PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Leah Grace Doyle

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Purjo
Ylläpito
Ylläpito
avatar

Viestien lukumäärä : 167
Join date : 17.05.2011
Ikä : 28
Paikkakunta : Oulu

ViestiAihe: Leah Grace Doyle   To Toukokuu 19, 2011 2:10 pm

Humanius Demiae


On the seventh day of the week
I pray the lord my soul to keep
My legs are moving slow
The temperature outside is strangely
Unlike anything I've known

Who's that lady in the dark?
I think she's lost her way (was it me?)
Who's that standing all alone, looking for someone
to take her soul


Nimi -- Leah Grace Doyle
Laji/Rotu -- Vampyyri
Ikä –- Oli kuollessaan 32-vuotias, kuoli 1960-luvulla, eli on todellisuudessa noin 80-vuotias.
Sukupuoli -- Nainen
Toimeentulo -- Vampyyrina saa ravintonsa ilmaiseksi verestä -- joko metsästämällä eläimiä tai slummien ihmisiä joita ei kukaan kaipaa. Saattaa myös ryöstää uhrinsa vaikkei tätä tappaisikaan, mikäli ehdottomasti tarvitsee rahaa johonkin.

Luonne -- Ensivaikutelma Leahista on yleensä kylmä, etäinen ja epäluuloinen. Hän on kuitenkin paljon tunteikkaampi ja herkempi kuin antaa ymmärtää, ja on tämän tähden myös henkisesti haavoittuvampi kuin päälle päin näkyy. Vaikka erityisesti verta ihmisistä juodessaan Leah voi näyttää täydeltä tunteettomalta hirviöltä, hän on jatkuvien moraalisten ristiriitojen vallassa ja katuukin yleensä vaistojensa noudattamista, vain langetakseen syntien pauloihin aina uudelleen. Periaatteessa Leah pyrkii elämään hyveellistä elämää mutta on olosuhteiden ja vaistojensa pakottamana usein tekemässä sen mitä pitää selvitäkseen - oli se likaista ja moraalitonta peliä tai ei.
Hän on jopa vampyyrien tasolla alkoholisti suuresta toleranssista huolimatta, ja yrittää alituiseen hukuttaa juomiin murheensa, vaihtelevin tuloksin. Suru, melankolia ja masennus vainoavat edelleen, 50 vuoden jälkeen muuttumisestaan epäkuolleeksi tätä naista, joka käänsi selkänsä itse auringolle mutta kaipaa sitä yhtäkaikki nyt, kun sen näkemiseen ja siitä nauttimiseen on kaikki toivo mennyt.
Leah katuu yhtä aikaa sekä nykyistä että mennyttä elämäänsä ja on hyvin hämmentynyt persoona, joka osaa harvoin rentoutua ja hymyillä tai nauraa aidosti. Leah on henkisesti rikki, eikä tiedä itsekään kykeneekö parantumaan, vaikka rukoilee sitä joka ainoa aamunkoitto, kun käy nukkumaan. Mahdollisuuksia antaa periksi ja vain olla on tullut ja mennyt ilman että Leah on niihin ymmärtänyt tarttua, masokistisesti ja itsesäälisesti jopa tahtoen pysyä ennallaan, vaikka on vannonut jonain päivänä löytävänsä onnen. Leah on myös harras ja vanhoillinen katolilainen, rukoilee ja käy ripittäytymässä säännöllisin väliajoin, aina yhtä katuneena himoilleen periksi antamisesta esimerkiksi juotuaan ihmsiverta. Hän myös rankaisee itseään alituiseen itsesäälissä rypiessään synneistään, yleensä ottamalla esiin vanhemmiltaan lahjaksi saaneensa hopearistin, joka polttaa hitaasti parantuvan vamman tämän nyrkkiin puristettuun käteen.


Menneisyys -- Leah syntyi 1933 vanhoilliskatoliseen irlantilais-perheeseen Dubliniin. Hänen lapsuutensa oli normaali, mutta myöhäisessä teini-iässä 1950-luvun alussa hän parista lyhyestä vanhempiensa rohkaisemasta seurusteluyrityksestä huolimatta näiden tuttujen perheiden poikien kanssa alkoikin tuntea vetoa omaan sukupuoleensa. Yhtäaikaisesti rakastava mutta ankara katolilaisperhe yritti auttaa Leahia ’paranemaan’, ja tämä itsekin rukoili Jumalalta voimaa olla ’normaali’. Mitään apua ei kuitenkaan tullut, jokainen suhde päättyi ennen kuin edes alkoi ja jossain vaiheessa huhu alkoi kiertää heidän kotiseudullaan muuten niin hyvän perheen vanhimman tyttären taipumuksista, yhden onnettoman, miltei vahingossa toiselta tytöltä saadun suukon jälkeen. Lopulta, 1960-luvulla 30-vuotias vuosia pilkattu ja häväistyksi itsensä tuntenut nainen, edelleen aikuisena ja aikojen muuttuessakin sitä muutosta hyväksymätön Leah masentui vakavasti, etääntyi perheestään ja lopulta ajautui yrittämään itsemurhaa.
Se kuitenkin keskeentyi erään vampyyrin osuttua paikalle tuolle öiselle katolle jolla Leah oli päättänyt suorittaa jälleen yhden rikkomuksen uskoaan kohtaan tappamalla itsensä heittäytymällä katolta alas. Leah muutettiin yhdeksi ”Yön Lapsista”, kuten tämän luoja, eli sire dramaattisesti heitä kuvaili, ja jätti Leahin omaan hämmennykseensä siitä, oliko toinen elämä epäkuolleena hänen rangaistuksensa vai uusi mahdollisuutensa onneen.

Vahvuudet/Voimat -- Ei fyysisesti vanhene.
Paranee vammoista nopeasti.
Ihmistä tarkemmat vaistot, erityisesti hajuaisti.
Sen lisäksi yliluonnolliset fyysiset voimat joilla kykenee kaatamaan isonkin miehen helposti.
Leah on myös alkeellinen muodonmuuttaja, eli kykenee muokkaamaan ulkonäköään kuten kasvojensa piirteitä ja hiustensa ja ihonsa väriä, sekä kehoaan, myös toiseksi sukupuoleksi, jota hän ei kuitenkaan ole vielä yrittänyt.

Heikkoudet -- Suora auringonvalo polttaa ihon, kudoksen ja lihaksen nopeasti ja on siksi tappavaa.
Sen lisäksi Leahin ’vuorokausirytmin’ tähden tämä on päiväsaikaan heikompi ja viettääkin sen yleensä nukkuen. Sateella tai talvisin hän voi uskaltautua ulos paksujen, suojaavien vaatteiden avulla, mutta päiväsaikaan valveilla olo heikentää hänet silloin tavallisen ihmisen tasolle ja aurinkolasienkin läpi katsominen aurinkoon sokaisisi hänet.
Leah on allerginen myös hopealle, joka polttaa sekin, mutta aurinkoa huomattavasti hitaammin. Kuitenkin esimerkiksi hopeakaulanauhan pito syövyttäisi lopulta häneltä pään irti.
Voi kuolla lopullisesti joko puisen aseen iskusta sydämeen tai pään katkaisuun.
Muodonmuutoskyvyt rajoittuvat vain humanoidina pysymiseen; Periaatteessa Leah voisi muuttaa itsensä vaikkapa koiraksi, mutta menettäisi tällöin kivuliaan prosessin jälkeen tietoisuutensa eikä kykenisi muuttumaan takaisin. Kaikenlainen luuston muokkaus sattuu, ja Leah tuntee kipua miltei tavallisen ihmisen tavoin, kipukynnys on vain astetta korkeampi vampyyrinä.

Ulkonäkö --

Omana itsenään Leah on iholtaan kuolonkalpea, hiuksiltaan blondi ja hänen silmänsä ovat vihreät. Kasvot ovat kapeat ja oikean silmän alla on erottuva luomi. Keholtaan Leah on hieman tanakampaa sorttia, mutta ei aivan ylipainoinenkaan, pituudeltaan taas 166 senttiä. Pukeutuu yleensä hyvin feminiinisesti ja suosii farkkuja eniten. Kantaa tästä huolimatta päällään aina ulkona liikkuessaan 'veljeltään' saamaansa miesten prätkänahkatakkia, joka on aavistuksen liian iso mutta jonka kauluksen nahkahihna peittää purema-arvet yhdessä hiusten kanssa Leahin kaulalta. Torahampaat joita Leah tarvitsee juodakseen tulevat esiin kuin kissan kynnet, vain tarvittaessa ja Leahin niin tahtoessa. Joskus malttinsa menettäessään Leah tosin saattaa vahingossa päästää ne esiin.

Muuta
-- Kantaa yleensä mukanaan rukousnauhaa taskussa tai kassissa, ja sormeilee sitä aina tuntiessaan houkutusta johonkin, ikäänkuin voimavarana.
-- Asuu erään slummirakennuksen kellarikerroksessa, tai lähinnä käy siellä nukkumassa päivät ja vaeltelee yleensä levottomasti yöt.
-- Veriveli eli saman siren luoma toinen vampyyri Zachariah, joka muutettiin samana yönä kuin Leahkin. Kaksikon suhde on ristiriitainen viha-rakkaus-sisarussuhde ja nämä drastisesti poikkeavien arvojensa tähden asuvat ja liikkuvat erillään.
-- Tunnuskappaleita; Story Of The Year – Sleep ja Negative – Still Alive ja Bitter:Sweet - Moody
--Hahmo, kuvat ja tekstit (lyriikoita lukuunottamatta) kuuluvat Purjolle aka Skeptikalle!


Tearing through this ghost town
They haunt the lifeless streets
Still it seems they call our names
They call our names
We'll never feel the same

Tonight will pass us by
As we're breathing in this moonlit air
Tonight will pass us by
As the world it seems to disappear
But I'm asleep at the wheel
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://skeptika.deviantart.com
 
Leah Grace Doyle
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Netherworld :: Hahmoesittelyt :: Humanius Demiae-
Siirry: