PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 -- Humanius Demiae

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Meo
Ylläpito
Ylläpito
avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 17.05.2011

ViestiAihe: -- Humanius Demiae   Ti Toukokuu 17, 2011 8:56 am-- 90% ei-ihmisiä, loput ihmisvähemmistöä.

-- Humanius Demiaeksi kutsutaan yliluonnollisia voimia käyttäviä tai yliluonnollista alkuperää olevia humanoideja, tai niitä ihmisiä jotka ovat hylänneet teknologian tavoitellakseen yliluonnollista ja elävät mieluummin etäämpänä kaupungeista Demiaeiden rauhallisemmilla alueilla.

-- Demiae-nimityksen alle mahtuvat kaikki epäihmislajit aina keijuista vampyyreihin aiemmin mainittujen ihmisvähemmistöjen lisäksi, ja näillä on omat alueensa, yleensä hieman etäämpänä kaupungeista joissa Orderiat pääosin asuvat. Demiaet eivät yleensä ole kiinnostuneet kaupungin kaikista mukavuuksista, eivätkä yleensä ole nirsoja asuinpaikkansa suhteen.

-- Demiaet luottavat enemmän omiin yliluonnollisiin synnyinominaisuuksiinsa kuin Orderian kehittyneeseen teknologiaan, ja pitävät tätä luonnollisempana tapana toimia kuin epäinhimillisiin koneisiin turvautuminen tai sellaiseksi itsensä muokkaaminen keinoraajoin tai -elimin. Jotkin Demiaet saattavat käyttää yliluonnollisia voimiaan, esimerkiksi magiaa, yhdessä koneiden kanssa, mutta tämä on selvä vähemmistö. Kyborgeja ei koskaan kuulu Demiaeen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://vincered.net/x
 
-- Humanius Demiae
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Netherworld :: Info :: Perusinfo-
Siirry: