PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Yates

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Meo
Ylläpito
Ylläpito
avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 17.05.2011

ViestiAihe: Yates   Pe Heinä 08, 2011 5:56 am

Nimi: Francis Florence Yates
- Puhutellaan liki poikkeuksetta sukunimellä, Yates myös korjaa ihmisiä jotka alkavat käyttää hänestä etunimeä
Ikä: 31 vuotta
Sukupuoli: Fyysisesti mies, näyttää päällepäin hyvin naiselta - henkisesti jonkilainen genderqueer, sillä mieltää itsensä "naiselta näyttäväksi mieheksi".
Laji: Aether-elementaali
Ammatti: Pyörittää "pienimuotoista" huume-/ muun järjestäytyneen rikollisuuden kartellia ja tekee palkkatappajan hommia aina vaivautuessaan - virallisilla papereilla "ongelmakonsultti", ja kyllähän hän tavallaan ainakin osan ajastaan ongelmia poistaakin>> Ulkonäkö:
Ruumiinrakenteeltaan Yates on pieni (pituutta hänellä on siinä 165 senttiä) ja siro - naisellinen ei missään mielessä olisi liioittelua! Yatesilla on kapeat hartiat, vielä kapeampi vyötärö sekä leveät lanteet, joten hänen vartalotyyppiään voi hyvin kuvailla feminiiniseksi - itseasiassa feminiinisemmäksi kuin monilla naisilla. Omaan pituuteensa nähden Yatesilla on melko pitkät jalat. Kenties ensimmäinen seikka, johon Yatesissa kiinnittää huomionsa, ovat hänen pitkät, paksut hiuksensa (itseasiassa niiden ja kulmakarvojen ja ripsien lisäksi Yatesilla ei muuta ruumiinkarvoitusta vaikuta olevankaan). Ne ylettyvät häntä alaselkään, ja ovat väriltään vaaleankullanpunaiset, ja aivan latvat liukuvat ruskeaan. Hiusten jälkeen Yatesin kasvot kiinnittävät huomion - hänellä on kauniit, mutta tietyllä tavalla ovelat kasvot. Syy tähän on luultavasti hänen silmiensä ja kulmakarvojensa muodoissa. Yatesilla on ohuet kulmakarvat ja melko raskasluomiset, väriltään pehmeänsiniset silmät. Hänellä on pehmeät ja pyöreät huulet, jotka ovat liki poikkeuksetta punaiseksi värjätyt. Hänen ihonsa on väriltään melko vaalea, ja hän saa helposti pisamia poskipäihinsä, nenänvarteensa sekä harteisiinsa.

>> Luonne:
Luonteeltaan Yates on... vaikea. Hän tuomitsee helposti ensivaikutelman perusteella, ei koe tarpeelliseksi miellyttää ihmisiä joita ei tunne ja yleensä keskittyy omien asioidensa ajamiseen tehokkuudella, joka saattaa jättää muut jalkoihinsa. Yatesin asiat ensin, muiden asiat seuraavaksi, tai siinä samalla, jos ne eivät ole ristiriidassa Yatesin omien intressien kanssa tai vaikeuta hänen omia tekemisiään millään tavalla. Yates on hedonisti, joka pitää rahasta ja mukavuuksista; hänen mielestään ihmiskunnassa parasta ovat kaikki mukavuutta lisäävät keksinnöt ja jokaisen demiaen pitäisi ainakin kokeilla hierovaa suihkua, ilmastoitua autoa, jääpalakonetta ja espressokeitintä - ei siis liene ihme, että ulkoisesti ihmisestä täysin käyvä Yates asuu kaikesta huolimatta orderian alueilla; loppujen lopuksi Yates itse ei juurikaan edes välitä orderian ja demiaen erotteluista. Yates on ylpeä olento, joka tekee mitä haluaa ja siihen ei jollain naurettavalla kahtiajaolla ole mitään sanomista, piste.
Varsinaisesti "paha" henkilö Yates tuskin on, sillä hän ei tietoisesti ja suoraan halua satuttaa ihmisiä (okei, ystäviään ja tuttaviaan hän joskus leikkimielisesti härnää) ellei hän koe oloaan uhatuksi. Yatesilla on valitettavan huonona tapana hätävarjelun liioittelu, ja pelkästään se että Yates kokee jonkun uhaksi yleensä johtaa ongelmiin. Muiden ongelmiin, siis. Yates on myös aidosti kiintynyt ystäviinsä ja on helposti aidosti huolissaan näiden puolesta. Muuten Yatesin pehmeämpien puolien näkeminen on vaikeaa, mutta oikeissa tilanteissa hyvinkin mahdollista.
Trollaa Achea ihan vitusti.

>> Kyvyt:
Yates on lajiltaan aetherelementaali, tai kuten joku kenties tarkemmin sanoisi, nk. "manansyöjä". Hänellä on kyky vampyyrimaisesti viedä maagisia ominaisuuksia paljaan ihon kosketuksesta muilta demiaen jäseniltä ja käyttää näistä saamaansa energiaa mm. omien kykyjensä parantamiseen tai vaikkapa haavojen paranemisen nopeuttamiseen. Tällä on myös varjopuolensa; koska Yates ei voi itse kanavoida energiaa ympäriltään tai luoda omaa maagista energiaansa hänen täytyy säännöllisesti viedä energiaa muilta. Yates voi tämän seurauksena aistia, onko henkilöllä yliluonnollisia voimia ja näiden voimien suhteellisen voimakkuuden. Yates ei voi päätellä millaiset voimat ovat kyseessä, mutta hän tietää, jos niitä on. Tämän vuoksi yliluonnollisia voimia käyttävien henkilöiden on melko vaikea vaikkapa yllättää häntä; jos magiaa tms. on Yatesin lähellä, Yates tietää sen.
Yates ei myöskään ole pohjimmiltaan fyysisesti ylitsevuotavan voimakas. Vaikka hän on eittämättä voimakkaampi kuin ulkonäön perusteella olettaisi, ilman magiaa parantamassa fyysistä suorituskykyään hän on melko kevytsarjalainen. Tämän vuoksi Yates yrittää yleensä henkilökohtaisesti vältellä fyysisiä yhteenottoja, ja suorii esimerkiksi tuliaseita meleen sijaan. Vain äärimmäisissä tilanteissa Yates vaivautuu käyttämään magiaansa itsensä voimistamiseen. Yatesia ei ole varsinaisesti siunattu parantumiskyvyllä, mutta hän voi käyttää magiaansa mm. luomaan uusia punasoluja lennosta, joten hän pystyy kärsimään vaikkapa verenhukasta kauemmin kuin ihmiset.

>> Menneisyys:
Yates syntyi vanhemmilleen alunperin vahinkolapsena - loppujen lopuksi kahden palkkatappajan ei ollut kaikkein viisainta tehdä lapsia siinä vaiheessa elämää. Hänen äitinsä ei koskaan varsinaisesti antanut asiaa hänelle anteeksi, ja kasvaessaan henkisesti epävakaan äitinsä, aina kiireisen isänsä ja jatkuvan matkustelun keskellä ei Yates voi sanoa lapsuuttaan kovinkaan onnelliseksi kokemukseksi. Vasta hänen tultuaan kouluikään hänen elinolosuhteensa vakautuivat; asialla oli tietenkin myös taustalla hänen äitinsä uusi, tällä kertaa hieman suunnitellumpi raskaus. Huolimatta siitä, että kukaan perheestä ei ollut ihminen, Yatesit asuivat ihmisalueilla ja pääasiassa olivat yhteyksissä ihmisiin, loppujen lopuksi kun näiltä ja näiden järjestäytyneeltä rikollisuudelta oli kaikista helpointa saada töitä. Valitettavasti Franciksen kouluelämä ei ollut sen hauskempaa; koulutoverit harvoin ymmärsivät siroa, melkein tyttömäistä lasta joka ei koskaan puhunut vanhemmistaan ja joka ei osannut ottaa kontaktia ikäisiinsä ihmisiin.
Vasta teini-ikä toi hänelle mukanaan helpotuksen, sillä hädin tuskin 16-vuotiaana Francis antoi itselleen luvan ihastua ensimmäisen kerran kunnolla ja yhdessä ihastuksen kanssa vietetty aika vei hänen ajatuksensa aino pois niin surkeasta perhe- kuin vieläkin surkeammasta kouluelämästä. Valitettavasti se, kuten niin monet muutkin teiniromanssit, päättyi surkeaan, ylidramaattiseen eroon, joka sai Franciksen päättämään, ettei koskaan enää olisi kenenkään ylikäveltävänä. Hänen koko asenteensa elämään muuttui, ja ujo, syrjäänvetäytyvä Francis sai väistyä kovaluonteisemman ja itsepäisemmän Yatesin tieltä.

>> Trivia:
- Totaallisen kissaihmisiä. Tai kissa"ihmisiä"
- Polttaa ja juo satunnaisesti, "sivistyneesti"
- Taipuvainen makeisiin, kalliisiin jälkiruokiin
- Ei tunnistettavissa helposti suunnilleen ollenkaan ulkoisesti mieheksi

_________________
Purho sanoo (0:54): oot niinko riemulla elävä vampyyri

Chaos X // Kissa // Nightfall
---- hahmot: Mezekiel // Yates

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://vincered.net/x
 
Yates
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Netherworld :: Hahmoesittelyt :: Humanius Demiae-
Siirry: