PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 -- Humanius Orderia

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Meo
Ylläpito
Ylläpito
avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 17.05.2011

ViestiAihe: -- Humanius Orderia   Ti Toukokuu 17, 2011 8:35 amHumanius Orderia


-- 95% ihmisiä, pieniä ei-ihmisvähemmistöjä jotka pyrkivät sulautumaan joukkoon mahdollisimman huomaamattomasti.

-- Humanius Orderia on nimitys pääasiassa ihmisille ja heidän kanssaan samanmielisille, joiden mielestä magiaan ei ole luottamista, ja joiden mielestä maailma olisi auttamatta parempi paikka, kun Demiaet pysyttelivät piilossa, fantasiakirjallisuuden lehdillä ja syrjäisissä metsissä. Kaikki eivät ole näin jyrkkiä kannoissaan, mutta luottavat yhtäkaikki enemmän teknologiaan kuin magiaan.

-- Orderioissa on joitakin poikkeustapauksia, alun alkaen joko tavallisten ihmisten kasvattamia epäihmisiä tai muutoin heidän joukkoonsa sulautumaan pyrkiviä yliluonnollista alkuperää olevia olentoja, jotka ovat vaihtaneet puolta kaipuusta ihmisten ja ns. 'tavallisuuden' pariin tai ovat aina kokeneet sinne kuuluvansa, ja lasketaan tämän tähden Orderioiksi syntyperästään huolimatta.

-- 'Orderit' myös turvaavat raskaasti edistyneeseen teknologiaansa, jonka avulla voidaan mekaanisilla jäsenillä korvata menetettyjä ja luoda näin tai muuten kehoa muokkaamalla kyborgeiksi kutsuttuja ihmisiä jotka ovat osittain koneita, vaikka tietoisuus ja oma mieli säilyvätkin koskemattomina. Orderiaan kuuluvat pitävät tarkoin itse hallitsemaansa teknologiaa huomattavasti luotettavampana kuin arvaamattomia yliluonnollisuuksia joita Demiaeilla on hallussaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://vincered.net/x
 
-- Humanius Orderia
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Netherworld :: Info :: Perusinfo-
Siirry: