PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Järjestöt

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Purjo
Ylläpito
Ylläpito
avatar

Viestien lukumäärä : 167
Join date : 17.05.2011
Ikä : 28
Paikkakunta : Oulu

ViestiAihe: Järjestöt   To Toukokuu 19, 2011 1:08 am

Anelaidessa toimivat myös joidenkin kansainvälisten tai maakohtaisten järjestöjen toimipisteitä, joissa hahmosi voi olla mukana. Myös uusia järjestöjä saa ehdottaa Suunnittelu-boardilla, mikäli keksit sellaiseen idean. Järjestöjä saat käyttää vapaasti hahmojesi taustatarinoissa (kunhan pitäydyt kohtuuden rajoissa! Mikäli olet epävarma, kysy!), vaikka hahmo ei niihin kuuluisikaan.-- Knights of Raphael --

Tasa-arvoa kaikkien kansallisuuksien, rotujen ja lajien välillä rauhanomaisin keinoin tavoitteleva yhdistys, jonka yksi toimipiste sijaitsee Anelaidessa.

Nimetty nyt jo edesmenneen perustajansa Raphael Puon mukaan, ja ollut toiminnassa yli neljäkymmentä vuotta, joskin Anelaiden toimipiste perustettiin vain vasta yli kaksikymmentäviisi vuotta sitten.

Knights of Raphael toimii pääasiassa hyväntekeväisyyslahjoituksilla ja yksityisillä avustuksilla, mutta nauttii verovapautta, joten varsinaisesti köyhä järjestö ei ole. Knights of Raphael on myös uskontoihin sitoutumaton järjestö, ja toimii sovittelijana myös muissakin kuin "epäihmiset vs ihmiset" -tilanteissa.

"Raphaelilaiset" myös kiertelevät useammin Demiaen alueilla kuin muut ihmiset, ja ovat myös yleensä hieman luotetumpia kuin järjestöön kuulumattomat.

Varsinaisella "täydellä" Raphaelilaisella ei ole lupaa kantaa asetta mukanaan, mutta järjestöön vain osittain vihkiytyneet usein rikkovat tätä "sääntöä", eikä ole epätavanomaista sekään, että "oikea" Raphaelilainen kantaisi (jäsenyydestään huolimatta) asetta turvallisuussyistä.-- House of Remedy --


House of Remedy on salainen underground-terroristiryhmä joka pyrkii tuhoamaan jokaisen Demiaen viimeistä epäihmistä ja näiden kannattajaa myöten.

House of Remedy perustettiin lähes heti sen jälkeen, kun 'epäihmiset' tulivat esiin ja osaksi yhteiskuntaa. He uskovat vakaasti että Demiaet kannattajineen kuuluvat tarukirjoihin ja satuihin, eivät maan päälle arvaamattomien voimiensa ja ominaisuuksiensa kanssa. HoR ei kuitenkaan erottele vaarallisia epäihmisiä vaarattomista; Jokainen on heille ja Orderialle heidän mukaansa uhka joka tulee eliminoida.

Remedyyn kuuluvat ja liittyvät saavat johonkin osaan kehoaan salaisen HR-tunnustatuoinnin (yleisimmin sekä helposti paljastettavaan kuin peitettäväänkin paikkaan, kuten käsivarteen), joka viestii muille jäsenille ryhmälle lojaaliudesta.

Juuri päinvastoin kuin Knights of Raphaelin suhteen, Remedyläisten on sallittua ja jopa vaadittua kantaa aseistusta mukanaan ja kanssakäynti millään lailla Demiaeiden kanssa on ankarasti kielletty. Pettureita kohdellaan yhtä armottomasti kuin Demiaeitakin, ja vihollisen kanssa veljeilyn toteuttanut taho voi vain kadota maan päältä kuten muutkin Remedyn uhrit.

House of Remedyyn kuuluvat jäsenet pyrkivät myös vaivihkaa lietsomaan Orderian tavallisia jäseniä Demiaeita vastaan pyrkimällä mukaan ja soluttautumalla vaikutusvaltaisille paikoille kuten poliittisiin puolueisiin.

Remedyyn kuuluvista valtaosa on myös joltain osin mekaanisesti muunneltuja kyborgeja, koska ryhmä uskoo Orderiaakin vahvemmin että teknologia on ratkaisu kaikkeen. Sanomattakin selvää, että vain 'puhdasverisiä' Orderialaisia hyväksytään ryhmän riveihin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://skeptika.deviantart.com
 
Järjestöt
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Netherworld :: Info :: Perusinfo-
Siirry: