta.Tämä on hyvä sitomaan ystävyys suhteita, mutta jostain syystä kukaan ei vaivaudu menemään pidemmälle.
Tekninen mieli – Mies on luonnon lahjakkuus kaiken mekaanisen kanssa. Tällä ei kestä montaakaan minuuttia oppia käyttämään, purkamaan ja korjaamaan aivan uusikaan laitteita. Sama ominaisuus tekee miehestä epäluuloisen magiaa kohtaan. Kaikki mitä tämä ei kykene matemaattisesti, kemiallisesti tai fyysisesti selittämään, leimataan tempuksi. Tästä syystä miehen suhde Joachim Tychoon on enemmän kuin hiukan kuorrutettu veljellisellä vittuilulla. Hän luottaa kyllä mieheen, mutta ei tämän kykyihin.

Heikkoidet:
Ei normaalia paranemiskykyä – Striga ei kykene paranemaan pienistäkään vammoista ilman apuja. Verenvuoto tyrehtyy normaalisti, mutta kudos ei yksinkertaisesti kykene korjaamaan itseään. Ruhjeet ja esim. lihasten venäytykset on mahdollista korjata vaikka hieromalla, mutta niidenkin paraneminen vie pitkään. Parantava magia tai vereen ruiskutetut nanobotit kyllä korjaavat kudos vauriot, mutta niiden tekeminen ja hankkiminen on hankalaa ja kallista. Strigalla on aina mukanaan annos nanobotteja spray hypona, mutta ylipäätään tämä aina koittaa välttää ammutuksi tulemista. Magiaa tämä ottaa vastaan vasta ääri tilanteissa sillä ei oikein usko koko soopaan.
Addiktio - Pitkittyneistä vammoistaan johtuen miehellä on myös kipulääke addiktio. Aineet tämä saa armeijan reseptillä apteekista, joten mihinkään laittomaan ei ole tarvinnut turvautua. Ilman kipulääkkeitä mies alkaa muuttua vetäytyneeksi ja häijyksi.

Muuta:
Kaikki jotka ovat sattuneet miehen kanssa samaan aikaan Crosroadsiin tietävät että mies soittaa kielisoittimia erinoimasella taidolla ja tällä on melkein hätkähdyttävän hyvä lauluääni.
Takaisin alkuun Siirry alas
Meo
Ylläpito
Ylläpito
avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 17.05.2011

ViestiAihe: Vs: Striga Novac   Su Heinä 17, 2011 4:13 am

Hyvä esittely, mutta toivoisimme näin action orientoituneelta hahmolta hieman suurempia heikkouksia; paranemiskyvyn puuttuminen on hyvä alku, mutta koska hahmo poistaa jo itse tämän ongelman kanniskelemalla mukana parannusvälineitä, se ei tunnu hyvältä vastapuolen hahmoja kohtaan, etenkin kun perustappelussa harva muukaan hahmo edes ehtisi parantua.
Kun hahmo on hyvin voimakas ja hyvin älykäs, odotamme myös vastaavasti jonkinlaisia huomattavia heikkouksia sen tasapainoksi. Unohdit myös mainita hahmon luonteen huonoista puolista.

Jos voisit näitä vähän lisäillä tai selventää niin läpi menisi! : D

_________________
Purho sanoo (0:54): oot niinko riemulla elävä vampyyri

Chaos X // Kissa // Nightfall
---- hahmot: Mezekiel // Yates

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://vincered.net/x
Vieraili
Vierailija
avatar


ViestiAihe: Vs: Striga Novac   Su Heinä 17, 2011 4:40 am

Ok, otamme herran hiukan tiukempaan syyniin ; )
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Striga Novac   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Striga Novac
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Netherworld :: Info :: Hahmohakemukset-
Siirry: